Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Telltale Games yapıyormuş, Tales of Monkey Island'ın yapımcısı, hayırlı uğurlu olsun. good to see you doc! http://www.telltalegames.com/bttf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 son zamanlarda aldığım en güzel haber oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 adventure mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Aahah eleman tam Michael J. Fox (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 said: Back To The Future: The Game said: The Future: The Game said: The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arama çalışmayınca aynı topicler açılıp duruyor lol. http://forum.paticik.com/read.php?35,4927990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bonec topicine sahip çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Masquerade said: bonec topicine sahip çıktı omg! ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 zaaa bi kere sen 2 oyunu tek topice koymuşsun, bttf kendi topicini hakeder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tamamen yeni hikaye mis gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Xenocide said: bi kere sen 2 oyunu tek topice koymuşsun, bttf kendi topicini hakeder bence haklısın. sanırım ilk olarak bttf'yi yapıyorlar, jp'nin adı geçmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 adventure'lara yatkınlığım ve ilgim olmadığı halde böyle videoyu izlerken nasıl sevinçle doldum christopher lloyd'u filan görünce. inşallah güzel yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2abd7EPPAP8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ulaaan çok güzel gözüküyor şu son trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 CE box yapıp yanına mini delorean verirlerse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 animasyonlar çok kabız ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 süper abi. daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu zaten alpha falandir, polish edilir o grafikler 30 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oyun içi görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oyun güzel olsun da. grafikler dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ipad'e de yapacakları için kötüleştirmişler grafikleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Abi müziklerini bile duymak, kameranın başta Doc'un evinde pan yapması falan offff. Bu gece 3'lemeyi mi izlesem ard arda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Norak said: CE box yapıp yanına mini delorean verirlerse alırım. sarsılarak hayal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 1 hafta önce 3'ünü de izledim. normal grafiklerle gelseydi daha çok sevinirdim ama zaten telltale'den fazlasını beklemiyordum. gameplay'i merakla bekliyoruz. ek: Norak said: bu zaten alpha falandir, polish edilir o grafikler 30 kere bu ay çıkacak abi oyun alphası mı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 razzRaziel said: 1 hafta önce 3'ünü de izledim. normal grafiklerle gelseydi daha çok sevinirdim ama zaten telltale'den fazlasını beklemiyordum. gameplay'i merakla bekliyoruz. ek: Norak said: bu zaten alpha falandir, polish edilir o grafikler 30 kere bu ay çıkacak abi oyun alphası mı kalmış Bu ay mı daha yeni duyurdular sayılır oyunu bu ne hız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar