BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 huun said: BonePART said: kizlardan bi kacida starcraft fani cikti bu reklamlarda, kliplerde gördüğümüz süper koreli hatunların genel nüfus içerisindeki oranı nedir birader? ole reklam kizi hic yok burda ama cok asiri makyaj yapmiyolar ondan olabilir
khalad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 koreli kızları misafir edebilirim sevgi ile
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bütün korelileri (dişi ve güzel olanları yani) her yerinden öpüyorum. Di mi rüştü?
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 huun said: oğlunun resimlerini gördüm. tam sapık havası var ama hiç becerikli birisine benzemiyor. eline yüzüne bulaştırır işleri 10 seneye kalmaz biter o hanedan. bu isler tiple olsaydi ohoooo jonturkler abdulhamiti tahta cikarirken "bodur, tipsiz, beceriksiz ve pasif" diye nitelemis, iyi kukla olur bundan demislerdi sonra abdulhamit adamalrin kendi yazdigi anayasadaki bosluklardan yararlanip alayini surdu ve daha sonra neler oldugunu biliyoruz lol asla bi kitabi kapagina bakip yargilamiycan
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kuzey korelilerde adam spamladıkça güneye yolluyor mubarek :/ Silphatos said: conscript reporting ehe ._.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 guney kore ulku ocakalrindan gene aciklama gelmis "yiyorsa 4v4 sc2 de gelsin kim efendi" diyorlar
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/tzu/lowres/tzun497l.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu arada abi oglu beceriksiz olsun bilmemne olsun ciddi ciddi bi tane adam mi yoneticek abi koca uleyi kim yong brandysini icip patatesleri inceliyo bin tane general war arkasinda
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kardeshi, bi de şurda tayyip mi var bana mı öyle geldşi
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 BonePART said: bu arada bisi dicem eger guney koreli kimseyle tanisirsaniz ve size sarilirsa sasirmayin burda tanistigim 20 guney korelinin 20side ayni seyi yapti cunku adamlar direk brother diyolar ahaha kore savas sebebiyle nasil bi tarih oretiliyosa adamlara daha turk gorunce we love you very much in korea demeyenini gormedim biz de onları seviyoruz ama.. koreliler nerede abi? bi arkadaşı sevicektim de ben... lan ne zaman açmışsam sayfayı.. 2sf gerisiymiş be
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Tr. bayrağı yokki Sn. Başbakanımız orda olsun. bu arada oyunu oynayan varmı
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ahmedinejad'ın arkadaki gölgelerde sinsice
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 rte diil abi o george clooney a.gül karısımı bisi (:D
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 tayyip var tabii, gölgede durması olmamış ama lol of şu kuzey kore tam dayaklık troll tamam da abisi çin ne zaman bir halt yese "iki tarafı da yarımadada barışı tesis etmeye çağırıyoruz :( " diyor. bir tarafın başlattığı kardeş kavgasında ebeveynin gelip "ikiniz de uslu olun bakim" demesi aynen, öyle illettir ki umut sarıkaya karikatürü çıkar. sol.gen.tr'ye de lol, bağımsız, tarafsız kaynak gibi konmuş sanki.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://classicfun.ws/wp-content/uploads/kim-jong-il-kim-jong-ok.jpg
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 http://punditkitchen.files.wordpress.com/2009/05/political-pictures-kim-jong-il-not-walker.jpg
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ispatipapaz said: benim tanıdık cok kaldırmıs kore gazisi bi anlatıo adam pre war post war felan sürekli kaldmırs bana not ettirmişti bi gün gidersen 나는 터키 내가 안아에서 왔어요 당신은 아름다운 키스 bunu söle diye pronounce ınıda öğretti flan ne yazıyor orada
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oh dolar almış başını gidiyor. böyle şey istenmez; ama bu gerginlik 1 ay falan devam etse keşke. daha çok dolar basmak zorunda kalsa sam amca, iyice çuvallasalar ne güzel olur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Türkiye'liyim. Seni kucaklıyorum, üpüyorum güzelim.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 KK GK dışında dünyaya sorun değil ama öyle bi lanse oldularki sanki Amerika gibi oraya buraya saldırmışlar gibi yorum yapıyor bütün dünya.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 huun said: oh dolar almış başını gidiyor. böyle şey istenmez; ama bu gerginlik 1 ay falan devam etse keşke. daha çok dolar basmak zorunda kalsa sam amca, iyice çuvallasalar ne güzel olur. abi yok. hoş olmaz!! ama dolar az daha yüksek gitsin pliz. oh lord amerikaya güç ver!
Öne çıkan mesajlar