Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğal Klima

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

Aldarion said:

250 ye aldım ucuz birşey değil yani... Mekanizmasını görünce buna mı verdim lan bu kadar parayı dedim...

Kullanınca ama sözümü geri aldım işte çok başarılı bi alet...

Klima gibi odayı soğutmuyor malesef. Ama önünde durursan sıcak falan bırakmıyor.

İyi de üzerine püfür püfür eserse o da çarpar ki.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yaz önce fln tscihbo tan bu kule vantilatörlerden aldık ama oldukça kısa bir alet hani masaüstü fan gibi düşünün.. arkadaş hani 40 cm fln boyu ama ne estiriyor ne estiriyor.. annemlerin evdeki koca vantilatörden daha etkil meret.. boyuna değil işlevine bakacakmışız :P

ikinci bir tane daha bulsam alacğaım da bir türlü gtirtmiyorlar aynısından deli oalcaüım
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

oha abi. o sikko alete 250 lira mı verdin ahahahah. git dandik bi klima al daha iyi. en azından teknolojisi var maliyeti var yani ahaahahah
sikko bi klimanın ilk maliyeti 400tl olsa da H enerji sınıfı olacağından verimi yerlerde sürünecek ve elektrik parasından darmadağın edecek seni. Bu tarz vantilatörler(su soğutmalı) çok mantıklı aletler
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Aldarion said:

250 ye aldım ucuz birşey değil yani... Mekanizmasını görünce buna mı verdim lan bu kadar parayı dedim...

Klima gibi odayı soğutmuyor malesef. Ama önünde durursan sıcak falan bırakmıyor.

hemde ne çarpar birde 250 milyon çok kötü fiyat. Bende gündüz mutfakta gece odamda durur diye şey etmiştim ama üstüne tutmadan soğutmuyorsa birşeye yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Alet şu milletin kafası karışmasın diye netten buldum:

http://www.convair.net.au/convairnew/peac/ConvairPEAC.html

250'ye de aldığın makine için cidden pahalı ona birşey demiyorum. Ama benim durumunda yapılabilecek en iyi alternatif portatif klima olur ki onlar da 1.250 lira falan oluyor. Artı kafam kadar hortumu var sıcak havayı dışarı atsın diye onu da camdan sarkıtmak gerekiyormuş. Ne anladık o işten...

Aletten memnunum valla, içerki odalar cayır cayır yanarken ben serin rüzgar eşliğinde oturuyorum.

Ayrıca çarpmıyor klima gibi. 2 gündür direk önünde oturuyorum, bi sıkıntı olmadı. Satarkende çarpmaz demişlerdi zaten...

Tek bişeye takıldım şimdilik, arkasında nemli duran radyatör filtreyi "doğal" olsun diye egzotik bi ağaçtan yapmışlar. Aleti çalıştırınca oda balta girmemiş orman kokuyor haha

zamanla geçer heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

yeni başlık açmiyim dedim:
evin dışına o hayvani alet takılmadan, diğer bi değiş ile illa duvarı delip duvara sabitlenmesi gerekmeyen türde bir klima varmıdır? (seyyar klima)

bilen, kullanan ?

yok. split klima dedikleri işte dışarı bi ünite, içeri bir ünite koyup yapıyorlar. dışarı takılan zamazingo niye rahatsız ediyor ki seni? oda darsa bu split klimalardan alacaksın işte. baya inceleri var onların da, tablo gibi asıyorsun duvara.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Eralp said:

Aldarion said:

hemde ne çarpar birde 250 milyon çok kötü fiyat. Bende gündüz mutfakta gece odamda durur diye şey etmiştim ama üstüne tutmadan soğutmuyorsa birşeye yaramaz.

e nası sogutsunki arkadaslar, odadakı toplam ısı enerjisini sabit tutuyo.aletin onu soğuyosa arkası ısınıyo. o yüzden klimaların dısarıyla bağlantısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...