smarthan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 niye kü :( naptım ben sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 vaniLLe said: smarthan said: Helcaraxe said: ya bundan verseydi? http://4.bp.blogspot.com/_uuOo8x3WXWE/SXMtnTgpJjI/AAAAAAAAeHA/O_BPazJ0yC8/s400/penis_bread.jpg nil vermişti bana bundan :( iyi verememisim, akillanmamissin. führerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 pideden nişan yüzüğü yap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ramazan_pidesi said: utancımdan yeni üyelik aldım. sormayın kimim diye ama eskilerdenim. Ramazan başından beri bizim mahalledeki fırından alıyorum pideyi, orda da bir kız var her gittiğimde bir ihtişam bir muhteşem, bazen arkama bakıyorum acaba ilgi gösterdiği benmiyim diye, kız bir sürü müşteri arasından doğrudan bana yönelip hoşgeldiniz, nasılsınız, diye giriyor konuya. Bu güne kadar gayet geyik bir muhabbetten öte değildi ama bu gün kızdan pide istediğimde (Elimle arkadaki kasayı göstererek şu yeni sıcak çıkanlardan alabilirmiyim dememe rağmen) sizin için ayırmıştım ben kalmaz diye söyleyerek tezgahın altından aşağıdaki pideyi verdi, verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi. Teşekkür ettim ayrıldım, eve geldim kağıdı açtım ki ne göreyim, kız kalp şeklinde pide yapmış :) İçimden umarım herşeyi yanlış anlıyorum diyorum ama pekde öyle gibi durmuyor. Şimdi ben buna cevap olarak ne yapayım bu kıza. Kızın baya gideri var, hani işim gücüm olsa nikahı basarım direk baya hoş ve güzel bi kız. help patiler help her ramazan aklıma gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya bu olay noldu acaba, aynı yastığa baş koydular mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim. Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41787_286382475651_1217_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 keşke fake kalsaydı. şu durumda fırıncı sana kalbini vermiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hayır inanmıyoruz gerçekti evlendiler 3 çocukları oldu yalan sölüyorsun ühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 masakari çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ahaahha bi topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bir akşam simidi istenememiş yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Masakari said: Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim. Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bu senede güllaçlı versiyonunu mu yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 niye lan bi sevişseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 http://images.sodahead.com/polls/000659931/polls_nooo_2308_794410_answer_2_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 aşka olan inancımı yitirdim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ömür boyu mutluluklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Masakari said: Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim. Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar. şu var ya.. paticik tarihinde kullanıcılara atılmış en büyük tokat.. ayrıca 15 sayfa potansiyeli olan konunun köküne kibrit suyu anonsun sen anon kal giy dedi tulumlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 15. sayfadayız zati fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 BabacumMostors said: Masakari said: Bişey olmadı. Pc de oyun oynarken zorla pide almaya göndermişlerdi söylene soylene gittim bi dünya sıra bekledim küfrede küfrede eve geldim. Mutfak masasına pideleri bıraktım. Pidelerden teki resimdekiydi bende fake acc alıp bu topağı açtım amma işsizmişim o zamanlar. şu var ya.. paticik tarihinde kullanıcılara atılmış en büyük tokat.. ayrıca 15 sayfa potansiyeli olan konunun köküne kibrit suyu anonsun sen anon kal giy dedi tulumlarını buyur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 CthuLhu nun cevap tokat gibi gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 paticikte trollemek çok kolay yalnız üyelerin egosu o kadar yüksek ki trollendiklerini fark etmelerine rağmen inkar etme eğilimi oluyor. http://4.bp.blogspot.com/_jJ7QNDTPcRI/TVMBUm5cDqI/AAAAAAAAAkU/fA9-pltPcv4/s1600/grief.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 kutulu tokatlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar