hozceri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bg ye girerken takılıyor oyunu kapatıp acıyorum bu seferden bg den cıkıp deserter yemiş oluyorum neden dir, çözümü nedir bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warbarian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hozceri said: bg ye girerken takılıyor oyunu kapatıp acıyorum bu seferden bg den cıkıp deserter yemiş oluyorum neden dir, çözümü nedir bilen varmı ? bug o, yapacak bişey yok, çarşamba düzeltirler sanırım. ondan ziyade daha büyük sorunlar var oyunla alakalı, high latency, lag spike, dc gibi. gerçi hem blizzde var sorun hem superonline da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Şu patchten sonra LK HC kesmek baya zorlaşmış, gerçi bağlantının da etkisi var ama şu aoe heal olayını düzeltmezlerse zor kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Aoeden ziyade tankların canına ot tıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mageleri gene bufflamışlar galiba dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ya bu patchten sonra cidden sıkıntılar başladı bg ye giriyorsun pat oyunun ortasında takılıp deserter oluyorsun bg sıraları gelmiyor inspect çalışmıyor blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Çok var öyle sorun. TTNet ile birlikte 4.0.1 bugları combo olayına giriyorlar bende, şukela oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 barnacle said: mageleri gene bufflamışlar galiba dsfNiye nerflediler niye buffladılar belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sadece frost bufflandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 inspect gayet güzel çalışıyor bu arada. tırt tırt gearscore eklentileri olanlarda çalışmıyor bir tek inspect :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 addon kullanmıyorum ve arada inspectliyemiyorum. 5-10dk sora düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 loading ekranları esnasında alt+tab yapınca dc yemek garanti gibi bişey oldu benim için. sadece loading de değil, 2-3 flightpoint uzaktaki bi yere gitmek içn wyverne binip alt+tab da yapamıyorum, bir sonraki noktada kesin dc yiyorum. kendimce bir çözüm buldum gerçi, bi yarım saattir dc falan yok şimdilik. oyunu windowed(fullscreen) modda çalıştırıyorum video ayarlarından. teste devam ediyorum şimdilik, tekrarlanmazsa sorun geçici de olsa bir çözüm sağlamış olacağım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu patchte human hunter dwarf druid vs felan yapabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hayır cata da o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 stimpak said: loading ekranları esnasında alt+tab yapınca dc yemek garanti gibi bişey oldu benim için. sadece loading de değil, 2-3 flightpoint uzaktaki bi yere gitmek içn wyverne binip alt+tab da yapamıyorum, bir sonraki noktada kesin dc yiyorum. aynısı benim içinde geçerli. bu arada benim deli olduğum bir konu var buradan öğrenmek istediğim; şimdi ilk oyuna girdiğimde mob keserken(multi,tek mob) ya da loot yaparken herhangi bir sıkıntı yok oyunda, gayet akıcı. yalnız, bir süre sonra özellikle alt+tab yapıp oyuna geri geldiğimde(ama her alt tab yapıp geldiğimde olmuyor bir süre sonra gerçekliyor) multi mob keserken rahat bir 10-15snlik takılma(tek moblarda yine 1-2snlik) ve loot yaparken 2snlik oyunda takılma oluyor. bütün addonlar kapalı ikende denedim sonuç değişmedi. mesela daha demin shatterd sun offensive questlerini yapıyordum(demonları bombalama), arkadaş bombayı atıyorum 5sn oyun takılıyor diye diye 3 kere tekrarladım questi. başka biride bunu yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 stimpak said: loading ekranları esnasında alt+tab yapınca dc yemek garanti gibi bişey oldu benim için. sadece loading de değil, 2-3 flightpoint uzaktaki bi yere gitmek içn wyverne binip alt+tab da yapamıyorum, bir sonraki noktada kesin dc yiyorum. kendimce bir çözüm buldum gerçi, bi yarım saattir dc falan yok şimdilik. oyunu windowed(fullscreen) modda çalıştırıyorum video ayarlarından. teste devam ediyorum şimdilik, tekrarlanmazsa sorun geçici de olsa bir çözüm sağlamış olacağım eheh Tamamen aynı sorun bende de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bg queve gelince çaaatt gg dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aynen bendede var bu sızın baglantıyla alakalı deıl o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bende de var korkar oldum afk olmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bg lerde flag yanına gelince oyun patlıyo benim ya... Loading ekranında da gereksiz beklemesi cabası Herkes de olan şeyler mi bunlar acaba yoksa ben oyunu inanıp baştan mı yükleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Asgard said: bu patchte human hunter dwarf druid vs felan yapabiliyomuyuz? 4.0.3'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BG'ye sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, geri gel, 15dk deserter debuffı bekle, sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, geri gel, 15dk deserter debuffı bekle, sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, geri gel, 15dk deserter debuffı bekle, sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, geri gel, 15dk deserter debuffı bekle, sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, geri gel, 15dk deserter debuffı bekle, sıra al, 15 dk bekle, sıra gelsin, çat dc, fuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hepsi geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Gangren said: Asgard said: bu patchte human hunter dwarf druid vs felan yapabiliyomuyuz? 4.0.3'te Race change de yapabilecek miyiz peki troll druide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Muhtemelen race change'e 1-2 ay gibi izin vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar