Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Nekro said: lan yazık olmuş o zaman armorum da dandikti zaten. Koşamıyor adam onları taşıyınca söyle bi stash ım falan olsa saklarım birkaç bişey shadowmere alınca bağırsakları sök yerden atarken stash olarak kullan bu at hiç ölmediği için forever banka olarak kullanabilirsin. lazım olunca tekrar kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Robert_Poche said: benim yancı bir yerlerde kayboldu, üstelik o kadar da dikkat etmeme ragmen. Simdi yeni birini almaya calısınca yancın var senin diyor. Nasıl cözerim basınıza geldi mi böyle birsey. Follower yanında değilken 3 gün geçerse sıkılıp bırakıyo seni, sana katıldığı yer neresiyse oraya dönüyo. 3 gün bekle veya uyu işte, sol üst köşede yazar yancın sıkılıp seni terketti diye. Nereden aldıysan oraya git oraya gidiyo ordan tekrar yanına alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 at olayına girmedim hiç goldum az şimdilik yancıyı kullanıyorum fazlalıkları ona verdim ölmüyo nasıl olsa oda. Shout lara fade geldi yanlız dragon souls req diyor 2 tane dragon soul um var ama unlock yapamıyorum kaç tane daha gerekiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 power shouts'A gel oradan r'ye bas ayrıca ev aldıysan oradaki sandığa da üzerindekileri koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 la ne zamandır sorcam unutuyorum, ben 2 tane item buldum biri torchbug in a jar, diğeri de butterfly in a jar. itemlar ismindeki gibi kavanozda kelebek falan. süs olarak eve koymak harici bişeyde kullanılmıyor. bi quest falan var mı bunlar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 hep dandik shoutlar çıktı halbuki ben blizzard falan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 blizzard gibi storm var ama main questin sonlarında cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Suark said: blizzard gibi storm var ama main questin sonlarında cıkıo o bnede var 200 cooldown'u var ama ilk step'i var tabi sanırım iki tane daha eklyiosun üstüne, ana görev'de sadece greybeard'ları yaptım. yağmur falan yağıyor fırtına hesabı herkesi kesiyor önündekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yıldırım falan düşüo, şehire yapınca güzel şeyler oluo. Herhalde ilerki adımlarında blizzard oluodur onun dışında blizzard die büyü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 niyeyse thief charımda bi bug oluyor oluyor dediğim 2. kez oldu ilkinde ulfric ne zaman görse dalıyodu, sonra düzeldi şimdi de legate rikke (general tullius'un yanındaki nord hatun) dalıyor aynı şekilde konsol komutlarıyla da düzeltemedim bi türlü imperial chaine başlamıştım tam da ne güzel çıkıp gidicem şimdi valla belki sonra düzelir bi ara ama çok sıktı beni bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 benim hatam storm olacak shout..questle mi geliyo o offf sırf o büyü için oynuyorum desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Nekro said: o bone lar bir ise yarıyor mu ben satmıştım direk. Bide bow bulmuştum bir tane shock dmg i vardı da bitiyormuş meger nasıl charge ediyoruz onu enchanctment falan cikmiyor hiç inventoryden silahı seç sonra t ye bas soulgemi seç şarjla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2146#content http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2730#content tavsiye ederim, özellikle ikinciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Madem özellikle ikinciyi tavsiye ediyorsun, niye ilk sırada yazmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yazdığım mesajlar dikkatli okunsun istiyorum şaşırtmaç yapıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Saeros said: yazdığım mesajlar dikkatli okunsun istiyorum şaşırtmaç yapıyorum o yüzden http://i.imgur.com/2nLJo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nekro said: o bone lar bir ise yarıyor mu ben satmıştım direk. Bide bow bulmuştum bir tane shock dmg i vardı da bitiyormuş meger nasıl charge ediyoruz onu enchanctment falan cikmiyor hiç scale olanlara light armor yapılıyor sonra onlara double enchant basılıp çatır çutur oynanılıyor :) ama o kadar çok dragona denk geliceksinki o sattıkların sana hiç koymucak merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şansıma 2 tane denk geldi dün biri giantlarla kapisirken kolayca kestim digerinde canı yarıya inince kacti dagların arkasına onu yakalıyacam derken farklı aksiyonlar oldu bulamadım. Dragon bridge diye biryer orlarda geziyor. o degilde abi lydia ölebiliyormus :( Yere düşüp tekrar kalkıyordu hep dün bi force shout attım yanlısla üstüne öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 main questi bitirdim hala sağda solda random dragonlar saldırıyo üzerime. bunların adam olması gerekmiyomuydu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hayır, enclave'i patlattıktan sonra da devriyeleri çıkıyordu gene. kalanların hepsi tövbe etmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/cake.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bende bu aralar yükledimde, bu dragon taunt'lar hep böyle mage ve warrior'lar için mi ? Güzelim assassin yaptım, zevkle oynuyorum, bana gelmiş önümdekileri deviren taunt veriyor. Zaten ben tek vuruşta alıyorum adamları, kaçarken de stamina var canavar gibi, basıyorum kaçıyorum koşarak zaten. Oyun boyunca assassin'e gerekmeyen taunt'larla doluysa mage açayım bare kavurayım ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 var güzel shoutlar. throw voice var, krosis denen dragon priestin oradan 3 wordü birden öğreniyorsun, targetladığın noktada ses çıkıyor, mal gibi oraya gidiyor düşmanlar da. arkalarını dönüyolar, veriyosun backstabi böğürlerine. ice form da işe yarıyor, dondurup topuklayabilirsin, tekrar invis vs. olursun o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar