eski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 %44 de takıldı yarım saattir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 PvPde kullanmayın demek o işte treeyi :P yakında duzeltirler serverın yarısı druid :P mulgear6 said: DRUDİ HEALERLARI NAAPMISLAR LAN? 3 dk cd tree of life dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Hersey bitti patch kurumu sonraki level 1-2-3 naneleride bitti simdi birde applying non crit updates var. bu ne bekle allah bekle. bu non critler ne kadar suruyor?_ Ohh be buda bitti şimdi updates kısmını eve taşıyıp evdekine kurmasını beklemek kaldı geriye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oyundayım ve inanılmaz bir performans artışı var bende. grafikler çok daha muhteşem. ağzım açık geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu master riding ne ayak? bi tane 310 luk mountumuz olsa, geri kalan tüm hepsi 310 luk mu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Oyun enfes olmuş gerçekten UI çok daha akıcı ve kolay hale gelmiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://rapidshare.com/#!linklist|V5P728||| rapidi olan varsa burdan da indirebilir. Şİmdi buldumda rahat rahat iniyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 5,29 gb indi toplamda bi updater calısıyor ondan sonra inicek bi sey varmı yoksa son mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 install etti mi paketleri? 1 saatten uzun sürdü bende install, üstüne de 1.5 gb daha indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Client donup duruo giremiom :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 oyundan çıktım daha doğrusu kesildi.. şimdi 39 mb lık bir patch daha yapıyor.. tam da living bombdan para kaznaıyorduım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 stimpak said: install etti mi paketleri? 1 saatten uzun sürdü bende install, üstüne de 1.5 gb daha indirdi -5 gb patch indirttir 20 kb ile günlerce, son güne kaldıysa 10 kb ile insin, bilgisayarı açık bırakıp okula git, eve geldiğinde %9 ilerlemiş olsun. -Sonra o indirilen yamayı kurması 3 saat sürsün. -Üstüne patch günü 1,5 gb daha var şimdi inicek ondan sonra oyuna girebilceksiniz de. http://img209.imageshack.us/img209/8183/wtfqq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 stimpak said: install etti mi paketleri? 1 saatten uzun sürdü bende install, üstüne de 1.5 gb daha indirdiinstall ediyor 20 dk da falan %32 de üstüne yama varmı baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Acaba server dosyalarıyla oynasam cataclysm clientiyle oynayabilir miyim :/ 10mbit net var 22yle cekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu soın gün çekenler bugün fln mı açtı hesabını? benimki çokan indirmişti iştwe bi 400 mb fln çekmiştim ilk bugün arada kendi kendien mi indirdi manyak alnamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben bu non-critical uplari yapmadgm icn mi oyuna giremiyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bu glyph olayı bir garip geldi. Bazı sınıflarda çeşit bolluğu varken bazı sınıflarda 3-5 tane var. niye böyleki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yanlışlıkla dosyaları siliyordum shift+delete kombosuyla son anda durumu farkettim de patch kısmı kaldı şimdi o patchi ben diğer bilgisayara atarsam oradan patchler değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Ben iten direk updates folderını eve tasıdımsorunsuz devam ediyor simdi ama eskiden ikiside aynıydı. Benim merak ettiğim patchler DW edilmiş iken min required space ne acaba kurmak için bu patchi yani 4GB yetmez dimi 40Gb boş alan :p yetmiyormus Cye tasıcaz sonra geri tasıcaz 35dakka surecek tasıması kurması 1 saat hedesi 1 saat 2.5 saatlik dizi demek :P yihuu spooks e4 cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Densiz said: Bu glyph olayı bir garip geldi. Bazı sınıflarda çeşit bolluğu varken bazı sınıflarda 3-5 tane var. niye böyleki. o role durumuna göre değişiyor mesela şamanda iki farklı dps ve heal var bunun yanında pvp pve farkı da var diyelim rogue, rogue pvp ve pve dede dps bu yüzden glyph sayısında fark olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 mage de glyph azlığı var baya, fire ın 1 tane eksik felan şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 applev0dka said: serverlar acik görunuor logging in to game server yaazio kalio bende :S:S yok mu benden baska bu sorunu yasiyan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 BabacumMostors said: Densiz said: Bu glyph olayı bir garip geldi. Bazı sınıflarda çeşit bolluğu varken bazı sınıflarda 3-5 tane var. niye böyleki. o role durumuna göre değişiyor mesela şamanda iki farklı dps ve heal var bunun yanında pvp pve farkı da var diyelim rogue, rogue pvp ve pve dede dps bu yüzden glyph sayısında fark olması normal Mage de dps mesela ondada böyleymiş. Seçme diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Beyler benim patch yüklerken sorun çıktı. Torrentten çekmiştim 4 bölümü de, updates dosyasına part olarak değiştirerek attım. En son çekmesi gereken 1.6gb patch yerine 11gb lık patch yüklemeye başladı. Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da sorunun çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar