sostizm Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 http://wildammo.com/2010/06/03/if-movies-followed-their-original-casting/ Yorum yapmadan paylaşayım. Özellikle iki tanesini çok yakıştırdım, olsaymış güzel olurmuş dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Beğenemedim hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 said: Constantine would had sucked with any actor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 faceoff da o ikisi oynasaydı varya off. zaten guzel filmdir ama daha da efsane olurdu. bir de hancock tam olmuş tip olarak. ama corç öyle rollere pek gitmez gibi geldi. diğerlerini beğenmedim çok. hele hele will smith matrixte iyiki oynamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 dreagloth said: Beğenemedim hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bobiler tadında bir şey olmuş bu ya, gerçekten kadroda bunlar düşünüldü mü acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 şimdi tuhaf geliyor ama kimbilir filmde o kişiler oynasa gene sevebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Face Off iyi olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 face off süper olurmuş bence de hahah keşke öyle olsaymış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hepsi tamam da OJ Simpson Terminatör olsa hayatımızda bir kelebek etkisi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 face off da yüz nakli aksandan dolayı farkedilir ve anında biterdi film.. lol arnie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 constantin ve psyco olurmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 sostizm said: Özellikle iki tanesini çok yakıştırdım Eh patilerle hemfikiriz, Face Off ve Constantin bence güzel olurmuş dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 hancocklan meet the parents keşke olaydı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 meet thye parents keşke olsaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 hancock (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 panic room ve meet the parents olayı gerçek, yani bildiklerim bunlar aralarında :D Panic Room'da hatta Nicole Kidman'la çekimlere başlanıyor sonra olaylar dönüyor vs. ayrılmak zorunda kalıyordu diye hatırlıyorum. Yine yanlış hatırlamıyorsam zaten filmin içinde bir telefon konuşmasında mı ne Nicole Kidman'ın sesi kullanılıyordu. Meet The Parents'ta da son anda bir olaylar dönmüş, Jim Carrey ayrılmak zorunda kalmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 faceoff ve constantine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Face/off Constantine Hancock (tu) Face/off bi fena hardcore olurmuş ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Meet The Parents dehşet olurmuş eheh. Burda yazmayan ve daha iğrenç olabilecek bir cast daha var. DVD yorumlarında duymuştum. Indiana Jones'un ilk filmine Tom Selleck diye bir eleman cast edilmiş. O sırada başka bir filmde oynadığı için yapımcısı izin vermemiş, Harrison Ford'la anlaşmışlar. Tom oynasaydı böyle bir şey olacaktı. http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2010/02/tom-selleck.jpg Aslında konsepte daha iyi uyarmış hakkaten Harrison Ford bu kadar yapılı değil: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5f/Indiana_Jones_concept_art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bölece şunu anlamış olduk, tom selleck ile burt reynolds'ı ben karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 BulletRide said: Hepsi tamam da OJ Simpson Terminatör olsa hayatımızda bir kelebek etkisi olurdu ben aynı insan olmazdım bugün kesin. (:P) face/off epic olurdu ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Tom Sellect diye bir eleman yorumu biraz ağır kaçmış yav koskoca Tom abiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Tom Selleck'te fazlasıyla iyi bir aktördür, hatta Harrison Ford'dan daha iyi performansları bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar