yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 peki kaç yıl sürecek mayısa denk gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 7 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Duruma göre 11 ayin zülmüdür. yeri gelir okulda ünide neden tutmuyorsun diye baski yapilir hatta temizinden sopa atilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tansiyonum/şekerim var tutamadığım için çok üzülüyorum derseniz baskı yerine merhamet bile görebilirsiniz aslında kehkehkeh ya o değil de bak aklıma geldi bu izmir alsancak'ta akşamları taş fırın'ın önünde pide kuyruğu olduğu sırada hemen yan tarafta sokakta bira içen masalarda oturan insanlar oluyor bu tablonun fotoğrafını çekmem lazım bakayım bari bir bu sene :p canım izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 valla bu sıcakta akıl karı değil.saygı duyarım ama oruç ayagına ölmeye kalp krizi geçirmeye gerek yok analar babalar ölsün istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Amatör fotoğrafçı hunharca bıçaklandı. Resimleri için tıkla. (kameranın içindeki resimleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SodomVsGomore said: Bone, demeden edemiyecem. İkiyüzlü bir insansın. ne alaka yahu, güllaç severim ben. hele güzel yapılmış üstünde fındık fıstık felan dökülmüşse şahane. ramazanlarda lokantaların fiks tatlısı oluyor. dasaaa said: size göre başarılıyı söyleyin sizin başarılı olup olmadığınızı söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Seele said: Duruma göre 11 ayin zülmüdür. yeri gelir okulda ünide neden tutmuyorsun diye baski yapilir hatta temizinden sopa atilir. üstüne bi de davulcu olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ShadowFury said: Seele said: Duruma göre 11 ayin zülmüdür. yeri gelir okulda ünide neden tutmuyorsun diye baski yapilir hatta temizinden sopa atilir. üstüne bi de davulcu olayı var. ülkücülere faşist falan diyince de biz kötü oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ramazan ayınız kutlu olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Aha girdik. Hoşgeldin ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 amam ramazan gelincede bir heyecan bir farklilik oluyor. Hayirli ramazanlar herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bitirmem gereken bi proses taslağı bi de rapor var, zorunlu sahurdayım böhühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sahurda yatar iftarda kalkarım. benim için ramazan düzensiz uykunun kabul edilebilirliğinin yüksek olduğu yegane ay hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fede said: sahurda yatar iftarda kalkarım. benim için ramazan düzensiz uykunun kabul edilebilirliğinin yüksek olduğu yegane ay hayırlı olsun emekliler öyle yapıyo yanlız bu sıcakta uyunmaz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gecko said: ShadowFury said: Seele said: Duruma göre 11 ayin zülmüdür. yeri gelir okulda ünide neden tutmuyorsun diye baski yapilir hatta temizinden sopa atilir. üstüne bi de davulcu olayı var. ülkücülere faşist falan diyince de biz kötü oluyoruz Şu oruç tutmadı diye dayak yiyen gariban genç geyiğide baydı yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ağustos sıcağında pideninde zevki yok. kış olacak fırından alacaksın sıcak sıcak. eve gidene kadar yarısı bitmiş oluyor iç ısıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 11 ayın sultanı Herkeze hayırlı Ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Sahurunuz hayrola. ( Rüyanız hayrola gibi birşey oldu sanki ama uyku semesi idare edin artık :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bone said: SodomVsGomore said: Bone, demeden edemiyecem. İkiyüzlü bir insansın. ne alaka yahu, güllaç severim ben. hele güzel yapılmış üstünde fındık fıstık felan dökülmüşse şahane. ramazanlarda lokantaların fiks tatlısı oluyor. dasaaa said: size göre başarılıyı söyleyin sizin başarılı olup olmadığınızı söyleyim. 2-3 sene önce ilk ramazan günü, sırf insanlar çatlasın diye en sevdiğiniz yemek diip, yemek resimleri koyan sen değil miydin ? Ben sormuştum hatta bilerek mi yapıyorsun ne iş diye, sen de evet demiştin. Şimdi ramazanı seviyorum, o ruhu yaşıyorum diyorsun. İkiyüzlülüğün bu, ya da ergenlikten çıkabildin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 SodomVsGomore said: 2-3 sene önce ilk ramazan günü, sırf insanlar çatlasın diye en sevdiğiniz yemek diip, yemek resimleri koyan sen değil miydin ? Ben sormuştum hatta bilerek mi yapıyorsun ne iş diye, sen de evet demiştin. Şimdi ramazanı seviyorum, o ruhu yaşıyorum diyorsun. İkiyüzlülüğün bu, ya da ergenlikten çıkabildin sonunda. /facepalm of alakaya maydonoz olmuşsun resmen. elmalarla armutları toplayıp "niye portakal sevmiyorsun oysa dün mandalina yemiştin" diyorsun. dediğin olayı hatırlamıyorum ama demişsem bile belli bir maksat olsun diye söylememişimdir, tutup onu "ramazan ruhuna saygın yok böhühü" olayına çevirmene gerek yok. ramazanı seviyorum o ruhu yaşıyorum her gün üç kere oruç tutuyorum gibi bir şeyler de demedim, sadece ramazan gelmiş ne güzel, ramazan pidesi yapacaklar, güllaç yapacaklar dedim. topicte dediğim şey sadece bu kadar. sırf laf olsun ego tatmini olsun diye yazmayın. ha şunu da dersin sen: "gandalf mı yener terminator mü yener topiğine mesaj yazmıştın, senin film izleme hakkın yok" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi 3 senelik olayı nası kafanızda tutuyonuz yav, ben gıcık olduğum adamları ertesi gün unutuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 oha lan ramazan geldi ilk sahuru yaptım, ben de terslik oluo ya sahurda bisi yemeyince günboyu rahat oluyorum ama bisiler yiyince günboyu aclık susuzluk oluyo bakalım bu ramazan ayında nasıl olucak. tekrardan hayırlı olsun efenim herkese saglıklı,huzurlu,mutlu ramazanlar :) noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar