barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 umarım nerf gelmez dungeona. şuan tam olması gerektiği gibi. hatta gear gelince kolaylaşıcak bile. milletin ağlamalarına bakıp da bozmazlar umarım. acayip eğleniyorum şuan oyundan. healer olarak uzun zamandır böyle stres olmadım, resmen ince hesaplar yapıyorum herkesi ayakta tutarken mana da bitmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Heroicler zorsa healerlara zor şu an. Dpslerin falan yaygara yapması manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Hc halls of originationa girdik 2 wipele bitirdik (portal açan salak boss da wipe bide ilk başda healer afkken pulladık) dedik bumu lan hc hc bi halt değilmiş nese elemanlar yattı healer/tank olarak random girdik SFK geldi kolayca kestik ilk 2 bossu ama commandermidir nedir 3-4 kere wipeledi bırakdık dps yetmedi :D ama güzel baya zevkli şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Healerların mana costu yarıya çekmeleri lazım çok kötüyüz şu anda direk manamız bitiyor. Birde arkadaşlar hc yapanlar taktikleri yazsa da şurada okusak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Oyunun kesinlikle en güzel dönemi ve ben askere gidiyorum. ADALETİN BU MU DÜNYA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cataclysmin en güzel dönemidir ama 6 sene içinde en güzel dönem diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Şu voidlu bossu nası kesiyoruz originationsda ? Adam paso gate kusuyor. Gateleri kesince bossa dpse vakit kalmıyor. Addler healeları yiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Portalları yeterli hızda keserseniz sadece bir tane add spawn oluyor. Ayrıca addleri sadece tanklayın, kesmeye çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 resmen wipe yerken zevk aliyorum ya, uzun zamandır zevk almamıştım oynarken böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Wispy said: Şu voidlu bossu nası kesiyoruz originationsda ? Adam paso gate kusuyor. Gateleri kesince bossa dpse vakit kalmıyor. Addler healeları yiyor falan. Abi onun çaresi yok, gateleri keseceksiniz sürekli, bir yandan da dps. Uzunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 axedice said: Oyunun kesinlikle en güzel dönemi ve ben askere gidiyorum. ADALETİN BU MU DÜNYA? nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) Normalleri gayet kolay geliyor bana wipe yemeden rahatlıkla yapılabiliyor daha hc girmek kısmet olmadım yoğunluk fln war da, çok mu zor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kolaylaştırmasınlar,eskisi gibi olsun herşey. yeter biraz da hardcore playerlara göre yön verilsin oyuna ya,batırdılar oyunu 3 senedir bebelere balon satıcaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oyunda dungeondan başka bişey yok i yapılıcak. onu da sadece hardcore"cu"lara göre ayarlar iseler oyunun boktanlığı çıkıcak iyicene. çok geçmez , ya buff verirler ya da nerf olur dungeonlar :) CC falan değil dert , 5 kişinin de ne yaptığını biliyor olarak girmesi şansının düşüklüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Wispy said: Şu voidlu bossu nası kesiyoruz originationsda ? Adam paso gate kusuyor. Gateleri kesince bossa dpse vakit kalmıyor. Addler healeları yiyor falan. portalların 150k felan hpsi var zaten hemen indirin void çıkmasın void çıkarsa add kitelemek yalan oluyor healeriniz şamansa hiç tanklamayın bırakın healer kitelesin ghostwolf+earthbind ile zaten pek bi heal gerekmiyor fightta /edit: alıntı yapamamışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hardcore olmayanların bu ne zorluk ya deyip oyunu bırakmasına nazaran hardcore olanların contenti tertemiz yapıp oyuna ara vermesi parasal açıdan daha zarara sokuyo blizzardı.zorluğun sebebi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. Ya benim oyunun en iyi dönemi dememin nedeni vanillada spiritli warrior itemları, TBCde tam oturmamış hibridler ve LKda faceroll encounterlar (mimiron hariç sdf) yüzünden. Şimdi böyle her bişey yerli yerinde gibi, olgunluk çağını yaşıyor wow. İyi yaşlanmış bi şarap, ya da milf olmasına 2-3 yıl kalan bi kadın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 axedice said: yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. Ya benim oyunun en iyi dönemi dememin nedeni vanillada spiritli warrior itemları, TBCde tam oturmamış hibridler ve LKda faceroll encounterlar (mimiron hariç sdf) yüzünden. Şimdi böyle her bişey yerli yerinde gibi, olgunluk çağını yaşıyor wow. İyi yaşlanmış bi şarap, ya da milf olmasına 2-3 yıl kalan bi kadın gibi. Haha bende TBC çıkarken gitmiştim, aynı yere birde =) İstihkam oldun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Evet istihkam okulu hehe. Hatta dur ya ben seni öm bombardımanına tutayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bugun gültçene hayvanlar gibi yaptık hc çok da bi olayı yok tanka çok vuruyo genelde moblar pop'un imba cc'leri ile birlikte mobları bi seferde tankın üstünde max 2 tane olucak şekilde kese kese yaptık çogunu sfk zorladı bi tek onu da bitiremedik uykusuzluk + instance resetten dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 axedice said: yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. her zaman beklerim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bütün heroicler baya kolay pug yapmadığın sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bütün stonecoreu 4manledikten sonra fak dis şit diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 [klişe team=on] bilip düzgün oynayana kolay tabi [klişe team=off] asıl wotlk ile başlayıp faceroll oynayanlar ağlıyor ki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yok yani stonecoreda 2 saat harcasakta facerolldan milyon kat daha iyi. ucundan gıcından item verdiği için vanilla tadını da yakalıyor tek sorun o kadar özene bezene healing sistemi yapıp kullanamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gearla da alakalı olabilir 320 lerden 360 epiclerine geçince manalar bir nebze düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar