guernica Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 viggo mortensen den de kral roland olurdu. ulan bu yapımcılar mustafa denizli ekolünden çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Adamlar babalarının yüzlerini unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Oooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Harbiden, birden butun seriyi hatirladim tek bir quote ile, Rewendor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Rewendor said: Adamlar babalarının yüzlerini unutmuş. Erkek egemen zihniyetin ürünü olan bu tabir, filmde annesinin yüzünü unutmak şeklinde kullanılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Yakışır, zaten muhtemelen Roland zenci olunca Detta ile arasındaki ırk gerilimini de Detta'yı Femi-Nazi yaparak çözecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Detta neo nazi white supremacist erkek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 20 yildan fazladir adam 7 kitabi yazdi. Her alakali/alakasiz cizim de gorsel de bildiginiz Clint Eastwood u gorduk Roland diye. Cidden kabullenemiyorum. Isin kotusu ben Dark Tower etrafinda gecen diger butun kitaplarida okudum. Stephen king in bir kac kitabi haric zaten hepsi Dark Tower evrenine baglaniyor (Ejderhanin gozyaslari vb.) Hepsin de Roland in farkli versionlari bildiginiz Clint Eastwood, dammit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 En son bu eleştiriyi Facebook sayfasında söylediler, King şöyle dedi: "Roland'ı Clint Eastwood'u kafamda canlandırarak yarattığım doğru. Zaten bunu kitaplarda da betimledim, kendim de defalarca açıkladım. ama zaman içerisinde Roland çok daha farklı ve kendine has bir hale geldi (He is just Roland). Hala ağır spagetti westerni havası taşısa da Clint Eastwood gölgesinde değil." Benim için adamın en iyi kitabı hala The Stand'dir ama Dark Tower gibi bir miti de böyle harcamaları çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ghost busters fragmanını izleyin, duruma şükredersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 https://stephenkingtr.files.wordpress.com/2016/05/image_1605162135.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 idris elba çok iyi seçim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 beyaz Shaft ve beyaz Marthin Luther King Jr da görmek istiyoruz. yapsınlar filmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 İdris reis kurtlar vadisinde oynasa izlerim ya. Super herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Stephen King şunu tweetlemiş: https://pbs.twimg.com/media/Ci0CFrfWgAApSjV.jpg The Dark Tower is close, now. The Crimson King awaits. Soon Roland will raise the Horn of Eld. And blow. Spoiler vermeden özetlersek, film aslında kitapların devamı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 idris suxxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 https://i.redd.it/1251wp2b989x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 McConaughey iyi de adam surekli oral seks halinde konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Roland rolüne gayet giderdi adam, ince uzun yapılı, mavi gözlü, köşeli çeneli, western suratlı, daha ne olsun işte? Adamlar mükemmel adayı bulup duyar kasıp pozitif ayrımcılık yapacaz ayağına yanlış role kurban ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 agzindaki penisi cikartip konusmasini da soylemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 kıskanmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Roland'ın sesini hiç duymadık, ama baz alındığı Clint Eastwood'dan hareketle çıkarmaya gerek olmayadabilir tonlamayı tutturmak için. Pek öyle bir intiba vermiyor zaten Matthew de, ama bu konuda tecrübelilere sormak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 malesef kitaptaki roland bu idris değil. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yarın çıkıyormuş traileri galiba bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar