Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Oyunda optimizasyon sıkıntısı olduğu için zorluyor bilgisayarları, grafikleri çok acaip iyi o ayrı ama onunla alakası yok yani. Dx11 kapayın düzeliyor diyorlar ama o kadar da önemli değil kasılması yani çok anlık kararlar vermen gereken bir oyun olmadığı için, ben göz zevkime hitap etsin, arada kasılsın problem değil dedim herşey kök takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Xaenin said: Oyun çok acaip iyi. Catwoman mekanikleri İNANILMAZ, akıyor ablam. catwoman cok das olmus harbi o nasil bir akiciliktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vakit sıkıntısı yaşıyorum. arkham asylum u oynamalı mıyım? yoksa direk buna dalıyım mı? daha skyrim duruyo tor geliyo assassin's creedi oynamıycam bile gibi falan, bf3e vakit kalmıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bence oyna, hem güzel oyun hem de hafif bağlantılı konu. Bu arada oyun inanılmaz sorunlu donanımsal açıdan, 12 kere falan resetledim ayarlarla oynayıp hala düzelemedi. Sürekli pırpırpırpırpır ediyo etraf, ışıklar titriyo inanılmaz rahatsız edici. Dx11'i de kapadım ama nafile yani bir boka yaramadı. Böyle güzel bir oyunu da böyle çile çekerek oynamak istemiyorum yani, patch match bekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 1 ay falan bekliyebilirsin patch için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Beklerim abi, oyun iyi çünkü. Görsel olarak inanılmaz başarılı ve hiç bişeyden kısmak istemiyorum yani açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bende fps 60tan aşağı düşmüyor herşey maxtayken. bf3 lowda 45 fps .sende bir sorun olabilir bi de robin batmanden daha pis dayak atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 pyshx açıksa eğer yarı yarıya performans düşüklüğü yaşıyorsunuz. Ama yine 35-40 fps falan alabiliyorsanız kesinlikle böyle oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Performans düşüklüğü değil abi, her ışık, texture bok püsür birbirine giriyor, bir bokum görülmüyor ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ya bu oyunda ilk girceğimiz binanın yanında riddler bulmacası var, düğmelere batarang atarak düzeneği çalıştırıyoruz. orda bir noktadan diğer noktaya gidip batarang atmak kolay değil. bunda kolay bir metod var mı yoksa koş koş yaparak hepsine birer batarang mı atıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oyun müthiş olmuş. grafikler muhteşem, texture'lere feci kasmışlar, batman'le oynamak zevkli, sanki ilk batman filmindeki (şu 1989'de olanı kastediyorum bu arada, daha öncekini değil) batman'i oynuyormuş gibi hissediyorum, şöyle başını kaldırıp yukarı bakışı vardı felan... catwoman ise orgazmik olmuş. animasyonlarıyla feci uğraşmışlar cidden. hikaye anlatımı şahane, kendini o dünyadaymış gibi hissediyorsun. ama nefret ettim oyundan. iki de bir çöküyor lan. böhü. bazen "click to start" ekranını bile geçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 crack mi yapsam yav oyunu, birisi pirate yöntemiyle crash sorununun bittiğini yazmış. oynayamıyorum lan oyunu QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Oyun hakketen fena olmuş L.A. Noire oynuodum kasıyo diye uyuz olmuştum direk kenara attım buna başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oyun yine çok iyi ama şöyle bi problem oldu jokerin radyo sinyalinin oldugu yer texture problemi var.binanın içinden geçiosun falan bi türlü konamadım binaya.düzeliyor mu oyunu açıp kapayıcna falan.yoksa peç bekliecz ps3 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Steam'de this item is unavailable in your region diyor. PC'ye çıkmadı mı halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çıktı da türkiye'ye kapalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: oyun yine çok iyi ama şöyle bi problem oldu jokerin radyo sinyalinin oldugu yer texture problemi var.binanın içinden geçiosun falan bi türlü konamadım binaya.düzeliyor mu oyunu açıp kapayıcna falan.yoksa peç bekliecz ps3 bu arada tam anlamadım ne demek istediğini ama orda bacanın içinden giriyorduk,bug falan hiç karşılaşmadım oyunda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya işte o bina var.fakat koyu gri texture olarak.var atlayınca suya düşüyorsun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 video çeksene bi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 3:25 itibari ile izle biraz şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyun çok buglı. çökme ya, nolur 10 dakka çökme. %10'unu tamamlamışım oyunun ama 100 kere çöktü şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 THIS CITY NEEDS JUSTICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: oyun çok buglı. çökme ya, nolur 10 dakka çökme. %10'unu tamamlamışım oyunun ama 100 kere çöktü şu ana kadar. Bir site soyle bir review yapmis: Worst Console Port Ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 knox said: 3:25 itibari ile izle biraz şunu işte o baca bende var.ama hem var hem yok gibi direk suya düşüyorsun atlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hiç sorun yaşamadım ben(ps3) hatta ng+ dahil 2 defa sorunsuz geçtim ordan. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar