tomkat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 cd yok mu o charge'da? yoksa biraz op kacmis gibi ama yine de bence warrior'a bir kac tool daha verilmeliydi ne biliim bi charge stun, weapon throw hatta combo attack falan m1 m1 m2 =combo 1 m2 m2 1 =combo 2 veya shield block basili iken m1 = farkli bi atak spell reflect bile olabilirdi ha diyceksin warrior mage karmasi bisey yap o zaman o da bana ters deadric armor giyip thunderstorm atmak da ayip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi ne geyik çıktı bu fus ro dah'tan ya ahahaha hepsine de yarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tomkat said: cd yok mu o charge'da? yoksa biraz op kacmis gibi yok, op zaten. sprintleyip geçiyorsun üzerlerinden. stam oldukça devam. said: ama yine de bence warrior'a bir kac tool daha verilmeliydi ne biliim bi charge stun, weapon throw var işte charge zaten. yerden kaldırmıyorsun adamları daha ne olsun heh. ezergeçerus mod direkt. ejderha veya mamut filan değilse perma paralyze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 2handerda yok mesela öyle bi olay. Biraz daha güçsüz sword&boarddan. Ama 1 skill daha az öyle düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kisitlama yok ki zaten, at fireballu, gec 2handera, kac heal at, cek bowu okla, ne istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hem bir skill daha az hem de 1000 dmg daedric warhammer'ı beynine yiyen ne masterda ne grandmasterda kendine gelemez. :p gayet güçlü ama warrior magic resist'i abartınca. özellikle race arzusu olmayanlara (ben imperial seçiyorum inanılmaz rezil racial skill olduğu halde, önceki oyunlarda bu kadar berbat değildi) breton tavsiye ederim, açık ara en mantıklı combat açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Orc da iyi 2h warrior için. Zerker rage ile dragonlar, dragon priestler kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 pek farketmio ırklar aslında ya, nasolsa opsun oyun boyunca, dragonbornsun boru deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 banditlerin bize ettiği küfürler değişiyo ırklara göre :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2896 ve http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2068 yükledim kurdum, çok güzel oldu geceleri ortalıkta dolanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Koca köyü katlettim, gidiyor 24 saat uyuyorum bi handa hala başlamıyor bu darkbrotherhood görevi. Nasıl iş anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 off spoilera almayi unuttum ozur dilerim whiterunda jarl var onun buyucusu var onu daggerla(dagger kullanmazsan dark brotherhood gelmiyor bug sanirim anlamadim bende) oldurmen lazim oldurunce cesedinden bir mektup cikiyor o mektubu jarl'a goturuyorsun yoksa guardlar saldirir surekli. goturunce jarl onun hainligini ogrenip seni affediyor sonra ki uykunda da dark brotherhood geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 spoiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 vaako51 said: Koca köyü katlettim, gidiyor 24 saat uyuyorum bi handa hala başlamıyor bu darkbrotherhood görevi. Nasıl iş anlamadım :/ windhelm'e gidicen çocugun verdiği görevi yapıcan sonra bi kurye sana mektup getirecek, bunun için yer zaman farketmiyor kurye bir şekilde gleiyor sonra uyu ve uykundan uyandırılacaksın. bu kadar basit. yukarda dagger falan bahsedilmiş ben öyle birşey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 vaako51 said: Koca köyü katlettim, gidiyor 24 saat uyuyorum bi handa hala başlamıyor bu darkbrotherhood görevi. Nasıl iş anlamadım :/ bu senin dediğin oblivion'da vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 @vaako51 Video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu arada şöyle bişey buldum, gölge olayını düzeltti sanki biraz http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=283#content ahahah abi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet bazen konuştuğum tipleri bırakınca birden teleportluyorlar "geç kaldım işe" dercesine heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 vaako51 said: Koca köyü katlettim, gidiyor 24 saat uyuyorum bi handa hala başlamıyor bu darkbrotherhood görevi. Nasıl iş anlamadım :/ Sanırım uyuyunca seni kaçırmaları olayının olması için önce siyah el izli we know yazılı bi mektup gelmesi lazım. ondan sonra uyuduğunda kaçırıyolar. Random birilerini öldürünce takip ediyolarmı bilmiyorum ama. ben windhelmdeki çocuğun dark ritual questini tamamladıktan sonra geldi mektup, hatta kaçıran hatun direkt o quest hakkında konuşuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 çocuğun questiyle başlıyor aynen. oblivyönda random cinayette geliyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 KARLIAH ALEV ALEV, RAMPA GİBİ, KISRAK GİBİ. SESİ DAĞLARIN, ORMANLARIN NİNNİSİ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 thieves guild'ı veya dark brotherhood'u içten (veya dıştan lol) çökertme gibi bişey var mı, ağzını kırmak istiyorum hepsinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Saeros said: thieves guild'ı veya dark brotherhood'u içten (veya dıştan lol) çökertme gibi bişey var mı, ağzını kırmak istiyorum hepsinin DB daha henüz ilk görevde çökertebiliyorsun ama thieves guild imkanı yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 thieves guildi bilmiyorum ama dark brotherhood icin var yok ciddi bu sefer whiterun buyucusu ile alakası yok dark brotherhood questini baslatan olaylari yapiyorsun liderleri seni bir eve goturuyor ya 3 kisiyi oldurmen icin o evde lider hatunu oldurursen brotherhood questi fail oluyor sonra baska bir quest aliyorsun guardlarla konusmani isteyen. o questin devami bunlairn mekanini basip alayini gebertmek. ama bir kere dark brotherhooda katilirsan o hatunu olduremiyorsun dovdukce kalkiyor yine ayaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 thieves guildi bilmiyorum da dark brotherhoodu çökertme var. . Seni kaçırdıklarında önüne 3 kişi koyuyo birini öldürürsen gidebilirsin diyo. O sırada seni kaçıran assassini öldürürsen dark brotherhood questi fail oluyo destroy dark brotherhood diye yeni quest geliyo. Ama bunda ilerlemedim deneyip sonra geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar