Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dotanin hikayesi ne lan


gecko

Öne çıkan mesajlar

Hikayesi şu, zamanında fi tarihinde ilk pati lan partisini adekste düzenledik milyon tane insan doluştuk gecenin köründe net cafeye. orada nerden bulduysa biri dota diye bişi önerdi, lan bu ne diye bi giriştik sabaha kadar sürdü oyunlar.

Penth'in sıkışında dragona dönüşen şovalyesiyle anam anam diye kaçan adamlar, dyna'nın kendi gibi kel hero'su falan derken sabahı etmişiz.

Sonrasında ben falan çok oynamasam da o kitle giderek bağlandı oyuna, sonradan serverı da açılınca patide o lan partiyi kaçırmış kişilere de yayıldı oyun. O gün bugündür oynanır işte ara ara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHHAHHA LAN!!
bu topicden oluşan meraklan bi giriyim bakiyim deedim dotaya. bi de ne göriyim, ağlayan bi adam ahahaha :D
http://www.dota-allstars.com/index.html

Hikayesini de yaziyim bari:

Dota 2003 senesinde Eul takma isimli kişi tarafından warcraft3 reign of chaos isimli oyunun map maker'iyle yapıldı. Yapılırken de haritası filan starkraftın bi senaryosu olan "Aeon of Strife" dan çalındı.
Derken Frozen throne çıktı, ama eul takmadı hiç bu olayı. Çeşitli varyasyonları çıktı tabi bu arada dotanın. Bu çeşitlik içerisinden Guinsoo'nunki öne çıktı denilebilinir. Recipe olayını ve roshanı dotaya guinso ekledi...
Tabi o zamanlar site filan bi community yok ortada kanala girip +1 yazıyolardı paso. Sonra Pendragon (üstteki linkte ağlak yapan) 2004'de siteyi kurdu.
Dota 6.01'e kadar guinsoo çalıştı sonra bayrağı IceFroga verdiii...

Bundan sonrasını da kendin bil.
Bilmen lazım yani en azından :
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...