moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bsc said: Red 5 Studios, içerisinde eski Blizzard çalışanlarının da bulunduğu bir yapımcı. Stüdyonun bu yılın başında duyurulmamış bir MMO üzerinde çalıştığı biliniyordu. Red 5, üzerinde çalıştığı oyunu ilk defa gösterdi ve oldukça sağlam bir oyun bizleri bekliyor diyebiliriz. Firmanın daha önce başka bir oyunu bulunmamasından dolayı endişelerim vardı fakat oyun için hazırlanmış CG (Computer Generated) videosu ve oynanış videosu oyuncuları tatmin edecek nitelikte. Videoları izleyince biraz Borderlands, biraz Half-Life 2, biraz StarCraft II esintileri olduğunu farkedeceksiniz. Red 5, Firefall ile FPS/TPS oynanışı MMO türüyle birleştirerek başarılı bir yapım ortaya koymuş. Firefall, takım tabanlı bir aksiyon oyunu. Kendi açık dünyası üzerinde yüzlerce kişiyle beraber oynayabileceğiniz bir yapıya sahip. Oyunun hikayesi 2233 yılında Dünya üzerinde geçiyor. Crystite isimli yüksek bir enerji kaynağı bulunuyor ve bu kaynağın çok kullanılması nedeniyle Dünya'nın üzerinde bir enerji kasırgası oluşuyor. Oyuncular hayatta kalma mücadelesi veren insanları yönetiyor. Melding ismindeki bu enerji oluşumu, beraberinde Chosen isminde yeni bir ırkı da çekiyor. Bu ırkın tek amacı ise insan ırkını tarihten silmek. Aslında Firefall'a tam olarak bir MMO diyemeyiz. Alışıldık MMO oyunlarından biraz daha farklı ve daha çok aksiyon üzerine odaklanmış bir oyun. Oyun çıktığında, herhangi bir aylık ödemesi bulunmayacak ve tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Sadece oyuncuların çeşitli eşyalar satın alabilecekleri bir sistemi bulunacak fakat bu eşyalar kesinlikle yetenek tabanlı olmayacak. Yani satın alındığında diğer oyunculara karşı bir avantajınız bulunmayacak. Şimdilik bu kadar bilgiye sahip olduğumuz oyun 2011'in sonlarında çıkacak. Oyunun videolarına ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca betasına erken kayıt yaptırmak için Firefall'ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yukarıdan (Sign Up for Beta Now) oyunun forumlarına kayıt yaptırdığınızda betaya da kayıt yaptırmış oluyorsunuz. http://vimeo.com/14628833 Gameplay http://vimeo.com/14580971 ss çok iyi görünüyor. denemeli. betaya kayıtta olduk. umarım gameplay videodaki gibi olur. Güncelleme: Aşağıdaki videoyu ekliyorum, oyun hakkında bilgi almak isteyen arkadaşları ilk mesaja yönlendiririz. http://www.youtube.com/watch?v=QMN2PJHgIBY Drea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kaydoldum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 beceremem ama bakalim :) fps tarzi agir geliyor bana beynim ambele oluyor :D adam yanda kalan olayida pek sevemedim ama guzel gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Güzele benziyor FPS olmasıda güzel. Biraz starship tropers tadıda almadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Oyun çok iyiye benziyor. Oynamadan yorum yapmak pek anlam ifade etmiyor ama ingame videolardan oynanış ve senaryo konusunda az çok bi fikir sahibi olabiliyoruz. Starship troopers'ı çok fazla andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Armorlarin cizgiroman vari cizimlerini begenmedim. Detayli, gercekci olmaliki, cekici olsun. Nereye kadar Aoe dehset salmaca oynanabilir ki? Birinci video cok guzeldi ama, uzun yapsalar film niyetine izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 e pvp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konu ve cooperative open campaign falan direkt Tabula Rasa. Video çok güzel de bu oyunun öbür oyunlardan farkı ne? Sosyal içeriği nedir? Yani ben bir Borderlands'den farkını göremedim. Atıyorum niye SWToR coop yerine bunu seçeyim? falan diyordum da sitesini okudum, yazıyı yazan insan evladı nereden MMO sonucuna varmış sormak lazım. İşte bu yüzden yerli oyun sitelerini okumuyorum... said: What is Firefall? Firefall is a team-based action shooter combining deep character progression with an open-world cooperative campaign that can be shared with hundreds of other players. Firefall will also have a rich competitive multiplayer component incorporating built-in features such as clan support, ladders, tournaments and stats. Is Firefall an MMO? No. Firefall is first and foremost an action shooter. We incorporated a lot of elements that you might find in various genres, including MMOs, but it is not an MMO in the traditional sense. Oyun beleş + micro transaction. Bana buradan ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 borderlandsin laciverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 İyiye benziyor denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 starcraft'tan esintilerden ziyade borderlands olmuş bu. online fps'den çok mmo'ya benzettim. grind felan da var ohş. ama şehirlerin saldırı altında olması çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vJt8lgt0aGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hoş duruyo , deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aquila said: borderlandsin laciverdi. moru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4Pi-NxUU2TQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla bir mmo da gördüğüm en iyi tanıtım videosu çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya tam mmo gibi mi anlamadım neyse beta biraz daha belli olsun gameplay videoları falna anlarız. çünkü çoğu zaman çok kalabalık şekilde fps oynuomuş gibisin de. sosyalleşme kısımları nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mmo fps zaten belli oluyo direk trailer'dan. bu arada yapımcı firmada çok fazla eski blizz çalışanı varmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 oynanır ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 valla starcraft esintileriyle, borderlandsi harmanlayıp gameplayi global agendanın içine atıp bi güzel karıştırmışlar. hoş görünüyor ama. tam anlamıyla mmofps olsaydı daha da güzel olurdu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 team fortress kopyası olmuş bu oyun. medic bildiğiniz kopya olmuş. copy paste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dreagloth said: sc? logo dizayni iste. gfdg. direk arak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi de trailerdaki hatun kişisi kerrigan'a çok benziyor. ayrıca gelen yaratıkta hydraliski andırmadı değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar