Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 o kadar güzel kötü karakter oynarım ki. ama amacım kötülük yapmak olmaz. canım ne isterse onu yaparım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 axedice said: Eskiden sprite smart npc zamanında npcler yaptıklarınıza göre sizinle dost ya da düşman olur, oyunları farklı farklı şekillerde bitirebilirdiniz. Şimdi scripted npcler tek bi seçeneğiniz olduğunu unutturmak için duygu sömürüsü yapıyor =/ smart dediğin türü koca oyunda toplam 7-8 tane filan olurdu, gerisi konuşan chest idi. her oyunun da öyle çılgın çeşitlemelerle bittiğini söylemek mümkün değil. en basidinden skyrim dilenciye "al amca hayrına" diyerek para verdiğim ilk oyun oldu heh. donuk sprite üzerinde bir satır yazı duygusal feedback değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 en kötü karakter black and white taydı hoş. cok mana veriyo diye cocukları öldürüp, yetişkinleri damızlık yapmak, yaşlıları ise yemek. oha lan şimdi cıksa yasaklarla heryerde oyunu. granarye bok atıp köyü hasta etmekki, hem mutlu olmasınlar hem hastalanıp etrafa koşamasınlar derli toplu dursunlar falan abov cok caniymişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sam said: en basidinden skyrim dilenciye "al amca hayrına" diyerek para verdiğim ilk oyun oldu heh. donuk sprite üzerinde bir satır yazı duygusal feedback değil. Ama sadaka dağıtıp bir anda daha iyi konuşmaya başlamak ve vendor fiyatlarının düşmesi duygusal feedback? Gerçi evet, tamamen duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hade backstab vs felan bırakda bi kenara 600 armorla gezip 300-400 vuran silahlar takıp master zorluk seviyesine rağmen herşeye tek atıp utanmadan loot gearla expert,adept oynuyan has delikanlılara laf eden nooblar varmış dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 vendor fiyatının düştüğünü parayı verdikten sonra farkettim, eskiden bir tek ciipii vermemişimdir kendi içimden gelerek. lol bastır regalya, ben de sizin bağrınızdan kopup geldim bugünlere. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 benim armorimda ne enchant, ne enhance var lan, duz steel. slumdog dovahkiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 MrLevie said: sonra forumun adı niye paticik gaddemit ahahahaah +2135 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Deli gaza geliyorum şu topic'in sürekli up olmasından, nette gezen haberlerden, soundtrackinden, screenshot'larından falan ama Morrowind ve Oblivion'u oynamadığım için bir türlü başlayasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 morrowind ve oblivion oyna o zaman önce. hala gayet oynanabilir oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 cahit berkay esliginde teror saciyorum bu gece. selvi boylum, dragonbornum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Cuce said: en kötü karakter black and white taydı hoş. cok mana veriyo diye cocukları öldürüp, yetişkinleri damızlık yapmak, yaşlıları ise yemek. oha lan şimdi cıksa yasaklarla heryerde oyunu. granarye bok atıp köyü hasta etmekki, hem mutlu olmasınlar hem hastalanıp etrafa koşamasınlar derli toplu dursunlar falan abov cok caniymişim lan. Abi nasıl yaptın bunu, senden hiç beklemezdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 eskiden sith lorddu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 LathspeLL said: Deli gaza geliyorum şu topic'in sürekli up olmasından, nette gezen haberlerden, soundtrackinden, screenshot'larından falan ama Morrowind ve Oblivion'u oynamadığım için bir türlü başlayasım gelmiyor. yani geçmiş hatalarına yenisini ekliyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Vingthor said: o kadar güzel kötü karakter oynarım ki. ama amacım kötülük yapmak olmaz. canım ne isterse onu yaparım falan ki bu gerçek kötülük zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 LathspeLL said: Deli gaza geliyorum şu topic'in sürekli up olmasından, nette gezen haberlerden, soundtrackinden, screenshot'larından falan ama Morrowind ve Oblivion'u oynamadığım için bir türlü başlayasım gelmiyor. Abi gerçekten hiç gerek yok öncekileri oynamana, sadece Oblivion oynadım, hiçbir hikaye bagı yok, üzerinden çok zaman geçtigi için kitaplardan takip edebilirsin oyun içindeki. 15 dakikada bitirirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 istisnasız her oyunda pickpocket maxlıyorum. housing falan varsa oraya, yoksa gözden ırak, erişimi kolay bir noktaya sistematik olarak yığıyorum ne toparladıysam. diablo 1'den beri böyle bu, saksağan gibiyim resmen. parlak bişey gördüm mü hop, cebe. bi tek masaüstünde yapmadım şu işi sanırım, bir de planescape'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 alev dmg veren bi silahı eline alınca ki efekt mükemmel lan. Ses falan da çok güzel. Bu arada fire dmg lı silahla vururken destruction arttı benim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=93W6mB0ZqCM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ABİ NEFESSİZ KALDIM ALLAH BELANI LAN ADJKASJDAKSJDZICASDXZCV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 main quest: the fallen - MANYAK SPOILER ONA GÖRE meh esbern en olmayacak şeyi istedi, greybeard'ları tamamen sallamışken ve sonuna kadar blades ile beraber gidecekken yapılacak şey mi bu? öldüremeyeceğim sanırım, hele hele kendisine sorduktan sonra fikrini. daha 5dk önce yardım etmiş yani akıl fikir. hala savaş sürerken hele mantık terk. öldüren olduysa söyleyebilir mi blades side quest'leri nedir, en azından neyi kaçırdığımı bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Esbern buglı olduğu için söylediklerinin hiçbirisini duyamadan E spamledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 esbernin sesinin çıkmaması bugıyla ilgili bikaç sayfa önce bi fix yazmıştım. şimdi bulması zordur gerçi de youtube'da nasıl yapıldığını anneye anlatır gibi anlatmışlar bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sıkıldım ben ya oyundan, zoraki devam ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de vampir oldum şimdi sıkılmaya başladım oyundan, magele sıkıldım zaten ana questı yapmadım daha :p. Daha level 13 um lan. bi iki gün eve e döneyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar