Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 var rijkard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dizerdi Kabze - Şükür - Karan 3 lüsünü. Hala gol atamazsa takım Saşa Paşa'yı da alırdı dfghnj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben bu herifin oldupu sezonu hiç izlemedim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 khala said: adam takımı toparlamaya çalışmıyor ki bildiğin tazminatımı verin gideyim diyor iki gün önce herşey güzel olacak diyordu sizin de kafanız güzel olmuş beyler ramazan ramazan ne içiyorsanız bana da verin. verme tazminatını o zaman toparlasın takımı. duyan da takım çok güzel işliyordu her transfer vardı elinde süper kadro vardı da kendi batırdı şimdi de kaçıyo sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fatih terim gelirse valla gidene kadar bırakırım GS i tutmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya ne tazminatı lütfen, Adam için de çok önemli Galatasaray kariyeri eğer burda tamamen başarısızlıkla sonuçlanırsa teknik direktörlük kariyeri biter büyük oranda. Galatasaray'dan kovulsa nereye gidicek adam? Hangi büyük takım hangi büyük paraya sözleşme yapar bir daha Rijkaard'la onun için başarılı olmak zorunda öyle yada böyle. Daha genç adam önünde upuzun kariyer var, daha tazminat hesaplıyacak yaşlarda değil Rijkaard. Abartılmış gene,tekrar söylüyorum Arda'nın üzerine fazla gidiyorsunuz yapabiliceği kısıtlı adamın. Fizik gücü bi kere o kadar yeterli değil,takım iyi olmadan Arda'nın iyi olma şansı yok. Takım iyi olur Arda'ya istediği pasları açar,şstediği boş alanları yaratırsın sonra bakarsın yapamıyorsa işini etkisiz dersin. Bu adam milli takımda çatır çatır oynuyor,kendi takımında oynayamıyorsa ve takımda gerçekten kötüyse önce bi durup düşünmek lazım. Arda değil Messi gelse hiç bişey yapamaz şu takımla. Üzerine bindirilen yük gerçekten haddinden fazla,bütün takım yatıcak Arda mı kurtarıcak maçı? Attı yine pasını attırdı golü onu napıcaz? Adam Aydın'a bile gol attırdı yani daha ne yapsın ;) Şaka bi yana geçen sezon mental olarak çok zarar verdi taraftar Arda'ya,bu sezon bakıyorum zaten işler kötü gidiyor ihale yine Arda'ya kalıyor bu gidişat iyi değil. Forma almamıştım zaten bu sene daha da almam kralı gelse farketmez. Kombinemi satmayı düşünüyordum vazgeçtim,bir tek maça bile gitmicem boş kalsın lanet koltuk. Ligtv'yi de kapattırırım önümüzdeki ay sözleşmesi bitiyor zaten oh tamam daha ne. Bu digiturk'ün sadece premier lig maçlarını izleme paketi var mı ucuza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sakatlıklar yüzünden fln filan ne olursa olsun kadro genişliği olmayan bir takımda oyuncuları nasıl rekabet içine sokabilirsiniz veya nasıl oyuna müdahalede bulunabilirsiniz. Bence T.D. nin de yaptığı bir sürü hata var ama yahu yedek kulübende de bir yedek santraforunda mı olmaz mı takım! kurtarıcı diye aydın giriyor emre giriyor - az kalsın kurtarıyorduda ama gülerler büyük kulüplerde böyle durumlara. ya da biz büyüğüz diye geçiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dandik kadrolarla ligde rahat maç izlediğimiz zamanlardı.avrupayı geç o kadrolarla falan ama ligde götürüyorduk.gerets reyis.şampiyon teknik adamı gönderme huyu mukemmel ya reykard kalsa bile adam mutsuz.bu saatten sonra toparlanmaz bu takım.sene sonu gider reykard.bizde bu sene öyle kanserden felce koşarız ardadan kaptanlık alınmalı bence.daha aklı başında adama versinler neill kewell gibi bu sene böyle geçer.bence onumuzdeki sene için adma gibi planlama yapsınlar bu sene turkiye kupasına kasalım bence uefa için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 uniross güzel yazmışsın. fazla abartıldığı ortada. tazminatla alakası yok bana göre de durumun şu anda. Rijkaard GS'ye gelmeden önce bile boştaydı, adamın 1-2 sene boyunca yüzüne bakan olmadı. Haliyle kendini kanıtlamak için GS'de bir şeyler yapmak zorunda adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 miili takım çok iyi sanki :) arda bariz gs de oynamıyor yoksa adamlar aynı adamlar.hakan balta servet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Aynı değil işte,Arkasında bi gökhan gönül oluyor,bi emre oluyor yanında tuncay oluyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/DomesticLeague/01/50/73/74/1507374_w2.jpg ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 UniRoss said: Arda'nın üzerine fazla gidiyorsunuz yapabiliceği kısıtlı adamın. Biz de bunu söylüyoruz kendisine. Ama o ısrarla her topu inatla ezmeye çalışıyor, işi ego sevdasına zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yapabileceği ne kısıtlı ya. adam içeri orta açmaktan mı aciz. yoksa adam mı seçiyor. 1 a önce veriyodu pasları milli takımda. 1 ayda mı çöktü adam. bi tane doğru pası yoktu lan maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 rijkaard ın su an umrunda değil galatasaray, tazminatımı versinler de gideyim diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Adamların forma reklamını biri söylediğinden beri gülüp duruyorum, ne harika bir marka =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda'yi bu hale gs yönetimi getrdi sırf biraz para kazanıym die yok 10 numara yok kaptan yok metin oktay fln filan... sora her hafta ardayi satmayiz ardayi satmayiz cok merak ediorm ardaya kac teklif gelms(aziz yıldrm dısında), kıcını kaldrmakdan aciz adama bide 20m fln diyor taraftar we medya sonra cok gülüyorum... arda'yi böyle ilahlaştran yönetm smdi cezasni cekiyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ZİK ne markası acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://zik.com.ua/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Maçı izlemedim daha da yine pembe formayla mı çıktı GS? Karpaty Lviv mi? Ne? Ahahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 eşeğin isimli bir firma kurup z.i.k'in distribütörlüğünü yapıcam. Forma reklamı vericem sonra efsane olucam. haber ajansıymış lan tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bence rijkard basarılı bi teknik adam degil abi,barcada hertürlü imkan mevcuttu takım kendi kendine de oynuyodu yani.dielim ki türk ligini tanıyamadı,türkiye ye alısamadı yooo gecen sezon da buradaydı,eeee o zaman?? gs nin önceki yıllarda da maddi sorunlardan ötürü kadro yetersizligi vardı ama yine de oynuyodu takım,ligde olsun avrupa da olsun bisiler yapıyodu.ama simdi ligde ilk 2 macı kaybediyosunuz,uefa da ilk macta kendi sahanda 2-0 da 2-2 ye getiriyosun,deplasmanda da uzatmalarda buldugun golden 1 dk sonra kalende golü yiyosun?!! bence rijkard bos adam abi,ayrıca gs de kendini kanıtlamak istiyo falan denmis de gecin abi onu gs yi sıcrama tahtası olarak görüyosa alsın disfırcasını gitsin yani. bu arada unutmusum zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ahahaha ilahi vaperon adnan polatı dinlemek istiyorum ya ne zaman acaba basın toplantısı ne dicek acaba reykard başarısız ise bile başarısız değil bence.cunku suan problemin futbolcularda oldugu kesin bu futbolcular kaç senedir teknik adam gönderiyor.hani reykard hasan huseyin değil olay.bi adamın cıkıp şu capulculara bir dur demesin lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 vivavale birazda Barca'yi babam da şampiyon yapar sözüne deginms.. hani patiden kim olsa barca'nin basinda messi xavi iniesta oynatcak yani... riiiikard'da bu adamlara futbolu ögretmedgne göre... barca riiiikard'a 4-3-3 ü ögretms bir onu biliyor garibim üstüne gitmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar