nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Phyx said: kisa mesafe anca musteriyi biraktigi anda yeni bi musteri alabilirse daha karli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aldı getirdi 40 lira oldu gene karlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 20 lira kısa mesafe mi lan? ben 5 liralık kadıköye bile taksi çağırıyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mesela yani örnek verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fede said: aldı getirdi 40 lira oldu gene karlı değil abi şimdi kısa mesafeyle uzun mesafeyi matematiksel olarak ölçümlemeden ikisini de 2 saat bekletiyosun olsun o kadar. amaan neyi hesaplıyoruz, kazanabilir de, kazanamayabilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sıradan çıkınca uzun kısa farketmeden 2 saat sonra sıra geliceni varsaydım hakkaten ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bilader, taksi duraklarının camında yazıyor mu "kısa mesafe gitmiyoruz" diye? Varsa kuralı, eyvallah. Yoksa, kimse kusura bakmasın gideceksin. Biz ufacık çüktürüboktan bi plastik makara için 40 kilometre yol gidiyoruz. Para almıyoruz. Plastik makaranın komple takımı 7 lira, bi tane bozdun mu takımı at, ya da diğerleri kullanılsın diye bekle. 40 km yolda yaktığın mazotu da koy. Dünyada işler böyle yürüyor. Beni kesseler binmem o duraktan taksiye bundan sonra. Birde sıra olayı yok burda öyle. Durakta 2 taksi 3 taksi var, öyle havalimanı gibi 15 taksi yok sırada. Bugün kısa mesafe götürmez, 2 hafta sonra ataevlerde konser olur nah binerim o taksiye, babayı alır 30 lira taksi parası o zaman da. Giderim uzak taksiyi çağırırım, daha fazla veririm ama binmem iş beğenmeyen adamın arabasına. Babamın amcasının oğulları taksici bizim de. Yeri geliyor çük kadar yere gidiyorlar. Bugün 3 lira verir yarın hayvan gibi yol gider 50 lira alırsın. Madem bu işten hoşlanmıyorsunuz minibüsçülük yapın, hat üzerinde fiyat net. Kimse de ağız kokunuzu çekmek zorunda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Yeri geldi mi bilmediği mekanda adamı dolaştır parayı döşe, canın istemedi mi kısa mesafeye mırın kırın yap. Biz de taksici olsaydık anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 İstanbulda o olayı biraz daha düzenlediler... Adamlar durak taksisi olsa bile geziyorlar artık. Gezdikçe daha çok müşteri topluyorlar. Hatta çoğu zaman baskonuştan durakta taksi kalmadı diye anons yapıyorlar. Anadolu yakası taksicileri kadıköyde deli kazanıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Birde ne güzel, 5 lira olsa 10 lira açmak falan. Gemlik'te en uzak mesafe 10 lirayı geçmiyor. Genelde insanlar yolu biliyor, kimse kimseyi dolaştıramıyor istese de. Yine de taksiciler yakınmıyor. Müşteriye adam gibi davranıyorlar. 2-3 ayrımı yapmıyorlar. Kıçıkırık görükle, öğrenci yeri, 3-5 hesabından çok müşteri memnuniyeti önemlidir öğrenciye karşı. Ayağı alıştımı okuduğu süre boyunca sana çalışır. Hala artistlik. Lan dangalak üstüm başım batmış zaten. Yürümeye mecalim yok. Ben aptal mıyım normalde o mesafeye taksi tutayım. Var bi mazeretim elbette. Sarı albeanın yüzüsü hürmetine binmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 spor konuşmak çok varoşça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Fistan said: kısa mesafe daha karlı degil 3-5 gun once taksici bi arkadas anlattı 20 lira aldıgı kısa mesafeye gitmektense 1000 lira aldıgı uzun mesafeye gitmesi nasıl karlı olabilir? 1- tek bir kısa mesafe ile tek bir uzun mesafeyi karşılaştırmayacaksın, bir sürü kısa mesafe ile tek bir uzun mesafeyi karşılaştıracaksın. Böyle yaparsan tabi ki toplamda 10 kere de gittiği 50km yol ile (yani yolcu başına 5km) tek bir seferde gittiği 50kmden daha karlı çünkü her bir gidişin fix bir başlangıç fiyatı var. O başlangıç fiyatını ne kadar çok alırsan o kadar kardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 2- Phyx said: kisa mesafe anca musteriyi biraktigi anda yeni bi musteri alabilirse daha karli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 İntegral kullanmamışsın, bilimsel geçerliliği yok. dx falan dersen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kısa mesafenin dur kalkı uzun mesafenin direk gidişi ile o açılış 2 tl mi ne benzin sarfiyatından zaten dengelersin birde uzun mesafelerde pano yapıyorlar sende görmüşsündür alanya 200eu, ne bilim çeşme 250eu gibi. o yüzden benim konustugum taksici uzun yol kovalıyormus ve uzun yolu ayarlayan degnekci dedikleri kimselere günlük 50 tl falan veriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kuruttun beni blizzard. 12€ ne lan. 12 dolar yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 proje supervizorum degisirse bolum baskanina kucuk suprizler yapmayi planliyorum saygilar burdan kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Yahu hergün aynı şey başıma gelior Bilim Teknik topikinde arilar die başlık var onu görünce -anılaaar espirisi yapasım geliyor, diorm içerde kesin biri yapmıştır basmıorm bile -senko ismini ne zmn gorsem sucuk ekmek ne kadar oldu diye tekrar ediyorum -cuce'yi cuyc diye okuyup gülüyorum nesi komikse artık bunun ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Benimle yeni tanısanlar İksun diye teleffuz edince nicki gülümseyip kafa sallıyorum ama aslında acayip uyuzum o iksuna ben. L2fuckingreadkkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben hala iksun yazıyorum bazen çok eğlenceli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tıp 1 yılda çok çok ilerlesin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Saeros said: ben hala iksun yazıyorum bazen çok eğlenceli bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://arastiralim.com/wp-content/uploads/2007/01/War-on-Error.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... Ne kutuymus lan. Madem elinde yok ürün niye satıyosun. Hadi elinde yok sattın. Bari doğruyu yaz oraya. abi bizde ürün yok bekle biraz bulcaz yollucaz de. Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sırtım belim falan kütük esnekliğinde diyeceğim, onu bile buhara tutunca esniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar