aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 michelle fayfir olur gene, hala kutur kutur. tabi kedihatun olucaksa filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mila Kunis olsun ya. Sarı saç yakışır mı bilemem, bi de bildiğin flatchest de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kojiroh said: Abi Michelle Rodriguez olursa bi daha da gelmem Gotham'a. batgirl olcakmış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Halle Berry oynasın ve bu aşk burada bitsin. Azalarak bitirelim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 alakasız genç ytetenek olsun. 2012ye kadar adha çok post kasartız burda ihi ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şu pozu görmek istiyorum ben filmde http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/Michelle-in-Fast-Furious-michelle-rodriguez-4597922-1707-2560.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şişko bu kadın. lateks kıyafetleri giydirdin mi eşek gibi latino ass - ona göre ufak göğüslerle ucubik bişey olur. al sana kedwomın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 michelle rodriguez yapacak kadar aptal değillerdir heralde rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. Batman'in DC'den oldugu yüzüne vuruldu mu arkadasın? Edit: Hah vurulmus tamam. Edit 2: Lol utanmadan bir de sivrilik yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 hmm robin gelmiyor mu hala http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/77/Batbed.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 goldbären said: şişko bu kadın. lateks kıyafetleri giydirdin mi eşek gibi latino ass - ona göre ufak göğüslerle ucubik bişey olur. al sana kedwomın bana bi haller geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi michelle rodrigez dünyadaki en çirkin kadınlardan bi tanesi ve bu hatunu manyak gibi beğenen tipler var. lan nesini beğeniyosunuz ki bunun ucube gibi bi hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 O kadının fanatikleri yatakta kendilerini duvardan duvara vurabileceği fikrini seviyorlar. Garip bir seksapeli var kadının, güzelliğinden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 postunu okuyunca burcu esmersoy foruma üye oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 film 3d değilmiş. çok sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 3d çok öyle gerekli bir olay değil bence de. ama full IMAX olsa mesela fena olmaz sanki, yada bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 güzel 3d olsa tadından yenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 xunn said: derFremdeSohn said: Bende bir tek Batman filmlerini begenmiyorum nedense. Misal Marvel'in nerdeyse her filmini begenmis izlemisimdir ama Batman hep üvey evlat gibi. Eskiden Star'da Parlament sinema klübü yayinlardi, o zamanlar da bakmazdim. Batman'in DC'den oldugu yüzüne vuruldu mu arkadasın? Edit: Hah vurulmus tamam. Edit 2: Lol utanmadan bir de sivrilik yapmış. xunn ingilizce kelime kullanmayinca yeterince komik olamiyosun farkindamisin. Hatta yanlis kelime filan kullanmaya basladin artik. Sivrilik denmez ona bu durumda kivirmak denir mesela. Ortada cahilce bi durum yok, acikladim sonra girgir olsun diye kiviriyo gibi yaptim. Gereksiz yere gerginlik yaratiyosun, kac sayfa önceki konuyu gündeme getiriyosun. Simdi ben burda sana bisey desem suc benim üzerimde kalicak. Git sacini filan yika sen ne bilim ugrasicak baska seyler bul hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Ayar verilen adamın "Komik değil ki!" savusturması 4. sınıftan beri kabul görmüyor. Öyle uzun uzun yazmana gerek yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 xunn said: Ayar verilen adamın "Komik değil ki!" savusturması 4. sınıftan beri kabul görmüyor. Öyle uzun uzun yazmana gerek yok ya. otorite gibi konusmussun, kendinden emin, falan, filan... ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 xunn sen ayar filan vermiyosun ki. Yaptigin komiklik te degil. Durup dururken insani geriyosun. Neden issiz gibi satasiyosun millete... e tabi issiz olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 seni geriyorsa bişeyleri doğru yapıyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ispatipapaz said: otorite gibi konusmussun, kendinden emin, falan, filan... ahah Hater. barnacle said: seni geriyorsa bişeyleri doğru yapıyor demektir Winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar