senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 senko'yu bayagi hakli buluyorum ben ya, guzel seyler soyluyor cocuk.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LucifeL said: vaniLLe ve nil yok canim. daha neler.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 http://img100.imageshack.us/img100/3553/collagezq0.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mühendislikte dasaaa, bilimde Ardeth, el becerilerinde Chem.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abvblizzard said: Haklı olmak için bilgiyi kendi üretmesi gerekmiyor ki şapşal. Ya salak matematik denklem fact'tir zaten tartısmaya acık birşey değil. Sina'nın karıstıgı herhangi bir duygusal/felsefi/ahlaki konuya bak, çok üzücü sonucları var. Tamam abartıyorum ama var yani hafiften adamın bunlar uzaklıgı. Gücenmek yok Sina.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mutfakta, sokakta, yatakta esprisi yapmak istedim ama, yapamadım.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bence baya salladın gücenmekten falan değil yani çevreme bakıyorum kendime bakıyorum karşılaştırma yapıyorum falan sanırım hayatımda bir kere kimseyle ciddi kavga etmedim. yani daha sayarım da en fazla sıkıcı bir insanım yani.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ardeth said: fizban itirazı olan var mı?normalde olmasada maksata mualefet benim itirazım var :D
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 daha bi kediye bile bakamıyosun zunn bırak ya
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LucifeL said: Ardeth said: fizban itirazı olan var mı?normalde olmasada maksata mualefet benim itirazım var :D tamam ben iletiyorum kendisine itirazını o ilgilenir :p
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bu arada albümden gördüğüm kadarıyla mankenlikte dylanN ile xunn kapışır, ama hangisi haklı çıkar bilemedim.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 hemen 1-2 tartışmaya katılıp haklı olayım
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sir yazılmamış, hep haklı hep haklı. yazacak bişi bırakmıyor. :p
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn saclari kestirerek puanini dusurdu biraz.
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sg-1 said: Soimyr said: LathspeLL said: newdonis iyi güldüm hakkaten ya faytonis vardı bi ara adamın 3 nickini ben banlatmıştım, onun dışında 2 tanede modlar banlamıştı sanırsam.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 xunn said: Ya salak matematik denklem fact'tir zaten tartısmaya acık birşey değil. ama sonuçta bilen ve söyleyen haklıdır, bilmeyip itiraz eden haksız. türkiyede de bilmeden itiraz etme durumu çok olduğu için matematik bilsen bile haklı konuma sık sık gelirsin sdf
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dasaa baya kötü. viktor, sam ve sir'ü okuyorum genelde. Sam'le pek aynı fikirde olmasam da okumak hoşuma gidiyor. Viktor'a ise genelde katılıyorum ve yazılarını beğeniyorum. Nefr de kafama baya yakın, kısa ve net konuşuyor, fikirlerine de katılıyorum çoğunlukla. başka hmm sosyal troll olarak çocukluk arkadaşım olan cons'u ve ekmek'i ilgiyle izliyorum. kızlardan Xunn'u beğeniyorum, güzel yazıları var. tarzını ve fikirlerini beğenmediklerim ise dasaa, bone,cüce, spark. alayına karşı olup saygı duyduklarım sam, sg-1, law özellikle de dean. aklıma gelenler bunlar. bir de Xaenin var çok aptal ama kişilik olarak seviyorum. edit: kişisel olarak sevip sevmemek değil olay, tamamen yazılanlar bazında konuşuyorum
Öne çıkan mesajlar