Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila'nın kalitelisi çarpar. Ne kadar kalitesizse o kadar az kafa yapıyor. olmeca gold extra fena çarpıyor mesela (en azından beni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi tekila gayet güzel bi içecek ben severek içiyorum tabi yanında tuz ve limon olucak öbür türlü sıradan bi alkol ama tuz ve limon ile abovrello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olmeca da ictim sierra da ictim. sadece shot sayısı arttıkca bogazımdan zor geciyor, midemi bulandırmaya baslıyor. ama en ufak bi bas donmesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 senko said: 2 parmak buyuklugunde kol kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 toggie said: aquila said: tuz tekila limon bu. tuzu bas parmagınla isaret parmagının kaldıgı araya dokup orayı yalıyosun bi guzel. ya da shot bardagını batırıyosun tuza, kenarları tuzlanıyo. ya da her ikisi de. sonra shotı gomuyosun, sonra da limon dilimini alıp bi guzel emiyosun. böyle diyince canım çekti, tekila yapın da içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila kız içkisi. nedense erkekler olarak sevmiyoruz. daha doğrusu başka içki tercih ediyoruz diyim. ama kızlar... "ne içersin?" diye sor hemen "tekilaaa" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 oha meksikalilar kiz mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 eskiden öleymiş onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 machete duymasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bıyıklı kız işte. MEKSIKALILAR TURKMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben de mi kızım lan :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Çakma çakma tekilaları içenler diyormuş tekila kız içkisi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 barbu said: tekila kız içkisi. nedense erkekler olarak sevmiyoruz. daha doğrusu başka içki tercih ediyoruz diyim. ama kızlar... "ne içersin?" diye sor hemen "tekilaaa" derler. moruk seni feci keklemişler heryerde söyleme bunu valla kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ardeth said: sene 2010 hala tekilanın tadı güzel diyenler var. ulan tekila sarhoş etmese burdan kaç kişi gidip tekila içer lan. dürüst davranın. sıfır. alkollü tadı güzel bişi içmek istiyosan zaten ancak cardinal melone falan içeceksin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ne safari ,ne malibu, ne cardinal nede benzeri romların (kokteyl'siz) sek içilesi yok sırf şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tadi guzel icki cok abi naptiniz. sadece sarhos olmak istense hapini mapini cikarirlardi bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mazhar Fuat Özkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 barbu said: tekila kız içkisi. nedense erkekler olarak sevmiyoruz. daha doğrusu başka içki tercih ediyoruz diyim. ama kızlar... "ne içersin?" diye sor hemen "tekilaaa" derler. erkekler derken sadece kendini katıyorsun işin içine. ona bakarsan "erkek*" adam anca sulandırılmış light bira, %90'ı portakal suyu olan meyve sulu votka felan için. *=club/diskolarda rastladığımız tip erkekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Regalya said: Çakma çakma tekilaları içenler diyormuş tekila kız içkisi diye direk meksikadan gelen tekila da içtim. başşaklısından. alakası yok. kız içkisi dememin sebebini açıklamama rağmen de anlıyamıyorsanız zaten boşverin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abicim. tekila yerine viski tercih ederim mesela. tekila da içerim ayrıca, tadı da kötü değil bana göre. ama ona kadar daha nice içki var içilicek. onları içtikten sonra 1-2 shot da ondan atarsın. odur benim icin. ya da rom mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi tekila konusunda bile drama donuyor ahuuhahuah lowlife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 içki konusu çok ciddi bir konu. mesela ben 45 shot içerim bişi olmaz. benden fazla içen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Teklia vodka kız içkisi bunlar. Erkek adam tentürdiyot içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hatta ben direk hamur mayası yiyip fermante ediyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila limon tuzu karıstırma (-,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar