Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bana çok kötü gelmedi oyun yahu, ME3 kötüyse, ME2 daha berbat o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yok me2'den çoooooook daha iyi. me1'in de zırh sistemini özlüyorum ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Protean dlc'siyle gelen adamın kullandığı silahı oyunda kullanmaya kalkınca ne olduğunu söyleyeyim mi size =) Görevlerden birinde boss'a benzeyen bir yaratık çıkıyor. Silahın mermiye falan bile ihtiyacı olmadığından sol tuşa basılı tutuyorsunuz ve boss ölüyor. Sonra 15 dakika boyunca ilerliyorsunuz. Bir noktada çıkamayacağınız bir duvar beliriyor ve tıkanıyorsunuz. Sorun ne diye araştırınca ise aslında o bossun ölmemesi gerektiği ortaya çıkıyor. O kadar abuk bir bonusla koymuşlar ki silahı. Boss daha kaçamadan ölüyor. O öldüğü vakitte ilerki düşman ve cinematic spawnları aktif olmuyor. İşin üzücü yanı görevi restart ettim. Boss'a konsantre olarak smg ile öldürebilmek yine mümkün. Dlc silahıyla 3.5 saniye sürüyor sadece o kadar. Hard seviyede böyle bir hatayla karşılaşmak manidar oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 war asset ne işe yarıyor ki? o kadar fleet falan topluyorsun ama oyuna bir etkisi yok yada ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 lol ben de o silahı kullanmaya başladım şimdi ve ammo istememesi cidden abartı olmuş, pay-to-win kafası tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Falcon silahını görün bi de. Assault rifle sözde ama 7 kurşun alıyor ve grenade launcher aslında. V falan yapınca tek şarşörle harvester brute falan indiriosun warp ammo ile, lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Isane seviyede indirmiyor ole kolay :p Demoman pistol, scope takilabilen smgler, assault rifle kirmasi sniper, superweaponlarin kalkmasi, weight vs vs derken cidden me2 nin no brainer press x to win combati gitmis Oyun rpg diil, rpg kilifina sokmayiz artik zaten rpg ozellikli shooter iste Hack filan kalkmasini hic ozlemedim misal, barrel roll melee filan oyun turunu bulmus iste, me1 den tek eksik yani inventory management ile loot yok, onuda omni gel mantigi ile cozseler oyun lendini bulucakmis Narrative koymalari max zorlugu koklemelerine yol acmis iste, hosuma gitti o Bide dragon age 2 ayarinda oyun beklerken bi sekil kendini oynatan me2 den daha iyi bi oyun buldum, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yaa ben de beklentim düşükken oynasaydım keşke. şimdi bunları okudum beklenti gene arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ortalama bi oyun iste, asrin oyunu filan beklemeyin zaten bioware den eglenceli, cerezlik oyun ucuza key bulursam multiye akabilirim, PC de orjinal alanlar yazsin burdan bakalim bole guzel 4 kisilik kadro cikarabiliyorsak dahada motive olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sizler adami delirtirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 eh evet ucuzlarsa biraz ama steam olmadığından zor iş o heh, bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 multi dediginiz coop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Rus keylerinden alın sizde, http://www.ultimatumgamekeys.com/ ben buradan aldım mesela. Patchle ingilizceye çevirdim. Zaten alışkanlık collectors alıp duruyorum gidip origin üzerinden 70 euro vermek istemedim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aquila said: multi dediginiz coop mu? Evet, coop. 11 dalga dusman geliyor, 4 kisi durdurmaya calisiyor. 3, 6 ve 10. dalgalarda birer extra gorev veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Kanuni said: sizler adami delirtirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 İlk oyunla başlıyorum. Hadi hayırlısı. Ben üçüncüye gelene kadar biraz ucuzlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Komutan said: aquila said: multi dediginiz coop mu? Evet, coop. 11 dalga dusman geliyor, 4 kisi durdurmaya calisiyor. 3, 6 ve 10. dalgalarda birer extra gorev veriliyor. co-op modu warhammer 40k ya benziyor zevkli bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 stream izledim bikactane cok eglenceliydi ama weapon olayini cash shop + kart oyunu mantigi boostera baglamalari cok begendigim bir bioware yaklasimi olmus 1.5 euro filan bi spectre pack ve widow gibi imba silahlar ile signature race/class combolari illa spectre pack istiyor goldda nasil bilmiyorum ama bronze da 20-25 dakkada 15k kazaniliyormus mac basina, spctre pack 60k credit ordan hesaplayin kac kisinin para dokucegini krogan soldier, asari adept, quarian engineer, salarian inf. filan sirf specre packlerden cikiyor, back basi bi rare kart iste 200 dolarlik booster alipta hala istedigi karakteri acamayan biodronelar var forumlarda lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tali ile gidiğimiz gemideyiz de, bi yer var nasıl geçilir ki bu. bi yandan shockwave gelip duruyor, benim kalkan gidiyor, ardından gelen gethler hemen öldürüyor beni. cisimlerin arkasında shockwave'den korunurum diye düşünmüştüm ama orda da damage veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 cover'dayken damage almiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Torrent full full full türk ahaha almak istemeyen çok kişi var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Viktor said: stream izledim bikactane cok eglenceliydi ama weapon olayini cash shop + kart oyunu mantigi boostera baglamalari cok begendigim bir bioware yaklasimi olmus 1.5 euro filan bi spectre pack ve widow gibi imba silahlar ile signature race/class combolari illa spectre pack istiyor goldda nasil bilmiyorum ama bronze da 20-25 dakkada 15k kazaniliyormus mac basina, spctre pack 60k credit ordan hesaplayin kac kisinin para dokucegini krogan soldier, asari adept, quarian engineer, salarian inf. filan sirf specre packlerden cikiyor, back basi bi rare kart iste 200 dolarlik booster alipta hala istedigi karakteri acamayan biodronelar var forumlarda lulz ya 25 dk'de gold'da bayağı para gelmişti lvl 1 olduğum ve birinci adam beni sekize filan katladığı halde, cidden para verecek adamın günlük boş vakti 30dk filandır herhalde. bizim gibi suyunu çıkararak oynayan adamlar rahat saatte bir pack alır heh. HellHound said: cover'dayken damage almiyorsun kenardan kolun bacağın filan görünüyorsa alabiliyorsun sanırım, bayağı regen bozuluyor öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 editledim coalesced.bin'i degerleri EMS GaW yuzde 100mus gibi varsayacak sekilde degistirdim... *nanik bioware nanik* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ciddi ciddi insanların bunu keşfedemeyeceğine inanmışlar mı ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar