Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İBB Taraftar Oluşumu - Boz Baykuşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ibb taraftar grubu şeysi başarılı, hani hem düşünce hem eğlence açısından çok iyiydi de, şu cevahir işi tam bi kalitesiz ergen zekası ürünü olmuş. hani o kadar yaratıcı aktiviteden bu kadar kepazeliğe ani geçiş de garip
Mesaj tarihi:
Ondan sonra inciye laf edince kızıyolar bi de. Ahaha. Bu kadar işte kaliteleri, troll'de zaman zaman çok başarılı da olsalar kalitesiz oldukları gerçeğini değiştirmiyo.

Bi de beleş biletle neden girememişler? Kulüp mü caymış yoksa zaten beleş bilet olayı yokmuş da bunların hayali falan mıymış? :/
Mesaj tarihi:
Bu liselilerin işi gerçekten. Pazar günü derbiyi izledikten sonra taksime çıktım alkışlarla küfürlerle geliyorlar. Çarşı falanda olmaz dedim maç berabere bitti bi baktım 1.60-1.70 boyları arasında ufak ufak veletler geziniyor. Yıllarca içlerinde kalmış pasif karakterlerini topluluktan aldıkları cesaretle dışa vurmuşlar.
İnci'yi gerçekten rezil ettiler. İnci modları da bu olayı örtbas etmeye çalışarak tamamen kendi fişini çekti.
Mesaj tarihi:
çarşı'nın hedef kitlesi oysa ki. bence es geçilmemeli, doğru kanalize edilmeli. sakaryaspor tribünlerinde staj yapıp iş başını beşiktaş tribünlerinde rahatlıkla yapabilecek kadar çoluk çocukmuş elemanlar.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

http://img266.imageshack.us/img266/728/img8890a.jpg

şu tiplere baksanıza zaten, hepsinin liseli olmasını geçtim bir tane insan yok içinde

kafayı yemişler bunlar ya
  • Yeni Oluştur...