dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 said: Gelmis gecmis en kotu Batman filmiydi bence. filmi izlemedim ama george clooney li batmandan kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aha çok şükür moncici said: yok ben occupy wall street olayına da bariz şekilde gönderme yapan ve işgalcileri bane'in ordusu ile özdeşleştiren, tipik 12 eylül sonrası ucuz amerikan milliyetçiliği dolu (ki Ra's Al Ghul da temel olarak radikal islam algısı yaratan bir karakter) böyle fantazmagorik filmlerin fanı olmam. sendin o 11.00 matinesi love-seat homofobiği dimi? filmi izleyeli 3 gün falan oldu öncesinde bu devasa topik'e hiç bakmamıştım izledikten sonra açtım başladım okumaya bane'in yarattığı yandanyemiş anarşik dünya'yı çok vasat bir şekilde geri haline döndüren batman'in böyle sistemin adamı şeklinde gösterilmesi başkalarını da rahatsız etmedi mi acaba ne tartışmalar dönmüştür kim bilir diye böyle bir buruk çıktım filmden (ha çizgiroman'ı falan pek bilmem, hep bu muydu batman'in olayı? haberim yok - ama bendeki batman intibası epey karizmatik idi böyle olsun istemezdim) neyse açtım okudum 2 gün baktım herkes yok bane kısaydı yok sesi şöyleydi yok o duvar nası tırmanılırdı cartr curt ulan dedim bu pati gençliği aah ah derken moncici'nin mesajını gördüm aha dedim ama o da ortaçağ'daki cadı durumuna düşmüş resmen ahah saldırmışlar adamcağıza occupy'nin başlama tarihi ile filmin çekim tarihlerini falan karşılaştırmak da çocukluk olmuş sanki ideolojik olarak önceden varolmayan bir şeymiş gibi davranmışssınız occupy'yi doğuran zemine. Neyse canınız sağolsun ya. Altyazı dergisi iyi bir eleştri yazar heralde ona bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yav said: baktım herkes yok bane kısaydı yok sesi şöyleydi yok o duvar nası tırmanılırdı cartr curt ulan dedim bu pati gençliği aah ah alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Boy, Batman's costume must be lighter than I expected. While the people sent to "exile" had to step lightly on the ice to make sure it didn't break, Batman walked across the river, poured a gasoline trail, dragged it up the bridge, and even had time to draw his signal with it, alerting his enemies he's returned rather than using the element of surprise to his advantage. Didn't at least the LIGHTING of that gasoline melt the ice a bit for a man loaded with weapons, explosives and heavy armor to fall through? *Sigh* when's Avengers coming to DVD again?[/spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 progamer said: resim http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4911980_700b.jpg şunu ilk gördüğümde çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi occupy wall street ile filmdeki olay arasında nasıl bir bağ kurdunuz çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 onlar da insan, bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ocuppy wall street ile bağ kurulması da ayrı bir populistlik zaten de onu bir kenara bırakıp koskoca batman'in abd maskotu oluşuna hiç mi içerlenmediniz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yarın gece 00.30a gidiyoruz bakalım. sonra hepinizi okuyacam spoilerlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 değmez okumaya boşuna kasma senin ekşın menin kolu kaslı benimkisinin boyu uzun tadında hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bunu da oku ._. m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu filmin IMAX versiyonunu izlemek için 3D olmadığından dolayı gözlük vs. takılması gerekmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 miyopluk varsa gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bone said: Boy, Batman's costume must be lighter than I expected. While the people sent to "exile" had to step lightly on the ice to make sure it didn't break, Batman walked across the river, poured a gasoline trail, dragged it up the bridge, and even had time to draw his signal with it, alerting his enemies he's returned rather than using the element of surprise to his advantage. Didn't at least the LIGHTING of that gasoline melt the ice a bit for a man loaded with weapons, explosives and heavy armor to fall through? *Sigh* when's Avengers coming to DVD again?[/spoiler Batmanin boydan boya yürümüş olması gerekmiyor orayı, daha önceden oraya bir yere tünemiş olabilir. Kaldı ki köprünün üzerine de sonradan gördüğümüz o simge olayını yapmış olduğuna göre, o yakınlarda bir yerde bekledi. Hala Avengers bu filmden iyi diyen de gitsin izlesin tekrar artık ne diyeyim. Sonunu getiremediğim nadir filmlerden Avengers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 biri batman, biri koylu mahkum. batman boyle seyler yapmicak olsa zaten izlemezdik filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi ilk filmde buzda yürümeyi masterlıyo zaten, neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Adam milyoner 2 tane dalgic tutmustur alttan destekliyorlardır diyicem hemen butun parasini kaybetti diye trolluyuceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Büyüme sürecinde hangi besinleri aldınız da böyle garip bağlamalar, çıkarımlar yapabilecek hale geldiniz meraklar içerisindeyim. Occupy Wall street'in illa başlaması gerekmezmiş birbirine benzetmek için... Hangi kafa bu? Wall Street orası, böyle bir sahne için, öyle bir yer yani. Occupy'ı falan yok bunun. Ha ayrıca orda occupy yapmıyorlar filmde, soygun yapıyorlar. Occupy olayları sonra başka mekanda oluyor, bunu söylemeyi unuttum. Bu arada adam Batman yahu, hero adam. Gotham'ı koruyor adam. Neyden koruyor? Kötülüklerden. Nükleer bomba ile tehdit edip, orayı burayı patlatan, sevmediğini anında infaz eden bir adam var karşıda, Batman onu durdurunca "sistemin adamı" damgasını mı yiyor? HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Direkt wall street'i işgal etme değil de %99 hareketi filmin alt metnindeydi. Yok hırsız borsacılar, vasıfsız insanlar falan. Ama tabi bu alt metin oldukça sığ, zaten Batman de eğlencelik bir film olduğu için bu gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Katzee said: Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg spoiler'a al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 "Bane budur" derken kastettiğin karakterin şekli mi? Eğer öyleyse filmin uyarlama olduğunun farkında değilsiniz heralde, karakterlerin çizgiromandaki şekilleriyle birebir aynı olması gerekmiyor. Karakteristik özelliklerini yansıttığı sürece sorun yok, ki Bane'in çizgiromandaki özellikleri filmde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 filmi 2 kere izledim ikisinde de meh çektim ya.Nolan sıkılmış belli izlediğim en zayıf nolan filmiydi.yok 2 şınav çekip bane nin karşısına dikilmeler,altan altan verilen sende mi nolan dedirten amerigan milliyetçiliği sux ve kötü gösterilen komünizm,bane nin zayıf gomunist diyologları (ki her konuşması zayıftı),zayıf yer yer abartı oyunculuk,artık paçasından akan özel efekler,kesilmiş kırpılmış izlenimi uyandıran senaryo,akıl almaz mantık hataları vs.vs.vs...ıhh olmamış. hele ki bu filmi dark knight ve tabiki joker baba ile karşılaştırıp bu film daha iyi bik bik diyenlere de Allah akıl fikir versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Sonraki 50.sayfa (Toplam 59 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Dark Knight Rises (2012)
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 progamer said: resim http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4911980_700b.jpg şunu ilk gördüğümde çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi occupy wall street ile filmdeki olay arasında nasıl bir bağ kurdunuz çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 onlar da insan, bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ocuppy wall street ile bağ kurulması da ayrı bir populistlik zaten de onu bir kenara bırakıp koskoca batman'in abd maskotu oluşuna hiç mi içerlenmediniz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yarın gece 00.30a gidiyoruz bakalım. sonra hepinizi okuyacam spoilerlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 değmez okumaya boşuna kasma senin ekşın menin kolu kaslı benimkisinin boyu uzun tadında hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bunu da oku ._. m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bu filmin IMAX versiyonunu izlemek için 3D olmadığından dolayı gözlük vs. takılması gerekmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 miyopluk varsa gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bone said: Boy, Batman's costume must be lighter than I expected. While the people sent to "exile" had to step lightly on the ice to make sure it didn't break, Batman walked across the river, poured a gasoline trail, dragged it up the bridge, and even had time to draw his signal with it, alerting his enemies he's returned rather than using the element of surprise to his advantage. Didn't at least the LIGHTING of that gasoline melt the ice a bit for a man loaded with weapons, explosives and heavy armor to fall through? *Sigh* when's Avengers coming to DVD again?[/spoiler Batmanin boydan boya yürümüş olması gerekmiyor orayı, daha önceden oraya bir yere tünemiş olabilir. Kaldı ki köprünün üzerine de sonradan gördüğümüz o simge olayını yapmış olduğuna göre, o yakınlarda bir yerde bekledi. Hala Avengers bu filmden iyi diyen de gitsin izlesin tekrar artık ne diyeyim. Sonunu getiremediğim nadir filmlerden Avengers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 biri batman, biri koylu mahkum. batman boyle seyler yapmicak olsa zaten izlemezdik filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi ilk filmde buzda yürümeyi masterlıyo zaten, neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Adam milyoner 2 tane dalgic tutmustur alttan destekliyorlardır diyicem hemen butun parasini kaybetti diye trolluyuceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Büyüme sürecinde hangi besinleri aldınız da böyle garip bağlamalar, çıkarımlar yapabilecek hale geldiniz meraklar içerisindeyim. Occupy Wall street'in illa başlaması gerekmezmiş birbirine benzetmek için... Hangi kafa bu? Wall Street orası, böyle bir sahne için, öyle bir yer yani. Occupy'ı falan yok bunun. Ha ayrıca orda occupy yapmıyorlar filmde, soygun yapıyorlar. Occupy olayları sonra başka mekanda oluyor, bunu söylemeyi unuttum. Bu arada adam Batman yahu, hero adam. Gotham'ı koruyor adam. Neyden koruyor? Kötülüklerden. Nükleer bomba ile tehdit edip, orayı burayı patlatan, sevmediğini anında infaz eden bir adam var karşıda, Batman onu durdurunca "sistemin adamı" damgasını mı yiyor? HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Direkt wall street'i işgal etme değil de %99 hareketi filmin alt metnindeydi. Yok hırsız borsacılar, vasıfsız insanlar falan. Ama tabi bu alt metin oldukça sığ, zaten Batman de eğlencelik bir film olduğu için bu gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Katzee said: Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg spoiler'a al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 "Bane budur" derken kastettiğin karakterin şekli mi? Eğer öyleyse filmin uyarlama olduğunun farkında değilsiniz heralde, karakterlerin çizgiromandaki şekilleriyle birebir aynı olması gerekmiyor. Karakteristik özelliklerini yansıttığı sürece sorun yok, ki Bane'in çizgiromandaki özellikleri filmde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 filmi 2 kere izledim ikisinde de meh çektim ya.Nolan sıkılmış belli izlediğim en zayıf nolan filmiydi.yok 2 şınav çekip bane nin karşısına dikilmeler,altan altan verilen sende mi nolan dedirten amerigan milliyetçiliği sux ve kötü gösterilen komünizm,bane nin zayıf gomunist diyologları (ki her konuşması zayıftı),zayıf yer yer abartı oyunculuk,artık paçasından akan özel efekler,kesilmiş kırpılmış izlenimi uyandıran senaryo,akıl almaz mantık hataları vs.vs.vs...ıhh olmamış. hele ki bu filmi dark knight ve tabiki joker baba ile karşılaştırıp bu film daha iyi bik bik diyenlere de Allah akıl fikir versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Sonraki 50.sayfa (Toplam 59 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 biri batman, biri koylu mahkum. batman boyle seyler yapmicak olsa zaten izlemezdik filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 abi ilk filmde buzda yürümeyi masterlıyo zaten, neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Adam milyoner 2 tane dalgic tutmustur alttan destekliyorlardır diyicem hemen butun parasini kaybetti diye trolluyuceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Büyüme sürecinde hangi besinleri aldınız da böyle garip bağlamalar, çıkarımlar yapabilecek hale geldiniz meraklar içerisindeyim. Occupy Wall street'in illa başlaması gerekmezmiş birbirine benzetmek için... Hangi kafa bu? Wall Street orası, böyle bir sahne için, öyle bir yer yani. Occupy'ı falan yok bunun. Ha ayrıca orda occupy yapmıyorlar filmde, soygun yapıyorlar. Occupy olayları sonra başka mekanda oluyor, bunu söylemeyi unuttum. Bu arada adam Batman yahu, hero adam. Gotham'ı koruyor adam. Neyden koruyor? Kötülüklerden. Nükleer bomba ile tehdit edip, orayı burayı patlatan, sevmediğini anında infaz eden bir adam var karşıda, Batman onu durdurunca "sistemin adamı" damgasını mı yiyor? HAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Direkt wall street'i işgal etme değil de %99 hareketi filmin alt metnindeydi. Yok hırsız borsacılar, vasıfsız insanlar falan. Ama tabi bu alt metin oldukça sığ, zaten Batman de eğlencelik bir film olduğu için bu gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Katzee said: Film güzel, Bane olmamış ama, Bane budur ; http://www.moviesonline.ca/wp-content/uploads/2011/11/BaneBreaksBatman.jpg spoiler'a al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 "Bane budur" derken kastettiğin karakterin şekli mi? Eğer öyleyse filmin uyarlama olduğunun farkında değilsiniz heralde, karakterlerin çizgiromandaki şekilleriyle birebir aynı olması gerekmiyor. Karakteristik özelliklerini yansıttığı sürece sorun yok, ki Bane'in çizgiromandaki özellikleri filmde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 filmi 2 kere izledim ikisinde de meh çektim ya.Nolan sıkılmış belli izlediğim en zayıf nolan filmiydi.yok 2 şınav çekip bane nin karşısına dikilmeler,altan altan verilen sende mi nolan dedirten amerigan milliyetçiliği sux ve kötü gösterilen komünizm,bane nin zayıf gomunist diyologları (ki her konuşması zayıftı),zayıf yer yer abartı oyunculuk,artık paçasından akan özel efekler,kesilmiş kırpılmış izlenimi uyandıran senaryo,akıl almaz mantık hataları vs.vs.vs...ıhh olmamış. hele ki bu filmi dark knight ve tabiki joker baba ile karşılaştırıp bu film daha iyi bik bik diyenlere de Allah akıl fikir versin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar