bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aynen düşük teklife "no" diyen adama veya "omfg are you seriouz" diyene siber kafa atasım geliyor. ulan at kafası madem fiyatını koydun söyle, niye offer diyosun, madem beğenmedin arttır de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İşlerin yoğunluğundan 2 gündür giremedim de p.ç olan Shadow karakteri bırakıp bugün Mara başlıyorum bakalım. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73072 İnceledim buildi bugün baya iyi göründü. Hadi bakalım. Nick: Kebabmaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ya ben direk class soruorum önce ondan sonra pardesüyü açıorum böle şeylerim var diye itemları öneriorum artık bana orb teklif etmiorum. Bi blood magice exalted istedi ocun teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Wyand said: İşlerin yoğunluğundan 2 gündür giremedim de p.ç olan Shadow karakteri bırakıp bugün Mara başlıyorum bakalım. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/73072 İnceledim buildi bugün baya iyi göründü. Hadi bakalım. Nick: Kebabmaker 74 levelim bu build ile çok benzerinin karisimini kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 level 25 civarı ve act 2 de olan varsa, hafizee yi ekleyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mercilesse kadar solo rahat takiliniyor ya 1-2 bos shariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 70/75 olan arkadaşlar toplanıp bi map parti yapalim komün olayına girelim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 @xeno abi yol yakınken reroll fire gitmek direk hata olmuş zaten, en viable build cold şuan, cold summoner da peki iş yapmaz, summoner gideceksen çift curse + aura summoner bayaa iyi ama grupta pek sevilmiyor endgamede tüm ekran silme zombi oluyor çünkü, ama dmg olarak bayaa iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 70+ Maps Runs no summoners.. klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 default ligde sürekli ölen biri olarak gidip HC açtım. üstelik marauder açtım bow kullandırtmayı planlıyorum. can sıkıntısı neler yaptırıyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 GodBlessStoya said: 1.50 APS 450 dps sword düstü 410 dps miş lan heyecandan yanlis görmüsüm. 2 exalted 38 jeweler 2 gemcutter 2 regal 1 chaos 3 Fuse 6 Alchemy sattim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Quel-Thul said: @xeno abi yol yakınken reroll fire gitmek direk hata olmuş zaten, en viable build cold şuan, cold summoner da peki iş yapmaz, summoner gideceksen çift curse + aura summoner bayaa iyi ama grupta pek sevilmiyor endgamede tüm ekran silme zombi oluyor çünkü, ama dmg olarak bayaa iyi tabi abi aslında kafamda summoner falan yoktu hiç de oyun başında çok sıkıntı oluyodu, aggroyu üstümden alsın diye summoner gittim mecbur. benim asıl istediğim cold pure caster olmak. şöyle bişey yapsam mesela, mana regen+spell damage'lere abansam, lord of dead alsam biraz da zombilerin hp'sini yükseltsem hani sırf aggro benden çıksın diye takılcak onlar damaj vermek gibi bi olayları yok, sonra patır patır spell spamlesem iş yapar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya derdin oysa hiç verme pasiflerden summonlara, ben cold crit witch yaptım 3 tane zombi var +minion life support gemi de takılı zaten ilk saldırıyı engelleseler yetiyo gerisini hallediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 map satin alinir arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 knox said: map satin alinir arkadaslar 70+ isen paslaşalım braber girelim 4-5 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dual totem / summoner buildim akıllara zarar iyi oldu ya cruel'da brutus e kadar 7 dk'da fln temizledim 2 katı, brutus 15 sn de öldü ben hiç dmg almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Totem gemi bulsam benim de öyle olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi dün range totemi ilk denedim ve op olduğuna karar verdim sdjg. ama poison arrowla çalışmıomuş :D ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bingildak said: dual totem / summoner buildim akıllara zarar iyi oldu ya cruel'da brutus e kadar 7 dk'da fln temizledim 2 katı, brutus 15 sn de öldü ben hiç dmg almadım. Abi cruel normalden kesinlikle daha kolay dengesizlik var yani o geçişte ya normali nerflemeleri lazım yada crueli bufflamalarlı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 poison arrow'u bugün okudum, skilleri dizayn eden adam yazmış çok yakında fix geliyor diye. modify edecekler totem ile nasıl çalışacağına (nerfleyecekler, şu an op ötesi anladığım kadarıyla) bu arada dagger ve claw için aoe gemleri geliyormuş. desync ile ilgili açıklama yapmışlar. bir sürü gem gelecek ya çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ya şimdi totem damage ve speed düşürüo ama poisonla hala op çünkü poi zaten op hem daha resisti olan bişey görmedim poiye hemde sheildden geçio hemde epey geniş bi aoe si var. Boss combatlarinda vazgeçilmezim. Dez avatanjı mana emiodu işte totemle atınca çok efficent olur. Tweakler gelicektir ya release kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Summonerlara biraz çeki düzen lazım. Partideyiz, 4 kişi. Bunun 2 tanesi summoner çıkınca, yandı gülüm keten helva. Moba mı vuruyoruz, summonların mu peşinde koşuyoruz belli olmuyor. Herkes doğal olarak durmadan aoe çalışınca da ekran çorba oluyor. Çok sıkıntı bence bu durum. Mesela spectral görünümlü summonlar gördüm dün akşam. Hepsini ondan yapsalar olur. En azından kim mob, kim summon anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 unique skin vermeleri gerek summonlara, yine de karambol olur ama. bir summoner 11 skeleton 8 zombie 4 spectre çıkarıyor. 23 mob ekranda summoner başına. ne yaparsan yap karambol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Chain ve spell totem ariyorum elinde olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Chain tam olarak nasıl çalışıyor bende merak ediyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar