Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Randomdan kısamı suruyor AV sırası artık. Dün denedim bi random 15 dakikada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hiçbir loading bitmiyor, kapamak zorunda kalıyorum oyunu. 3 gündür falan böyle bu, şu event bossunu adam akıllı bir kere kesemedim. İstisnasız her seferinde DC. Alt tab yapıyorum DC, salonda babam öksürüyor DC. Baya ağır laflar hazırladım Blizzard'a da, burada söyleyemiyorum, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aynı sorun bende de vardı aynen wtfast kullanıyorum şu an ve hem o problem geçti, hemde ms max 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İşte diyorum ya TTNet'in bağlantı kopması, üstüne Patch 4.0.1 DC bug'ı ile manyak olmamak işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yamadan beri wg yi alamıyoruz ally olarak zaten mal coktu bide siegein hp ler 125 k da adamlar catır catır vururken wg almak hayal oldu daha shopdan cıkmadan siege dağılıyor.Bu arada pvp omuzluk alınmıyor t2 silahlar alınmıyor onun harici digerleri alınabiliyor kırmızı olduguna bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Benim başıma hiç gelmiyordu bu loading te takılma ama bugün bir event boss u yapayım dedim gg. Char takılı kaldı resmen giremiyorum maine eh. Bok vardı kafasız bossta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Event derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Su siralar oyuna girilebiliyo mu ?? Ana ekranda bakim suresi uzatildi diyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Headless horseman`i diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cidden ben bugün daha hiç oyuna giremedim, hala maintenance devam etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kaç gündür lag var, nameplate bugını düzeltmemişler, DC bugını düzeltmemişler, hatta updater hiçbi şey çekmediğine göre hiçbi şeyi düzeltmemişler ve yine de maintenance uzatıyolar. 4.0.3 çıkınca ZG'yi kaldırıyoruz onu kaldırıyoruz bunu kaldırıyoruz diyolar, "abi hemen girip ZG'ye tigerı alalım" diyoruz, içeri giremiyoruz, loading ekranında kilit vaziyet. Ne desem bilemedim. Edit: Ha artı, HH keseyim diye SM'ye girersem (girebilirsem diyelim), mouseu kabağın üzerine getirdiğim anda oyun göçüyo (DC olup olmadığını anlayamıyorum bile, kitleniyo direk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Başlık açmadan buradan sorayım dedim, wowhead profiler gibi items, ench ve gemleri dizebildiğimiz ve bize reforge ihtimali veren herhangi bir site var mı? 2-3 test yapmam lazım, yeterli gold olsa oyunda yapacağım da gerek karakter penceresininin oyunda fpsi üzmesi gerekse maliyeti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tüh ya karakteri HH de kaybettik, daha AH'ye gem koyacaktım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oyuna girdim, bg yapim dedm, ilk bg de kaldı loading ekranında sonra dc deserter:S düzeltseler artık şunu cidden baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 HH'deki hata genel sanırım, tüm "tekerlek" şeklinde ikonlar ekrana çıktığında oyun ggliyor. Scarlet'e alt charla her girişimde düştüm o da ayrı bir mevzu. Cata gelmese, oyun düz devam etse daha mı iyiydi, yoksa Netherwing Org ve Sw gibi ana şehirlerde deprem yaptığı gibi oyuncuları da böyle mi etkiliyor anlamadım :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu arada scarletteki boss summon yerine geri geri yürüdüğümde dc olmuyorum. garip ama gerçek. bodos kafalama girince kitleniyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya oyuna büyük bir nerf gelecek, ya da cataclysm level85'te acaip kafayı sıyırıcaz. Bu dps, bu heal özellikleri, bu prot warriorların ölmemesi falan bize pahalıya patlayacak sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 scarletteki bossun sorunu pumpkin. o tekerlek olayı çıkınca direkt göçüyor oyun. mouse u üstüne getirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 buyuk nerf deıl, scale edıor işte deathwing sağlam abimiz demkki bu kadar bafff lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dün blood council tankladım prot warrior olarak, çok eğlenceliydi. 15+k heallio victory rush. haliyle moblardan 2 tanesi sürekli %20 nin altında olunca sürekli procladı fasdad epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://www.wowhead.com/item=51358#comments Bu itemda attack power duruyor hala bunun hitmiş olması gerekmez mi ve bu item scaster itemdu sapıtmış mı oluyor şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Absolut said: http://www.wowhead.com/item=51358#comments Bu itemda attack power duruyor hala bunun hitmiş olması gerekmez mi ve bu item scaster itemdu sapıtmış mı oluyor şimdi :P ap duruo cnm oyunda neden gitsn :D arp gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Spellpower gitti AP duruyormu? Gitti derken itemlarda direk yer almıyor bu kadar SP verir diye onu diyorum. Birde bu itemda eskinden SP vardı neden simdi AP olmuş acaba? veya en aylardır bunumu kullanıyorum yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 spellpower bonusunu int itemlerinden alıyorsun.. ama ap gitmedi yani ondan eminim benm feral sette war :D ayrica itemlerin direk spellpoweri gitti sanrm emin diilm. caster tarzim olmadgi icn spell fln sarmıo.. tabi son patchdeki mage'leri gördkten sonra mage kasmaya baslıorm orasi ayri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Magee nerf gelir yakında normale döner. Ben bipage atayım oyunda baride şunu değiştirteyim :P belki acırlar halime hehe. neden aldıysam bunu zamanında o da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar