Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ibb taraftar grubu şeysi başarılı, hani hem düşünce hem eğlence açısından çok iyiydi de, şu cevahir işi tam bi kalitesiz ergen zekası ürünü olmuş. hani o kadar yaratıcı aktiviteden bu kadar kepazeliğe ani geçiş de garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ahahah CAPS istiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://inci.sozlukspot.com/w/cevahir-m%C3%BCze-olsun-kampanyas%C4%B1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hayvanlık yapmışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 incinin varlığı zaten gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Noolmuş ki ya? Merak ettim şimdi :/ videolar uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 cevahirin içine 50 tane ergen doluşmuşlar, inci bilmemnapar diye küfürlü bağrışmışlar, tezgahtar kızlara gidip sevişelim mi falan diye sormuşlar, hanzoluk etmişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ondan sonra inciye laf edince kızıyolar bi de. Ahaha. Bu kadar işte kaliteleri, troll'de zaman zaman çok başarılı da olsalar kalitesiz oldukları gerçeğini değiştirmiyo. Bi de beleş biletle neden girememişler? Kulüp mü caymış yoksa zaten beleş bilet olayı yokmuş da bunların hayali falan mıymış? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 IBB'nin haberi yok ki taraftar grubundan falan, bunlar kendi kendilerine gelin güvey olup bilet istiyoruz boz baykuşlarız biz deyince kapıdan kışalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bu liselilerin işi gerçekten. Pazar günü derbiyi izledikten sonra taksime çıktım alkışlarla küfürlerle geliyorlar. Çarşı falanda olmaz dedim maç berabere bitti bi baktım 1.60-1.70 boyları arasında ufak ufak veletler geziniyor. Yıllarca içlerinde kalmış pasif karakterlerini topluluktan aldıkları cesaretle dışa vurmuşlar. İnci'yi gerçekten rezil ettiler. İnci modları da bu olayı örtbas etmeye çalışarak tamamen kendi fişini çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://img266.imageshack.us/img266/728/img8890a.jpg şu tiplere baksanıza zaten, hepsinin liseli olmasını geçtim bir tane insan yok içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi tiplere bak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çok kötüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ahlaksızlık moda mı oldu memlekette ya? ben uyuyakaldım galiba bi kaç sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sol altta kağıdı tutan turunculu tinerini bırakıp öyle gelmiş resmen. okul gezisi olmus resmen.ergen toplulugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 inciden bu saatten sonra bişi olmaz. sıçtılar, moderasyonda sıvayıp tüy dikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 çarşı'nın hedef kitlesi oysa ki. bence es geçilmemeli, doğru kanalize edilmeli. sakaryaspor tribünlerinde staj yapıp iş başını beşiktaş tribünlerinde rahatlıkla yapabilecek kadar çoluk çocukmuş elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Yardırmışlar bugün Trabzonspor maçında. http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=83715 `Bize her yer deplasman` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 çok iyi ya ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 incisözlükten diil miydi bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 AHASFLŞKASJLKASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 DarKRideR said: http://img266.imageshack.us/img266/728/img8890a.jpg şu tiplere baksanıza zaten, hepsinin liseli olmasını geçtim bir tane insan yok içinde kafayı yemişler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 at hırsızı kaynıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sağdaki elemanlardan birisi mulgear a benziyor hmhmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar