gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çok ilginç bir ikileme düştüm şimdi üzerime yağan hakaretler sonucu bir daha soruyorum koskoca dotada, bir defa bile archimonde den bahsediyor mu, bahsetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hikaye ne arar la dotada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ağaç kesmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kimin ki en büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Kimsenin umrunda değil dota nın hikayesi. Pedobearlar tarafından kovalanan ayşenin hira mağrasında örümcekler tarafından kurtarılmasını bile konu alsa umrumuzda olmaz. Laf olsun diye yazılmış karakter backroundları onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 iyi-kötü dans pisti hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 archimonde yok mu la olummmmmmm feci tröllendim cevap verin bak sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hala hikaye diyo ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dota dedigin arkanda tavuk gezdiriyon iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ekmek kardeşim mesaj kutunu boşaltırmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 archimondeyok, kiljaeden var o da lycantroph yani irrelevant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Adam haklı arkadaşlar hepimiz mario yu hikayesi için oynamadık mı sonuçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gecko said: archimonde yok mu la olummmmmmm feci tröllendim cevap verin bak sinir oldum grom hellscream felan da var. kırmızı olarak ama. demek ki demon blood içmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ağaç kesip havuza giriyoruz, konusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Hikayesi şu, zamanında fi tarihinde ilk pati lan partisini adekste düzenledik milyon tane insan doluştuk gecenin köründe net cafeye. orada nerden bulduysa biri dota diye bişi önerdi, lan bu ne diye bi giriştik sabaha kadar sürdü oyunlar. Penth'in sıkışında dragona dönüşen şovalyesiyle anam anam diye kaçan adamlar, dyna'nın kendi gibi kel hero'su falan derken sabahı etmişiz. Sonrasında ben falan çok oynamasam da o kitle giderek bağlandı oyuna, sonradan serverı da açılınca patide o lan partiyi kaçırmış kişilere de yayıldı oyun. O gün bugündür oynanır işte ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aquila said: ağaç kesip havuza giriyoruz, konusu bu. kızlar varsa ben de geliyorum yoksa gta4 oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abvblizzard said: Kimsenin umrunda değil dota nın hikayesi. Pedobearlar tarafından kovalanan ayşenin hira mağrasında örümcekler tarafından kurtarılmasını bile konu alsa umrumuzda olmaz. Laf olsun diye yazılmış karakter backroundları onlar. aa gözden mi kaçmış bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çocukcağız bi soru sormuş cevaplasanıza. nereyi trollesem diye dolaşan insanlar var bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 orcan sen muhtar mısın? süper trollemişler aşlsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gecko said: çok ilginç bir ikileme düştüm şimdi üzerime yağan hakaretler sonucu bir daha soruyorum koskoca dotada, bir defa bile archimonde den bahsediyor mu, bahsetmiyor mu? filmin sonunda adı geçiyor ışıkçıymış ahuahaouahaouhaouhaouah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 AHAHHAHHA LAN!! bu topicden oluşan meraklan bi giriyim bakiyim deedim dotaya. bi de ne göriyim, ağlayan bi adam ahahaha :D http://www.dota-allstars.com/index.html Hikayesini de yaziyim bari: Dota 2003 senesinde Eul takma isimli kişi tarafından warcraft3 reign of chaos isimli oyunun map maker'iyle yapıldı. Yapılırken de haritası filan starkraftın bi senaryosu olan "Aeon of Strife" dan çalındı. Derken Frozen throne çıktı, ama eul takmadı hiç bu olayı. Çeşitli varyasyonları çıktı tabi bu arada dotanın. Bu çeşitlik içerisinden Guinsoo'nunki öne çıktı denilebilinir. Recipe olayını ve roshanı dotaya guinso ekledi... Tabi o zamanlar site filan bi community yok ortada kanala girip +1 yazıyolardı paso. Sonra Pendragon (üstteki linkte ağlak yapan) 2004'de siteyi kurdu. Dota 6.01'e kadar guinsoo çalıştı sonra bayrağı IceFroga verdiii... Bundan sonrasını da kendin bil. Bilmen lazım yani en azından : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 erkek adam dday oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aah ah dday, 3corridors vardı bi zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dday kraldı. jim raynoru çektimmiydi iş bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 adam sey demis LoL an para felan kazanamiyoruz dota hala oynaniyo kapatalim siteyi belki 3 5 oyuncu daha gelir 3 milyon oyuncu varmis yerim ben sizin 3 milyon oyuncunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar