Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sarah kim yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İnsanlar çok yalancı lan. Harbi. Hepiniz çok yalancısınız. Adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yenibirler çok salak lam O_o ya da yeni nesil öyle bilemedim.. Acaip kolay sordum bön bön baktılar yüzüme.. Humm bi 5 dakika sonra geleyim siz fikir alış verişi yapın hadi dedim ve döndüğümde ne oldu? Sonuç aynı.. ALLAHIN ÖKÜZLERİ BARİ AÇIN Bİ FÖYDEN MÖYDEN BAKIN.. DİCEK YALANDAN DA OLSA BİŞİLERİNİZ OLSUN BEN SİZE ANLATIRIM YAPARKEN.. KOPYA BİLE ÇEKMEYE YELTENMEDİNİZ GERİZEKALILAR DAHA NE YAPAYIM SİZE?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kız arkadaşımın eski sevgilisinin ben takmadıkça gözüme daha fazla sokulmasına gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 makale okuyup bişeyler yazmaktan bıktım lan. uyumak istiyorum günlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sdeceokuyangenç said: kız arkadaşımın eski sevgilisinin ben takmadıkça gözüme daha fazla sokulmasına gıcık oluyorum bulaştırma işe abi eski sevgili mevgili. Kafa atarım ben eski sevgiliye. Eski sevgiliye hoşgörüyle yaklaşan meriçlere de kafa atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben bulaştırmıyorum da yırtık don misali he bide benmle yaşıt olup da benim kadar veya benden daha olgun bi hatun varsa bulasım var oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 uyku özürlüsü olmaktan nefret ediyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Acıktım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sucuk ekmek ye O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Sucukta var ekmekte.Neden olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olur olur, güzel olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ttnet in allah belasını versin.İki gündür dota oynayamıyorum.Yok böyle bir saçmalık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 benim can yaktığım falan yok dedim bilmem burdan öyle görünüyor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 deodorant parfüm tarzı şeyler kullanırken bokunu çıkaran insanları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hala çok yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 burda niye küfür serbest deil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sdeceokuyangenç said: kız arkadaşımın eski sevgilisinin ben takmadıkça gözüme daha fazla sokulmasına gıcık oluyorum eski sevgili dövülmek içindir siz eski sevgili olunca hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bilinçaltıma koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 1 aydır bekarım. Bekledigimden çok daha iyi alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 onunla alakalı en basit problemi bile kafamda büyüttüğüm için kendimden nefret ediyorum. 2 aydır yamuldum. bir de yalandan nefret ediyorum. insan niye yalan söyler. gelişine doğru abancam en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aynen bende acayip acıktım şimdi bi BBQ tavuk dürüm denicem. siparişi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 godaddy selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 oooooOOOOOOOoooooooOOOooOOooooOOoOoOO resleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 An corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar