adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hemen bi tane önerinde oturup izliyim kick ass,hot tub time machine falan bunları hiç beğenmedim o yüzden o tarzdan uzak bi kaç film önerirseniz sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kick ass komedi değil zaten de nasıl beğenmedin kick assi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 valla hiç beğenmedim sonunu bile izlemedim okadar sıkıldım zaten komediden kastım eğlenceli bi film olsun gülmekten ölmiyim de eğleniyim mesela zombieland'i beğenmiştim eğlenceliydi o the hangover'ı izlememiştim o aklıma geldi indiriyorum şimdi teşekkürler iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 shaun of the dead izlediğim en geyik filmler arasında gelir. dogma ve jay and silent bob strike back de var. en sevdiğim komedi filmleri dr. strangelove ve monty python's holy grail desek, öyleki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 film çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kick ass'i beğenmemiş yakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 valla beğenmedim hatta sıkıldım yani kapadım izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi anlamadımki hangover da hot tub time machine de aynı kafada film yani. birini beğenmeyip diğerini beğenmek bilemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 evet bende anlamadım da nebiliyim sevmedim onu sıkıcı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Saeros said: kick ass'i beğenmemiş yakalım ben odunları toplamaya gidiyorum. biri benle gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ratatuy izle hani aşçılı yamaklı fln sende aşçı oalcaksın ya ondan şeyetimdi ben.. bir de pilav üstü kuru çek ben de sana muhasebe defteri fln tutayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Pineapple Express izle. Gerçi filmin hedef kitlesi belli, sana hitap etmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kickassi beğenmeyen adama hiçbişey tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben de beğenmedim ne var. kill bill gibi içi bomboş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bone said: shaun of the dead izlediğim en geyik filmler arasında gelir. dogma ve jay and silent bob strike back de var. en sevdiğim komedi filmleri dr. strangelove ve monty python's holy grail desek, öyleki. ya şu filmi insanlar nasıl beğenebiliyor aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Adam baya bi film saymış orada hangisinden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 valla ben de onu merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bone zevksizdir film konusunda ona kulak asmayın :P /dur boş msg olmasın, bana kulak asın: kill billdeki bill in oynadığı bi komedi filmi vardı. başrolde de ünlü biri oynuyoda adını bilmiyorum. adını bilen yazsın filmin. başroldeki herif içeri giricek, bill'i masterı olarak kiralıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ratatuy izledim pineapple izledim beğendim kick ass'i beğenmedim bi tek hatta bitane komedi filmi vardı adamlar action filmi çekiyodu bir anda gerçek oluyodu falan o da iğrenç bi filmdi adını bile hatırlamıyorum düşünün garip zevkleri olan sıradan bir insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ayrıca kill bill'e boş film denmiş bence denmemeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Zamanında tesadüfen izlemiş olduğum ve hastası olduğum bir film var, bugüne kadar kime izlettiysem bayağı sevdi, forumda da benzer konularda birkaç kere önermiştim teşekkür geldi beğenildi. Yalnız tarzı biraz değişiktir söyleyeyim: http://www.kamitech.ch/movies/bignothing.jpg aşırı derece underrated bir filmdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 beerfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bill murray ı zombi zannedip öldürdükleri filmin adı neydi ? eğlenceliydi oda baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 zombieland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Dirty Rotten Scoundrels izle ve bağıra bağıra gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar