Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 heavy olmasa bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 günün en çok izlenenleri listesinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://images.4chan.org/v/src/1321815104723.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Verildi, izlendi ama yine izledim süper hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hahahaha çok iyi ya okçu (tu) neyse enchant olayı überleştirdikten sonra master'a çekince gene eski haline geldi sayılır oyun. enchant'a dokunmadan adept'te gidebilirmişim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mage alt karakter ile oynadım meraktan mage guildi bitirdim.Guest line güzel idi ama bir abuk bitti ldu bittiye geldi sanki..Arch mage robe aldım quater keys verdi yaşlı babalık haydi eyvallah çekti :) Merak ettiğim ileride tekrar çağırıyorlar mı oray1a herhangi bir quest var mı ileride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bowumla sneak herşeye tek atmaktan archery kasamıyorum yanıma bi tane de dandik bow alsam bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hangi zorluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sufi said: bowumla sneak herşeye tek atmaktan archery kasamıyorum yanıma bi tane de dandik bow alsam bari :( aynen bunu yapıyorum, yanımda düz dwarven claymore taşıyorum böyle köreltilmiş 2h de ilerlesin diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Nomak said: Merak ettiğim ileride tekrar çağırıyorlar mı oray1a herhangi bir quest var mı ileride ? 1-2 görev daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahah süper hemen aliyim yanıma bi basit bow. @spark, experte almıştım başlardayken öyle kalmış, masterda deniycem şimdi. herşeye tek atmak derken bossları dragonları falan kastetmiyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sparkcaster said: hangi zorluk Experttir en kötü benim maindede sneak/archery/light armor/one hand smith enchant full falan master takılıyor. Bandit,vampir,undead türevleri falan dinlemiyorsun şöyle diyim karşındaki heavy armorlu birşey değilse head shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sanırım teorik olarak dragonlarada darkbrother hood hands, assasins blade perk, full 1h enchant, full 1h daedric dagger upgrade ile instantkill backstab atılabilir 30x bonus oluyor çünkü ama uyuyan dragona sneak şekilde gidilebilirmi tartışılır orası :P Bu arada spark master seviyede de instant atıyorsun sneak perk (deadly aim) ve archer first tier perk ve full enchanted/upgraded bow ile.Yalnız böyle aygır olduğumdan bu yana önüme dragon priest çıkmadı misal, standart bir yerini biliyorsanız hem sneak/bow hem sneak/dagger denerim :) Bowdan emin değilim fakat dagger kesinlikle tek atar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ben enchant işine girmedim, sırf smithing ile masterda lvl 18 falan okçu takılıyorum. Normal banditlere sneakle 3x vurup tek atışta indiriyom eyw. ama highwayman vs. seviyesindekilere bir koydum öldü olayı yaşamıyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oyunun başındayım daha düşük level yancı npcler dışında kimseye one shot atamıyorum açıkcası 18lik orc bowuyla hatta dibine girip dw dagger power attackını yapmayınca ortalama üstü humanoidler ölmüyo tek dagger vuruşuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sneak oynarken tip vereyim ilk ok attığın yerde ıskalarsan yer değiştir bulamıyorlar kolay kolay tabi skill treede birşey yapmış olman lazım.Smith bow şart yoksa düzgün bir bow yok oyunda, ben enchantı daha yeni bastım ondan önce dediğim gibi sile sile gidiyorum, back stab tartışmaya gerek yok.Bu arada alchemy kullanıyordum ben fazla imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi melee y girdikten sonra da kaçıp saklanılıyo o çok dert değil de uzuyo boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kasmayın abi o işlerle :D one handed + sneak gidin butun perklerinizle , bosslara bile backstab x15 tek atıyorsunuz , instakill oyundaki butun moblar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abooo werewolf ne öyle, çok zevkli be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ww olunca iki saat beklemek bayıyo benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mutlaka soultrap enchantini alın, tam tembel işi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ya şöyle adam gibi parası olan bi merchant yok mu satacak bi sürü şey var satamıyorum seri seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben adamların ilerisine ok atıyorum mob "oneylan?" diye gidip bakarken arkasından atıyorum okları fitfitfit, dagger var sözde ama hiç kullanmadım gibi bişi. az önce bi quest yaptım tip human heart verdi reward olarak.. bide bethesda oklar az buluncak falan demişti ama 100lerce okla dolaşıyorum, obliviondan çok maşallah her yer ok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Main Quest - Paarthurnax Blades versus Greybeards? Paarthurnax'ı öldürsem mi öldürmesem mi kararsızım, ileride hangi taraf daha fazla yarar işime? Paarthurnax'ı da sevmiştim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Norak said: bide bethesda oklar az buluncak falan demişti ama 100lerce okla dolaşıyorum, obliviondan çok maşallah her yer ok lol. eski oyunların aksine okların ağırlığı olmadığı için binlercesiyle gezilebiliyor asıl sorun orada, oblivion'da max 200-300 alıyordum o da hafiflerinden. gerçi ok dmg'leri artmıyor skill ile orada ya bug ya saçmalık var. 10-15 dmg fark birşey değil bow 150-200 vururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar