Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears will flow! - aka Cataclysm Heroic QQ başlığı

scorch

Öne çıkan mesajlar

Herkes heroic maceralarını paylaşsın o zaman:

ben de Halls of originationdaki o 4 elementi kestiimiz gauntlette trogg grubuna doğru koşarken Shadowfuryyi nasıl olduysa ıskalayıp hemen yanlarına attım 20 tane trogg dan 1 tanesine bile vurmadı. Sesimi çıkarmadım kimse farketmemiştir belki die ama Mulgearın üstüne attığım için farketmesi zor olmadı. DAS
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Herkes heroic maceralarını paylaşsın o zaman:

ben de Halls of originationdaki o 4 elementi kestiimiz gauntlette trogg grubuna doğru koşarken Shadowfuryyi nasıl olduysa ıskalayıp hemen yanlarına attım 20 tane trogg dan 1 tanesine bile vurmadı. Sesimi çıkarmadım kimse farketmemiştir belki die ama Mulgearın üstüne attığım için farketmesi zor olmadı. DAS

Biz de ToT yaparken adamın teki üçüncü bossta earth bıdıbıdısını yedikten sonra ondan kaçıp, sonra "lan ben neden damage almıyorum ki ?" deyip tekrar üstüne atladı, ölüyordu mal dadfs
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

kaç yıldır oynuyorsun bilmiyorum ama bi hc yapıcak grup kurabilecek sayıda arkadaş bulamadıysan bu saate kadar ve random pug peşinde koşuyorsan, ilk wipeta grup dağıldı diye ağlamaya hakkın var mı ?
5 yıl oldu arkadasların cogu oyunu bıraktı,migrate etti geri dönenler var onlarda yavas lvl kasıyor guild icinde run yapmak istesen her taraf dps simdi bu aglamak mı hadi benim arkadasım var adamlar yavas lvllıyor arkadası olmayan adam bi sey yapmasın mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben vay ak'de dpsyim ,gruplar genelde dolu oluyo yer bulamıyorum , uzun zamandır oynayıp arkadasının olmaması da cok anormal bisi degil herkesin wowcu arkadası olcak diye bisey yok, hadi herseyi geçtim yalnız sen varsın arkların offline ,acayip heroic yapasın var otur ağla o zaman pug girmek yerine?
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Aluriel said:

kaç yıldır oynuyorsun bilmiyorum ama bi hc yapıcak grup kurabilecek sayıda arkadaş bulamadıysan bu saate kadar ve random pug peşinde koşuyorsan, ilk wipeta grup dağıldı diye ağlamaya hakkın var mı ?
5 yıl oldu arkadasların cogu oyunu bıraktı,migrate etti geri dönenler var onlarda yavas lvl kasıyor guild icinde run yapmak istesen her taraf dps simdi bu aglamak mı hadi benim arkadasım var adamlar yavas lvllıyor arkadası olmayan adam bi sey yapmasın mı ?

Hungarde var ya olm işte aaaa gel benle takıl birlikte bekleyelim :D

O diilde cidden arkadaş grubun dağıldıysa veya oyuna ara verdiysen böyle sıçışlar oluyor. Rostera bakıyom millet bir orada bir burada, ben yarım saat bekle grp dağılsın blabla larla uğraşıp sitem ediyorum guild chatte.

Böyle giderse zaten aşk ve ızdıraplı atasözünü söyleyip bırakacam tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Aluriel said:

pinar çok eskilerdendir, bana anathema/benediction ı öğretmişti,
muhtemelen hatırlamaz :).

HC 5m lere gelince omg denicek bir zorluk görmedim. en fazla 5 wipe da geçtik hepsini. En kolay bütün dps range, dps lerden en az biri heal class, SP en iyisi HOp atıyor çok rahat ediliyor.

Trashlerde mc çok zevkli ve rahatlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün geceye kadar bende zor olduğunu düşünüyordum. Herkes gerekeni yapınca sorun olmuyordu. Gel gelelim dün gece bir random hc atıyım dedim ve Deadmines geldi. İçeride bir baktım amcaların adının yanında Light of down yazıyor ve belliki epey bi boss kesmişler yeni content te. Epicleri falan var. Ben ise 330 ilvl civarı kendi çapında heroiclerde takılan, kendini tank zanneden bir gariban..

Adamlar bütün instance a zerg etti resmen. Neredeyse sıfır CC ile bitirdik. Bir DK vardı 20k+ Dps yapıyordu. Diğer dpsler de 15k civarı yaptılar. Doğru düzgün aggro bile tutamadım zaten.

Gayet lay lay lom şeklinde bitti instance.. Bu kadar fazla ağlamaya gerek yok. Biz beceriksisiz sanki.. Healer mana doldurmaya bile tenezzül etmiyordu, tek dediği go go go.. Eğer mana yetmiyorsa, yetemiyorsan oraya, sende bir sorun vardır. Bende de vardı mesela. Bütün instance ı DK tankladı neredeyse :)

Bilmiyorum yetersiz hissettim kendimi bir an. Adamlar oynuyor bu oyunu. Evet zor mu zor.. Ama herkese değil..
Sosyal ağlarda paylaş

heroicler ilvl 329-346 icin dizayn edilmis, dpsleri 15k+ olan 3 adamla basitce instance ı over gear ediyor olabilirsiniz, normal sartlarda ilvl 333 civarı tank healer yeterli dps yoksa cok zorlanıyor ya healer oom yada tank arada saglam damage spikelarından kurtulamıyor,

her heroicde duzgun execute edildiginde geara cokda bakmayan rahat bosslar var ama gear check olan fightlarda var, misal deadmines da captain (4. boss du sanırım) 20 buff stackledigi zaman dps sonraki phase e eciremiyorsa hızlıca ya tank down ya healer oom oluyor gibi ...

kısaca olay tabiki grup olayı ama heroicler cidden zor geldi bana, ICC geldigindeki itemlarıma ve ICC bosslarına oranlarsak bence ICC geldigindekinden cok daha zor suan heroicler ve cogu zaman overgear edemiyorsan hata kaldırmıyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

Dün geceye kadar bende zor olduğunu düşünüyordum. Herkes gerekeni yapınca sorun olmuyordu. Gel gelelim dün gece bir random hc atıyım dedim ve Deadmines geldi. İçeride bir baktım amcaların adının yanında Light of down yazıyor ve belliki epey bi boss kesmişler yeni content te. Epicleri falan var. Ben ise 330 ilvl civarı kendi çapında heroiclerde takılan, kendini tank zanneden bir gariban..

Adamlar bütün instance a zerg etti resmen. Neredeyse sıfır CC ile bitirdik. Bir DK vardı 20k+ Dps yapıyordu. Diğer dpsler de 15k civarı yaptılar. Doğru düzgün aggro bile tutamadım zaten.

Gayet lay lay lom şeklinde bitti instance.. Bu kadar fazla ağlamaya gerek yok. Biz beceriksisiz sanki.. Healer mana doldurmaya bile tenezzül etmiyordu, tek dediği go go go.. Eğer mana yetmiyorsa, yetemiyorsan oraya, sende bir sorun vardır. Bende de vardı mesela. Bütün instance ı DK tankladı neredeyse :)

Bilmiyorum yetersiz hissettim kendimi bir an. Adamlar oynuyor bu oyunu. Evet zor mu zor.. Ama herkese değil..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...