Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://img189.imageshack.us/img189/223/batiatus.png 6. bölümde oynasak yeter zaten. http://rly.cc/trollface.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 rubicon - will travers bitti gül gibi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bihter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 saclar uzunken hep frodo diyolardı cevremdekiler. onu oynasam hic fena olmazdı valla. king arthur da olabilir. ya da first knight. gladiator falan da iyidir. cok var yaa, leon bile olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hmm Obi Wan'la Jason Bourne arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 cok imba bi film olmasa da yeteneginden dolayi Jumper diyecegim.. eglenceli olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yazgı - necati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Fatmagül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 su filmde rocco sifredi. hakkını da verirdim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 reservoir dogs - mr.pink edit: bide the good the bad the ugly'den the bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 matrix - neo inception - leonardo kıyak iş valla kafana eseni yap sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Eric Draven - The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 BaaL said: su filmde rocco sifredi. hakkını da verirdim hani. adam pron yok demiş :) yoksa başka filmler yazardık çoğumuz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bide o en soldaki ne ya garip kaçmıs o gruba (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Tudors'da 8. Henry veya Charles Brandon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Cok var aslinda ya, William Wallace da guzel olurdu mesela Braveheart'ta. Veya Gladiator'da Maximus Decimus Meridius. Veya Rome'da Titus Pullo. (buraya herhangi bir orta cag film dizisi koyun savas iceren ve gercek hikayelere bagli olan) Bu konsept haricinde de aklima Escape From NY/LA'den Snake Plissken ve Shoot 'Em Up'tan Smith (Clive Owen) geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ne öyle koşuşturma, kan, savaş. Zaten hayat zor. Bir şansınız varsa şöyle rahat bir filmde oynamak lazım. Ben Richard olmak istiyorum. Milla yı da tercih ettiğim için 2. bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Perfume-Laura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 CHE'de CHE olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 çekilen bir film gelmiyor aklıma da, narutonun filmi yapılsa narutoyu oynamak isterdim, jiraiya da olabilir... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Arn Magnusson / Arn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bende hitmani oynamak isterdim valla yada hitmanin azili dusmani gibi bisi sdfsdf :) hatta bazen mp3 calarda de soundtracklerini dinlerken (oyunun) bazen gaze gelip otobuste onumde duran adami bogma teli ile indirmek geliyo icimden :D http://www.popiler.org/users/37c2b9ae-65b1-413c-a366-48c11ebb22eb/popi_images/60f72a80-69ed-43ae-9636-652dd987e3c4_9ef08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://i.ytimg.com/vi/EWbk0U6JXhw/0.jpg EVET ZENCİ OLMAK İSTERDİM VARMI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 g.o.r.a da arif olmak isterdim yada herşey çok güzel olacakta altan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar