stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şşş çaktırma ben ilke'nin anti-ms alter egosuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nasıl ya???:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 only god can judge me, all eyez on me bide bunu düşünebilirsin hahahah :)http://cdn0.sbnation.com/fan_shot_images/31534/stevenson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 NO MAN CAN DO THIS,BUT NUMAN CAN DO THIS. ismi numan olanlara benden oneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 uzun zamandır bende düşünüyorum sırta yazı yazdırmayı ama hiç birşeyden emin değilim hangi punto süslemeli mi vesaire en önemlisi sırtta nereye? yazdıracağım da 3 kelimelik bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 comic sans guzel durur haci sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kingpin said: uzun zamandır bende düşünüyorum sırta yazı yazdırmayı ama hiç birşeyden emin değilim hangi punto süslemeli mi vesaire en önemlisi sırtta nereye? yazdıracağım da 3 kelimelik bir cümle. old london iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 koluna Allah dövmesi yapınca vuruln barmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Cons said: xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum Symbol of Torment > Senin tribal bakkal dövmelerin. "Abi ben tribal yaptırmak istiyorum süper duruyo yaaaa" Bok gibi duruyor, fast and furious arabası mı olmak istiyorsun orçun, binelim mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben yaptırmadımki sen yaptırdın ama TATATATATA ayrıca fast and furious arabası > cd kutusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 isterseniz binin bide yani gücenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 dövmeli kız iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Longshanks said: dövmeli kız iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Longshanks said: dövmeli kız iyiymiş LOL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 LucifeL said: Ardeth said: abi mustafa kemal imzası ne ya t_t yapmayın arkadaşlar böyle şeyler lütfen.neden abi yahu tmm karı kız için dövme yaptıran var hatta Atatürk imzası yaptıran var ama herkes öyle değil ki. ben Atatürk'ün hayatımda bir şekilde kalıcı bir izi olsun istedemin görsel olarak o yüzden yaptırdım. abi öyle değil yani bu atatürk'ün hayatında kalıcı bir izi olmasından ziyade atatürk tikiliği* oluyor gibi biraz sanki yani yapmacık *: yani mesela politka, parti, din vb gibi konularda hiç bir derin bilgisi olmayıp da etrafından duyduklarıyla gaza gelip, devasa gözlüklerle çağlayan mitingine katılan tiki kızlar mesela. sen öylesin demiyorum bu, bu tarz insanların çok tipik bir davranışı belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 imzada sahtecilikten filan toplamıyolar mı bunları hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: *: yani mesela politka, parti, din vb gibi konularda hiç bir derin bilgisi olmayıp da etrafından duyduklarıyla gaza gelip, devasa gözlüklerle çağlayan mitingine katılan tiki kızlar mesela. sen öylesin demiyorum bu, bu tarz insanların çok tipik bir davranışı belirteyim dedim. Toplumun her kesiminde böyle insanlarla karşılaşıyoruz malesef.Annesinden allah birdir diye duyup müslüman olandan , almanlar yenilince bizde yenilmiş sayıldık diyerek kemalist olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Biomech dövmelerde baya emek var yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mulgear6 said: Longshanks said: dövmeli kız iyiymiş abii... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 xunn said: bundan bahsediyorum ben mmm bir içim su gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Söyle biseyler var bende de asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 LucifeL said: Ardeth said: benim dövme bu http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gifiyiymiş bu. Şunları da yaptırabilirsin; "Every man dies,Not every man really lives"(Bende var bu :D) "Mustafa Kemal Atatürk imzası"(Kesin olmalı ki bende var :D)"Only God Knows Why"(Bu da var :D) hacı kızma da bayaa bi apaçiymişsin sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şaka maka apaçilik mainstream oldu ha. gazetelerin internet sayfalarına bakıyorum da millet apaçiliği felsefe haline falan getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 xunn iyi güzel de o sırta yakışmış mı o dövme karı sırtı gibi afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar