mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yok gelmiyo. David O. Russell bıraktı projeyi. bıraksın zaten. Hikayeye bok atıp duruyordu, saçma sapan bişey yapacaktı güzelim seriden. Mark Wahlberg i zaten sevmem oynamasın Drake i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nate gibi bir adam aile babası olamaz. hani istediği kadar özüne baba imajı aşılansa da herifin görünüşü tam bir zıpçıktı. hala şu birinci oyunda uçaktan atlama sahnesinde, ONETWOTHREFOURFIVE AARAAAAGGGHHH diye bağırdığı anı hatırlayıp gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Masquerade said: seslendirmeyi yapan 23 studiosdan gelen duyumlara göre nathan drake'i polat alemdarı seslendiren kişi seslendircekmiş galiba ve bütçeye killzone+crysis için ayrılan toplam bütçeden fazlası ayrılmış çok daha pro isimler ile çalışacağız testlere başladık falan denmiş. ben de bir isim daha var seslendirmelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sony'nin PlayStation Blog'unda yaptığı açıklamaya göre, PlayStation Plus üyeleri önümüzdeki hafta Salı günü Uncharted 3'ün multiplayer demo'suna sahip olabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi bana infamous 2 hero editiondan çıktı multiplayer beta access kodu, giriyorum kabul etmiyor ama. Nereye ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 28'ini bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fena değil multiplayer. Ama olmuyor arkadaş ps3'de, çok yavaş geliyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bence uc2 nin multiplayerı daha zevkli, bilmiyorum belki alıştığımdanda öyle geliyor olabilir ama aynı tadı alamadım sanki cod mw2 oynuyormus hissi verdi mekanlar olsun oynanış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bugünden itibaren beta herkese açık olmuş galiba, eğer öyleyse cidden ayıp yaptıkları asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Online'ı yanındaki kankanla beraber split screen oynayabiliyosun Spidee le bütün gece bu saate kadar oynadık. oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bak o iyi olmus iste baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Explorer Edition detayları belli oldu. http://www.wikinoticia.com/images2//s2.ecetia.com/files/2011/08/Uncharted-3-Drakes-Deception-Explorer-Edition.jpg The contents of the browser edition Uncharted 3: Drake's Deception is as follows: said: An exclusive travel bag Uncharted The belt buckle using Nathan Drake The hanging of Nathan Drake (the jewel of Sir Francis Drake) Figure of Nathan Drake Special Edition 3 Uncharted: Drake's Deception Codes to download a lot of the PSN content. Downloadable bonus content is mentioned: A skin of Nathan Drake English and a special mode of AK47 (multiplayer) New movement of derision (multiplayer) Multiplier money earned in the game (multiplayer) Package of stickers for your avatar (multiplayer) Shooting speed for more ammunition and 9mm Pisolo More ammunition also for the G-MAL The ability to throw three bombs at once (rather than one) Regenerative power 150€/105£ fiyatı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OTLVSTxjV6c http://www.youtube.com/watch?v=mwywuVzrJTg http://www.youtube.com/watch?v=CEticce2MZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 söylemiş miydim bilmiyorum ama multisi yine tırt geldi bana.şu oyunda multi yapmasınlar bence single ı dahada uzatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Kasım'da Munih'te olacam, bir set çakmayı düşünüyorum ya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Red said: multisi yine tırt geldi bana. şu oyunda multi yapmasınlar bence single ı dahada uzatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 single bir yere kadar,multisiz olmuyor bu devirde artık, üzgünüm beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi unchartedı uncharted yapan multisi değil ki ama.multi aranıyorsa bir sürü oyun var multi tatmin edicek bu oyunun single ı iyi ki bf3 ile bilmemneyle yakın zamanlarda cıkıcak.kim oynasın uncharted multi betada oynadım hiç keyif vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 zevk meselesi ben single oyunlarda(ne kadar iyi olursa olsun) belirli bir süreden sonra bunalıyorum,sıkılıyorum vs bir süreden sonra kendi mi zorluyorum bitirmek için(Uncharted serisi olsun,gow serisi olsun. lafım yok efsane oyunlar)demek istediğim,benim için bir oyunun hakkını veren multisi. bu kişisel kısmıydı şimdi gelelim oyun firmaları için olan kısma. adam bir harita paketi çıkartacak, 10 binlerce satacak bunun yanında inciği boncuğunuda eklersen gelsin paralar.bir oyunun nasıl suyunu çıkardıklarını 'black ops örneğinde olduğu gibi' biliyoruz.bunu sende biliyorsun zaten açıklamak gereksiz belki ama artık çoğu firma bu şekilde yaklaşıyor olaya. Bf3 varken kim oynacak diyorsun,türleri farklı iki oyun,kitleleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi ben singledan nefret eden adamım.hep önceliğim hep onlinedır fakat uncharted vs gibi belli başlı oyunlarda öyle düşünmüyorum.tps multi için ne bilim red faction falan oynar insanlar. unchartedın multisinden pek bişi beklememek lzm.muhtemelen ilk hevesle oynanıp unutulcaktır multisi cunku uncharted dediğim gibi olayı single.unchartedı alıp singleı yarım bırakıp multi oynanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Şimdi basit örnek olacak belki ama, Single playerı ile ünlü ve güçlü bir diğer oyun serisi de God of War, hatta 3. oyun, Ben 3. oyunu bitirdim. Oha süper harika şukelayt dedim. Kenara koydum, o günden beri rafta tozlanıyor. Uncharted 2'yi oynadım bitirdim x2 şukelayt dedim falan rafa koydum. Aradan süre geçti aldım multi oynadım rafa koydum. Tekrar süre geçti tekrar oynadım. Co-up geldi dediler, yükledim girdim yine multi oynadım. x2 exp haftası dediler yine oynadım. oynadım da oynadım, uncharted 2'yi totalde gow3'ten daha fazla oynadım. Firma ek para kazandı, oyunları piyasa da kaldı. Multi bu yüzden önemli, boktan da olsa multiyi bu yüzden koyuyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 UC2 online fanı olarak,hatta evde 2 ps3 şeklinde günlerce dayımla sabahlamış biri olarak , uc3 cidden fail olmuş multi açısından. Günlerce uc3 betada oynadım ama yok uc2 nin tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Red said: abi ben singledan nefret eden adamım.hep önceliğim hep onlinedır fakat uncharted vs gibi belli başlı oyunlarda öyle düşünmüyorum.tps multi için ne bilim red faction falan oynar insanlar. unchartedın multisinden pek bişi beklememek lzm.muhtemelen ilk hevesle oynanıp unutulcaktır multisi cunku uncharted dediğim gibi olayı single.unchartedı alıp singleı yarım bırakıp multi oynanmaz bence Red said: abi unchartedı uncharted yapan multisi değil ki ama.multi aranıyorsa bir sürü oyun var multi tatmin edicek bu oyunun single ı iyi ki bf3 ile bilmemneyle yakın zamanlarda cıkıcak.kim oynasın uncharted multi betada oynadım hiç keyif vermedi. Abi bu oyunun MULTISI efsane asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Red`in oyun ve vizyondaki bazi postlarini okumadan geciyorum artik. Adam tam jr hincal bu konuda dsafasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 haklıyım ama lan kim takar uncharted multi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar