deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 HaberTürk said: Taraf Gazetesi'nin Pazartesi günü 84.600, Salı günü de 85 bin 996 olarak açıklanan tirajı bugün garip bir şekilde 28 bin 200'e düştü. Bu denli sert düşüş sadece okur tepkisiyle açıklanamayacağından akla şu ihtimaller geliyor: Taraf Gazetesi'nin bugüne kadar açıkladığı tiraj rakamları gerçeği yansıtmıyordu ya da gazetenin toplu alımları durdu. Bir başka ihtimal de matbaa ya da dağıtımla ilgili sorunlar... Taraf'ın tirajındaki garip düşüşle birlikte gazetelerin tirajlarının ne kadar sağlıklı hesaplandığının, gerçek satış rakamlarını ne kadar yansıttığının bir kez daha tartışmaya açılacak gibi duruyor. Taraf Gazetesi önceki gün Wikileaks'ın iddialarına dayanarak Sadık Albayrak’ın, Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti’nin elindeyken raylı sistem ihalesine girmek istediğini, bunun için dünürü Başbakan Erdoğan’ın nüfuzunu kullandığını yazmıştı. Bu iddia Sadık Albayrak tarafından "Hayatım boyunca ticaretle iştigal etmedim. Kalemimin gücüyle geçinen bir adamım" sözleriyle yalanlanmıştı. Taraf'ın "Başbakan'ın İsviçre'de 8 hesabı var" manşeti de Erdoğan'dan sert tepki gördü. Erdoğan, "Bu tür iftiraları atıp ispatlayamayanlar ne kadar alçaksa bu iftiraları manşetleriyle, söylemleriyle yayanlar, bu iftiraları siyaset yayanlar siyaset malzemesi yapanlar da aynı derecede müfteridir, alçaktır" demiş, iddiaların ispatlanması durumunda görevi bırakacağını söylemişti. http://www.haberturk.com/medya/haber/576944-tarafin-tirajinda-garip-dusus Bir an milletin aklı başına mı gelmiş dedim ki, intihar etmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yazarları da birbirine düştü twitterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Taraf basbakanın isvicrede banka hesabı oldugunu mansete yazdıysa ya tayyip'e oyunlar oynuyolar ya da birisi gazeteyi hacklemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pkk'ya laf ettiği için pkk desteğini çekmiş olabilir mi acaba... o değil dene için birbirine düşmüş yazarları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 tarafin turnusol kagidi olucak wikileaks demistim gecenlerde bir sohbette, cidden iktidarin suyuna gitmek yerine en azindan su tek olayda kagit ustunde kalmis misyonlarini gerceklestirmek istediler ve bedelini hemen odediler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yani liboşmuymuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sex dizi gibidir. Asla bitmesin istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 taraf yandaş olduğu tarafa neden sırt çevirdi bilmiyorum ama onlara da giydirmeye başalyınca yandaş sanayiden reklamı kaybetti. batacağı kesin gibi gözüküyor da, şu aralar kim finanse ediyor bilemiyorum. belki de resmin bütününü göremediğimiz bir oyundur bu !!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 daha ucuza daha kaliteli tuvalet kağıdı çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 herifin adını unuttum yaw burada biri vardı feci taraf savunan.. o aldığı sürece birşey olmaz merak etmeyin adam kanun gibi savunuyordu herşeylerini fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bindikleri dalı kesmişler. Halbuki ne güzel Tsk'ya giydirip rant elde ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ya arkadaşlar bi dakka. Helal olsun tarafa, bak o kadar eleştirdik ama akepe ve yandaşlarına da çakıyormuş adamlar dememiz gerekmiyor mu? Niye oh olsun diyoruz? Hani oh olsun denir, ama adamın yanlışları yüzünden başına kötü bişey gelirse denir. Şimdi doğruları yüzünden destek çekiliyor, batacak duruma geliyorsa, bizim bu defa tarafın yanında olmamız gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 500 yandaş haber vs 1 farklı haber, "aa adamlara yandaş dedik ama bak akepeye de vurdular" demeye yeterli midir yahu? Bi de 500 yandaş haberi verirken gazeteyi alan adamlar, 1 farklı vuruşta anında nasıl kesilir? Askeri disipline laf ediliyordu ama, asker kadar disiplinli başka bir oluşum daha varmış sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 tarafın 500 tane haberini okudunuz muki 500 yandaş haber falan diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Internette 500'den fazla haberi vardır herhalde. Alıp okunacak değerde bir şey olduğunu düşünmediğimden, internette yeterince takip etmişimdir. Ben kısa olsun diye 500 dedim, yoksa belki de 10.000 yandaş haberi vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Taraf haberleri okumak için,illa gazeteyi almak gerekmiyor. Sadece patide onlarca haberi için konu açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yobazlık her yerde her şartta yobazlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: Ya arkadaşlar bi dakka. Helal olsun tarafa, bak o kadar eleştirdik ama akepe ve yandaşlarına da çakıyormuş adamlar dememiz gerekmiyor mu? Niye oh olsun diyoruz? Hani oh olsun denir, ama adamın yanlışları yüzünden başına kötü bişey gelirse denir. Şimdi doğruları yüzünden destek çekiliyor, batacak duruma geliyorsa, bizim bu defa tarafın yanında olmamız gerekmez mi? Ne alakası var? Dun neler yazıp cizdigini bilmedigimiz bir gazete olsa belki dogru olabilir soyledigin. Ne mal oldugunu bildigimiz birsey icin iki gunde gorusu degismis kime ne? İyice rezil oldular iste, buna oh cekmiycen de neye cekicen. Gazetenin adının "Taraf" oldugunu unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Adamların görüşü aynı, bu defa hep korumakla suçladığımız iktidara da yükleniyorlar. Ve bu yüklenme yüzünden batacak duruma geliyorlar. Şimdi biz iktidarın korku imparatorluğu kurmasına karşıyız değil mi? O zaman bu korku imparatorluğuna, tam da bu nedenlerden karşı duran ve ezilen kim olursa olsun "tarafsız" bi şekilde yanında olmamız gerekmiyor mu? Nefretinize empati kuramasam da az çok anlam verebiliyorum, ama nefretin sadece bu konu özelinde olsa da desteğe dönüşmesi gerekiyor mantıksal olarak. Aaa ya da dur bi dakka nefret ve mantık oksimoron oldu. Siyasete takım tutar gibi yaklaşıldığını unutuyorum bazen sdf ayrıca inB4 onlar taraflı biz niye tarafsız olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Adamların bu yaptıkları bence, bakın biz AKP'yi de eleştiriyoruz, biz doğrunun tarafındayız diye prim yapmaktı bence. Ama Büyük Şehir Belediyeleri tarafından alındıklarını, alan adamların adı anılmaması gereken kişiyi rakı sofrasında dansöze para yapıştırırken görene kadar onun herhangi bir yanlış yapmayacağına inandıklarını falan unutmuşlar. Kendilerini bir şey sanmışlar. Tabii böyle olunca tepedekiler de hatırlattı kim olduklarını. Ben Taraf'taki yazarları AKP yandaşından çok attention whore olarak görüyorum ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben diyorum iste, ilk defa kendin itanimaldigi kimlige uyan haber yapti, cektiler iplerini zaten tarafi proxy olarak kullaniyorlardi, bole TSK nin antisi tadinda, TSK ya artik vurmayan kalamdigi icin anti unite oalrak misyonalri tamamlandi, population capde yer acmak icin ilerde delete caktigimiz aoe scouti direk eheuheuehu ahmet hakan yazmsiti gecenlerde, simdiye kadar secilmis iktidarlari elestirmek ucuzdu, her gelen gecen vuruyordu oysa asil iktidar olan askeriyeye kimse ses cikaramiyordu, simdi eski egemenler indirildi asagi ayni sekil artik onlara saldirmakta ucuz, muhalfiseniz yeni egemenlerle isiniz vs vs tarzi bi yazisi vardi aynen o iste ama senatoda palpatine i alkislayan senatorun gezegeni death star tarafindan yok edilince heralde sempati duymicam, you fags sure got told dicem eheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: Ya arkadaşlar bi dakka. Helal olsun tarafa, bak o kadar eleştirdik ama akepe ve yandaşlarına da çakıyormuş adamlar dememiz gerekmiyor mu? Niye oh olsun diyoruz? Hani oh olsun denir, ama adamın yanlışları yüzünden başına kötü bişey gelirse denir. Şimdi doğruları yüzünden destek çekiliyor, batacak duruma geliyorsa, bizim bu defa tarafın yanında olmamız gerekmez mi? hayir gerekmiyor cunku yillarca gotunden uydurmaca haber yaptilar diyor demis diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar