Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 o zaman yatakta uyusam da bişi değişmiycek yani.. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Upward scaling çok bayıyor ya random mekanlarda. Lvl18 oldum tek atan mageler çıkıyor karşıma. Ben 60 damage veren 2handerla yaldır yaldır saydırmak zorundayım ama adama. Hayır dragon kesiyorum bu kadar zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 vaako51 said: abi skiller komple değişti, lockpick 30 dan 12 ye düşmüş elimi bile sürmediğim okçuluk 50 ye dayanmış :/ böle garip şeyler oldu. save de yok olnlarda çok eski nasıl düzelticem ona bakıyorum. gitti güzelim mage :P abi ama save almadan yapılır mı öyle şeyler piii ben 2 farklı save aldım resmen hani olur da editsiz savelerden biri başka sebepten bozulur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 vampirliğin + ve - leri ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hamsilipilav said: vampirliğin + ve - leri ne vampir link axedice said: Upward scaling çok bayıyor ya random mekanlarda. Lvl18 oldum tek atan mageler çıkıyor karşıma. Ben 60 damage veren 2handerla yaldır yaldır saydırmak zorundayım ama adama. Hayır dragon kesiyorum bu kadar zor değil. iyidir iyi, bayağı yüksek magic resistance veren enchant'lar zırhlarda. en son oblivion'da %60 magic reflect %75 magic resistance ile geziyordum. şimdi zorluyor özellikle frost mage'ler dikkatsiz oynarsam. frost dragon da gene bir nefesle yarı can. demirciden %50 frost res veren ayakkabı alsam olayları bitecek zaten. neyse zaten lord stone'a geçeceğim herhalde MR için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 100 Smithing, Dragonbone Plate Armor Set, üstüne bir de workbenchte ek dragonscale ile improve edip, Legendary yaptım. LULZ INVUL olarak gezicem şimdi. Dragonbone silah yapılmıyor ama :( Daedric Warhammer yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 off pickpocket 100 oldu + nightingale armor + butun pickpocket perkleri = sdfsdfSDFSDFSDF niggz be stealin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sparkcaster said: agalar beyler, light armor giyiyorum glass a kadar çıkartıp bırakayım mı smithing i, ebony sadece heavy mi yoksa ebony kılıç felan da yaparsın hacıdayı ebony tarafına da git mi diyosunuz veya dragon scalelerle light armor var mı yardır abi dragona, dragon bones lazım olmuyor light dragon armor için, onları satabilirsin. daedric'in de silahları baya iyi. banishing yapan silah bulursanız, acımayın, kırın. fena para kasılıyor, iron dagger bile 1k falan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L1z17hJZR3g bu nerde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 werewolf 2 türlü werewolf olabiliyosun bi cursed ring ile, bu evsiz köpeği aldığın yerde. rasgele kafasına göre oluyo bu hoş değil. diğerde companion lara katıl 3. görevdemi ne soruyolar istermisin bi ısırık diye. direk werewolf power alıyosun. once per day olabilir aldım ama hiç kullanmadım mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oyun acilmiyor lan cildiricam bethes. yazdıktan sonra dragon logo'su var orada 1-2 durduktan sonra kapanıyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 OF BONEC MONİTÖRÜMÜ YEDİM ÇOK İYİYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ayni anda hem vampir hem kurt adam olmak mumkun mu? Aklima zamaninda okudugum bir kurt-mumya cizgi romani geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 skyrim için constructor set çıktı mı? bi de mod yapmayı nasıl öğrenicez? yani constructor set ile neler yapabileceğimizi felan. aklımda birkaç şey var da denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Komutan said: Ayni anda hem vampir hem kurt adam olmak mumkun mu? Aklima zamaninda okudugum bir kurt-mumya cizgi romani geldi. yok. hatta şöyle deneyen var: http://www.youtube.com/watch?v=Gkaht8Ok43E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bone said: skyrim için constructor set çıktı mı? bi de mod yapmayı nasıl öğrenicez? yani constructor set ile neler yapabileceğimizi felan. aklımda birkaç şey var da denemek istiyorum. skyrim esasında böyle durumlarda oyunculara çok büyük olanaklar sağlayan bir oyun bana kalırsa. user independence konusuna development aşamasında özel dikkat verdiklerini zaten röportajlarında ve oyun reviewlarında paylaşmışlardı. Aklındakileri denemen için önümüzdeki patchlerde daha büyük şans tanıyacaklarına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bone said: şu sahneye çok güldüm, loadtan tekrar oynayıp videoya çektim http://www.youtube.com/watch?v=1kC1JWKPur8 Salak gibi izledim 55 saniye belki sonunda komik bişey olabilir diye, gerçekten inanılmaz komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Cuce said: Iron dagger bide uykusuz olmıycak karakter skill gain yaptığımız item adedine göre mi gidiyor yoksa itemın kalitesine göre mi? yani daha komplike item yaparsak daha hızlı mı gain alırız? iron dagger değil de o sırada yapabileceğimiz en iyi itemı yaparsak daha çabuk arttırmaz mıyız blacksmithi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ahah aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kadın karakterin shoutu ilk başta çok kötü ya. FÜÜS diye. Sonra düzgünleşiyo ama, FUS DO fena değil, FUS DO RAH hiç fena değil. O değil de Lydia'nın eline bi scorching great sword verdim, benim 5-6 lightning boltta verdiğim damage'ı veriyo tek power attack ile canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben sıkayrim böyle oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bone said: Cuce said: Iron dagger bide uykusuz olmıycak karakter skill gain yaptığımız item adedine göre mi gidiyor yoksa itemın kalitesine göre mi? yani daha komplike item yaparsak daha hızlı mı gain alırız? iron dagger değil de o sırada yapabileceğimiz en iyi itemı yaparsak daha çabuk arttırmaz mıyız blacksmithi? iron dagger la 100 ledim demin. ve nihayet dragon plate imi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 elaidi said: ben sıkayrim böyle oyunu bende abi oynuyamadım bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 spark, dragonscale light armor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar