Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham City

progamer

Öne çıkan mesajlar

Oyunda optimizasyon sıkıntısı olduğu için zorluyor bilgisayarları, grafikleri çok acaip iyi o ayrı ama onunla alakası yok yani. Dx11 kapayın düzeliyor diyorlar ama o kadar da önemli değil kasılması yani çok anlık kararlar vermen gereken bir oyun olmadığı için, ben göz zevkime hitap etsin, arada kasılsın problem değil dedim herşey kök takılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyna, hem güzel oyun hem de hafif bağlantılı konu.

Bu arada oyun inanılmaz sorunlu donanımsal açıdan, 12 kere falan resetledim ayarlarla oynayıp hala düzelemedi. Sürekli pırpırpırpırpır ediyo etraf, ışıklar titriyo inanılmaz rahatsız edici. Dx11'i de kapadım ama nafile yani bir boka yaramadı. Böyle güzel bir oyunu da böyle çile çekerek oynamak istemiyorum yani, patch match bekleyeceğim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu oyunda ilk girceğimiz binanın yanında riddler bulmacası var, düğmelere batarang atarak düzeneği çalıştırıyoruz. orda bir noktadan diğer noktaya gidip batarang atmak kolay değil. bunda kolay bir metod var mı yoksa koş koş yaparak hepsine birer batarang mı atıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

oyun müthiş olmuş. grafikler muhteşem, texture'lere feci kasmışlar,
batman'le oynamak zevkli, sanki ilk batman filmindeki (şu 1989'de olanı kastediyorum bu arada, daha öncekini değil) batman'i oynuyormuş gibi hissediyorum, şöyle başını kaldırıp yukarı bakışı vardı felan...
catwoman ise orgazmik olmuş. animasyonlarıyla feci uğraşmışlar cidden.
hikaye anlatımı şahane, kendini o dünyadaymış gibi hissediyorsun.

ama nefret ettim oyundan. iki de bir çöküyor lan. böhü.
bazen "click to start" ekranını bile geçemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

oyun yine çok iyi ama şöyle bi problem oldu

jokerin radyo sinyalinin oldugu yer texture problemi var.binanın içinden geçiosun falan bi türlü konamadım binaya.düzeliyor mu oyunu açıp kapayıcna falan.yoksa peç bekliecz

ps3 bu arada

tam anlamadım ne demek istediğini ama orda bacanın içinden giriyorduk,bug falan hiç karşılaşmadım oyunda ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...