mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 random'dan valor alıyo olabilirler tahmin sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 raid gearı ile hc yapınca mal mı olunuyor.. edit: Hepsini boşver, kaç parçası epic olabilirki bir insanın şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Full bile olabilir, tamamen şansa, elindeki golda ve guildine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2 gündür yaptığım instancelarda gözüme çarpan birşey var. Combattayız, tank girmiş mobların arasına yanındada 2 tane melee dps vuruyorlar. Meleelerden bir tanesi çok dmg yediği ve benimde o sırada tankı ayakta tutmak zorunda olduğum için çok damage yiyen melee yi leap of faith ile yanıma çekiyorum. Çekiyorum ki biraz soluklansın bi renew atayım sonra tekrar girsin. Adamın hp'i cücük kadar kalmış resmen, ulan vuruyordum niye çektin beni yanına der gibi tekrar bossa koşup ölüyor. böyle insanlardan nasıl arınacağız arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 wipe yiyosun tekrar inse giriyorsun adamın hp yarıda doldurmaya bile çalısmıyor healer heallesin bekliyor yemek yemek falan hak getire simdi böyle bi grupla nasıl ugrasıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Healer sensin, yeri zor doldurulacak da sensin, heallemeyeceksin, dalıp ölecek, tekrar ölecek, tekrar ölecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Pala healer varsa nasıl pala heal şu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Trias said: Trashlerde mc çok zevkli ve rahatlatıyor.ve hatta vortex pinnacle'da direkt adept'leri mc'leyin abi. 200k heal atıyo, +mana derdi yok. ov ye men. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hozceri said: wipe yiyosun tekrar inse giriyorsun adamın hp yarıda doldurmaya bile çalısmıyor healer heallesin bekliyor yemek yemek falan hak getire simdi böyle bi grupla nasıl ugrasıcaz? En ayar olduğum şeydi benimde bu heal atmazdım yesinler diye. Bir de hplerini doldurursun adamların senin mananın dolmasını beklemeden packlere dalarlar healin yetmez o zamanda üste çıkarlardı vanillada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Elderon said: 2 gündür yaptığım instancelarda gözüme çarpan birşey var. Combattayız, tank girmiş mobların arasına yanındada 2 tane melee dps vuruyorlar. Meleelerden bir tanesi çok dmg yediği ve benimde o sırada tankı ayakta tutmak zorunda olduğum için çok damage yiyen melee yi leap of faith ile yanıma çekiyorum. Çekiyorum ki biraz soluklansın bi renew atayım sonra tekrar girsin. Adamın hp'i cücük kadar kalmış resmen, ulan vuruyordum niye çektin beni yanına der gibi tekrar bossa koşup ölüyor. böyle insanlardan nasıl arınacağız arkadaş? öyle hıyar adamlardan agro bile almıyorum, ölsünler direk, etrafına bakmadan sadece bara bakıp spam yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Gangren said: Healer sensin, yeri zor doldurulacak da sensin, heallemeyeceksin, dalıp ölecek, tekrar ölecek, tekrar ölecek :pSorun su ben sp yim grup dagılınca 40 dk yeni grup bekliyorum 2007 den beri healer oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Elderon said: 2 gündür yaptığım instancelarda gözüme çarpan birşey var. Combattayız, tank girmiş mobların arasına yanındada 2 tane melee dps vuruyorlar. Meleelerden bir tanesi çok dmg yediği ve benimde o sırada tankı ayakta tutmak zorunda olduğum için çok damage yiyen melee yi leap of faith ile yanıma çekiyorum. Çekiyorum ki biraz soluklansın bi renew atayım sonra tekrar girsin. Adamın hp'i cücük kadar kalmış resmen, ulan vuruyordum niye çektin beni yanına der gibi tekrar bossa koşup ölüyor. böyle insanlardan nasıl arınacağız arkadaş? haha, kurşu falan döktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 mob fırlattı sanıyodur oda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Pallando said: hozceri said: wipe yiyosun tekrar inse giriyorsun adamın hp yarıda doldurmaya bile çalısmıyor healer heallesin bekliyor yemek yemek falan hak getire simdi böyle bi grupla nasıl ugrasıcaz? En ayar olduğum şeydi benimde bu heal atmazdım yesinler diye. Bir de hplerini doldurursun adamların senin mananın dolmasını beklemeden packlere dalarlar healin yetmez o zamanda üste çıkarlardı vanillada. altı üstü renewe bascanız aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Eski tip HCye alışmış tipler onlar 3-4 pack toplayıp hurra diye kesebileceğini sanıyorlar hala ama 5-10 kere repair parası verince bir soru işareti oluşur kafalarında ulan bu kadar healer değişti ama hala wipe yiyor team demekki healerdan degil problem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 photographer said: yemin ediyorum healerların "manam bitiyor ağlıycam yaa" demeleri nasıl bir mazerettir yarabbi demekki itemlerin yetersiz neyin peşindesin Orda durcaksın. Önce yeni contenti biliceksin. Sonra kendini tank ve dps sanan insanlarla instance a giriceksin. Sonra da tanka heal, dps lere heal, aoe heal derken oom nın tadına varıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Boci said: photographer said: yemin ediyorum healerların "manam bitiyor ağlıycam yaa" demeleri nasıl bir mazerettir yarabbi demekki itemlerin yetersiz neyin peşindesin Orda durcaksın. Önce yeni contenti biliceksin. Sonra kendini tank ve dps sanan insanlarla instance a giriceksin. Sonra da tanka heal, dps lere heal, aoe heal derken oom nın tadına varıcaksın. çok doğru dedin, ben muhattap bile olmak istemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 photographer tahmin edeyim super tanksın degilmi instancelarda hic durmadan koşarak mobdan moba akın ediyorsun hatta teama bile ihtiyacın yok ama random instancea girebilmek için sadece kullanıyorsun onları. :P veya dps'sin ve dunya umurunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 random hc'lere girerken load screenlerde yazsa ya "her healer oom'u tadacaktır" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kafa kullanmak lazım olunca sistem çöktü birden, 1 2 haftaya imba nerf gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kesinlikle nerf gelmesin, bir healer olsam dahi istemiyorum. çilemizse çekeriz ama şu oyunu oynamak ince bir iş olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2 haftaya nerf gelmesin su haliyle heal etmeye bir yetiseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 2 haftaya cataclysm alırım o zaman mhahahah:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Nerf geldi ya tüh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 harbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar