Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırıncı kız bana kalbini verdi

ramazan_pidesi

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
ramazan_pidesi said:

utancımdan yeni üyelik aldım. sormayın kimim diye ama eskilerdenim.

Ramazan başından beri bizim mahalledeki fırından alıyorum pideyi, orda da bir kız var her gittiğimde bir ihtişam bir muhteşem, bazen arkama bakıyorum acaba ilgi gösterdiği benmiyim diye, kız bir sürü müşteri arasından doğrudan bana yönelip hoşgeldiniz, nasılsınız, diye giriyor konuya.

Bu güne kadar gayet geyik bir muhabbetten öte değildi ama bu gün kızdan pide istediğimde (Elimle arkadaki kasayı göstererek şu yeni sıcak çıkanlardan alabilirmiyim dememe rağmen) sizin için ayırmıştım ben kalmaz diye söyleyerek tezgahın altından aşağıdaki pideyi verdi, verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi.

Teşekkür ettim ayrıldım, eve geldim kağıdı açtım ki ne göreyim, kız kalp şeklinde pide yapmış :) İçimden umarım herşeyi yanlış anlıyorum diyorum ama pekde öyle gibi durmuyor.

Şimdi ben buna cevap olarak ne yapayım bu kıza.

Kızın baya gideri var, hani işim gücüm olsa nikahı basarım direk baya hoş ve güzel bi kız.

help patiler help

her ramazan aklıma gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim.
Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar.

şu var ya.. paticik tarihinde kullanıcılara atılmış en büyük tokat.. ayrıca 15 sayfa potansiyeli olan konunun köküne kibrit suyu

anonsun sen anon kal giy dedi tulumlarını
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Masakari said:

Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim.
Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar.

şu var ya.. paticik tarihinde kullanıcılara atılmış en büyük tokat.. ayrıca 15 sayfa potansiyeli olan konunun köküne kibrit suyu

anonsun sen anon kal giy dedi tulumlarını

buyur abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...