Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 aslında ikiziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Başlayayım dedim diziye ama sezonlara baktım; biri 3, diğeri 4, son sezon da 3 bölümmüş. Doğru mu bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 degil, her sezon 52 bolum, her bolum 3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 6 yaşımdan beri sherlock izliyorum... :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3 sene sonra gelir artık devamı, fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 s3e3 hadi bugun de sosyopatlik yaparak cozeyim diye silahi sikmiyor ki aglayan cocuk imgesiyle dayadilar hicbir caresi olmadigi icin mecbur kaldigini, cozum bulamais oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Böyle bir sonda olması gereken şey Sherlock'un hapse girip, Moriarty'nin dönüşüyle birlikte 4. sezon ilk bölümünde Sherlock'un kaçışını izlemekti. Sherlock'un adamı vurması sürpriz tabi ki. Başka bir yöntemle çözsün diye bekliyor insan. Ama madem vurdu, cezasını çekmeliydi, sürgün fikri bir derece kompane ediyor yaptığı action'a karşılık fakat yeterli değildi, zaten uçağı geri indirince bir değeri kalmadı o sahnelerin, o şaşkınlığın falan. Hoop herşeyden sıyırdı Sherlock bir anda. 4. sezonda Sherlock'a zor anlar yaşatırsa MI6 o zaman biraz dengeler olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mithat said: Mory Asıl noktayı atlıyoruz , bu herif kafasına sıktı, daha artık bence geri gelmez , bence bir sistem işleme koymuştur , sherlock geri dönerse falan diye böyle işleme konulacak bir ton şey falan , easter egg hunting gibi teker teker çözüp sonuca ulaşmalık suçlar falan. Ps I love you gibi oldu biraz ama aklıma gelen en mantıklı açıklama bu , adam ölmemiş ne abi sherlock hadi buldu yolunu da bu adam direk kafasına sıkmıştı. Bencede boyle birsey. Mory kesin gitti gozuyle bakiyorum, herseyi gectim, zamanlamasi super rastlanti, ki Sherlock mantigi ile bakarsak rastlanti diye birsey yok vsvs...Bilemedim, yani Sherlocku surgunden kurtaricak tek olay Moriarty'nin geri gelmesi idi. Yeni bir olay olsa gene kurtarmazdi. Bir baska degisle, Moriarty'nin zamanlamasi manidar :)...kaldiki Sherlock pek tepki vermedi..Winds of east winds of east seklinde gecti. Kesin o cikar iliskisi yasadigi kiz'da bir numara var. Neyse..bekle simdi isin yoksa..unutalim iyisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Spoilara alsam mi dedim, bilemedim, ama final bolumunde bu olaya baya ciddi gonderme olmus..1987 de Tv de yayinlanan(ironiye gel..kocum moffat) Dr. Who dizisinin arasina zart diye kacak yayin sokmus adamin teki, super garip kafa'da birseyler geveleyip, programa devam ettirmis...korsanin kimligi halen bilinmiyor ehueh. Max Headroom Incident Edit: Birde soyle birsey var gerci Ha birde, BBC gecen sezonun finali icin, 2-4 tane sasirtmaca final sahnesi cekmis. Bir tanesinde hastane cikisinda Mycroft ve Moriarty gozukuyor, el skisip farkli yonlere gidiyorlarmismis..bulamadim link, dedikodu ile idare edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 LathspeLL said: Böyle bir sonda olması gereken şey Sherlock'un hapse girip, Moriarty'nin dönüşüyle birlikte 4. sezon ilk bölümünde Sherlock'un kaçışını izlemekti. Sherlock'un adamı vurması sürpriz tabi ki. Başka bir yöntemle çözsün diye bekliyor insan. Ama madem vurdu, cezasını çekmeliydi, sürgün fikri bir derece kompane ediyor yaptığı action'a karşılık fakat yeterli değildi, zaten uçağı geri indirince bir değeri kalmadı o sahnelerin, o şaşkınlığın falan. Hoop herşeyden sıyırdı Sherlock bir anda. 4. sezonda Sherlock'a zor anlar yaşatırsa MI6 o zaman biraz dengeler olanları. Sürgüne gitmemesinin sebebi ceza kararını verecek son kişinin o sarışın kadın olmasıydı (bölümün en başında CAM'in tehdit ettiği kadın). Kadın CAM'in yanından çıkıp Sherlock'un yanına gidiyor zaten şu işi hallediver diye. Bir de bölüm içinde kadının kocası falan intihar ediyor vs. Öyle olunca CAM'in ölmesi en çok onun işine geliyor. Hapse girmek yerine sürgüne gönderilmesinin sebebi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Aket-Atum said: Abi şaşırmak var şaşırmak var, halıya sıçsa da şaşırırdık ama yine garipserdik. İlla şaşırtmak değil olay. This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ya en kötüsü... biz anladık adamın nasıl "arşivleme" yaptığını; sherlock adam söylemese anlamayacaktı. tam tersinin olması lazımdı lan. sherlock'un bize anlatıp, bize vay ak çektirmesi gerekiyordu. zeka olayını tamamen çıkarmışlar diziden. bi arkadaşım vardı böyle "zeka, zeka, zeka, çok zekiyim" der dururdu ama bi kere zekice bişey söylediğini veya zekice bi espri yaptığını duymadım. onu hatırlattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 cicibeybe said: Aket-Atum said: Abi şaşırmak var şaşırmak var, halıya sıçsa da şaşırırdık ama yine garipserdik. İlla şaşırtmak değil olay. This ahahah aynen this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sherlock anlamış ki silahı istedi. o kısımda sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahmedinejad said: en iyi ihtimalle bizimle aynı zamanda anlamış olur ki yine kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi sezon 3 bölüm 2'yi pek sevemedim. dialoglar falan iyi çalışılmış ama sarmadı beni hiç, normal formatın dışındaydı. tam ula amma uzattılar konuşmayı diye eşimle konuşayım dedim baktım uyuyo, cevap vermedi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 3. kardeş kimdi hatırlayamadım ben gösterdilermi yoksa daha çıkmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 2 hafta once baslamıstım, bitirdim bu hafta giderek cheeseyleşio dizi ya, senaryo hataları falan gözüme batar oldu. başta ne kadar güzeldi halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya evet aynen aynı şey spo hound lı bolumdede olmustu pff fenris said: ya en kötüsü... biz anladık adamın nasıl "arşivleme" yaptığını; sherlock adam söylemese anlamayacaktı. tam tersinin olması lazımdı lan. sherlock'un bize anlatıp, bize vay ak çektirmesi gerekiyordu. zeka olayını tamamen çıkarmışlar diziden. bi arkadaşım vardı böyle "zeka, zeka, zeka, çok zekiyim" der dururdu ama bi kere zekice bişey söylediğini veya zekice bi espri yaptığını duymadım. onu hatırlattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 morirty ölmemiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://primetime.unrealitytv.co.uk/sherlock-mark-gattis-confirms-series-four-wont-screens-till-2016/ said: Sherlock: Mark Gattis hints series four won’t be on screens till 2016! 2016'da anca gelirmiş sezon 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 e oha, 2016'ya kim öle kim kala. Moffat's (co-creator) commitment to Doctor Who and the growing demand for Cumberbatch and Freeman could make the wait for new Sherlock even longer. altı üstü senede 4 bölüm, commitment'ini yiyim ben senin. Belli ki nadasa bırakmış bunlar bi yıl, son sezon da nispeten kötüydü zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 evet zaten yılda 3 bölüm çıkıyordu tamamen unutma zamanı geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 fazla naz aşık usandırırın ingilizcesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 pall over love is overlooked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar