nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 quixef said: Abi dolar üzerinden alışverişin kötü yanları ya, ONLY $59.99 zaaaa diye atlıyorum mütemadiyen Paypal onayını verdikten sonra dolar kurunun durumu aklıma geliyo :P Steam de 48 tane oyun oldu, kredi kartı ekstreleri devamlı alt alta "Valve bla" ile dolu :( Çok harcıyoruz reyiz :( ahahah aynen benimde oyle. bende shopto ve gittigidiyora aboneyım. basıma geleceklerı bıle bıle ps3 aldım. son 1 ayda sadece oyunlara 1000 liraya yakın para doktum. Sonuç? Sadece fifa street oynuyorum. Diablo gelince o da çöp olacak. Ama ilginçtir oyun almak saplantı haline dönüştü bugun 2 tane daha oyun alıyordum ps3 e zor tuttum kendimi :D bu arada paypal da emin misin? diye son bir şık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Tey allaaam...Böyle şeyler hep beni bulur, internette aşağı yukarı sekiz kişinin başına gelmiş bug beni buldu. Century plant e tıklayınca oyun göçüyo, quest diyor ki, önce flame le vur, sonra aktive et bitkiyi, ama daha önce o bitkinin yakınında combata girip fire kullandıysan kazara (ki bunu yaptım, meteor öküz gibi bir alana vuruyo), ilk aşamayı quest dahilinde yapılmamış gördüğü halde bitki açık olduğundan oyun afallıyo, göçüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 nordlydian said: quixef said: Abi dolar üzerinden alışverişin kötü yanları ya, ONLY $59.99 zaaaa diye atlıyorum mütemadiyen Paypal onayını verdikten sonra dolar kurunun durumu aklıma geliyo :P Steam de 48 tane oyun oldu, kredi kartı ekstreleri devamlı alt alta "Valve bla" ile dolu :( Çok harcıyoruz reyiz :( ahahah aynen benimde oyle. bende shopto ve gittigidiyora aboneyım. basıma geleceklerı bıle bıle ps3 aldım. son 1 ayda sadece oyunlara 1000 liraya yakın para doktum. Sonuç? Sadece fifa street oynuyorum. Diablo gelince o da çöp olacak. Ama ilginçtir oyun almak saplantı haline dönüştü bugun 2 tane daha oyun alıyordum ps3 e zor tuttum kendimi :D bu arada paypal da emin misin? diye son bir şık olması lazım. ps3 tuzakmış ya :) allahtan kiralama die bişi var günlüğü 3-4 tl den kiraliyorum. begenirsem alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 super oyun yeni ekran kartı aldım 6870 onceden oynayıp bu ne lan demistim, simdi bayıldım, tek duze vs ama zaman gecirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 abi zaman mı geçirtiyor, süper oyun mu karar ver asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 gg, batıyormuşlar şirket olaraktan, so much for mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 turbine a geçmiş baya bi çalışanı 38 studiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 38 studiosta herkes (379 kişi) çıkarılmış işten, Big Huge Games de dahil. "The game failed," Chafee said, noting that in order to break even, the game needed to sell more than 3 million copies, and it unfortunately did not come close to hitting that lofty goal. 38 head honcho Curt Schilling defended the 1.2m sales on twitter: Reckoning, 38 Studios first game, has outperformed EA's projections by selling 1.2mm copies in its first 90 days lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 evet bugün itibari ile kapatıldı. Arenanet dahil diğer büyük yapımcılar bu 400 kişiden iyilerini kazanmak ve yardım etmek için yarış halindeler https://twitter.com/#!/search/%2338jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 1.2m fena değil bence iyi satmış. Elemanlar kapış kapış gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Beyler indirime girmiş Steam'da alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 h&s RPG seviyorsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 oynatır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bayık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kaptım hemen ben ps3 de cok begenmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Oyunun bir çok eksiği olmasına rağmen ben güzel zaman geçirmiştim. Hele H'nS seviyorsanız daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hiç yoktan skyrim'in combat sisteminden bin kat iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cogu sistemi skyrimden araklamışlar.Craft falan baya meh. Amma velakin combatı çok daha zevkli Skyrimden.11 dolar da baya iyi fiyat complate edition için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bu skyrim den önce çıktı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 baya baya önce çıktı. yok lan iki ay sonra çıkmış. alla alla Mcfarlane ve Salvatore var ama iki kere denedim ikisinde de ısınamadım. Köye geliysun wow gibi tonla quest başlıyo orada bayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 nasil kotu bir oyundu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 valla rpg yokluğunda oynadım bi süre. pek güzel değil ama rpg aşeriyorsan hiçbişey oynamamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 mmo'ydu aslında, paraları yetmedi SP olarak çıkardılar. sonra da şirket battı zaten, IP'yi de sattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 dün kurdum oynadım azcık, biraz sloppy gameplay ama hangi oyun değilki zaten bu ara. geniş ortamlar, değişik dungeonlar falan güzel yalnız aldığın questin 3 bölge ötede çıkması falan garip ehe crafting e çok girmezseniz easy mode olmaz demişler bide. şu olmadan oynamayın: https://www.widescreenfixer.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 sirket batti, siz hala oyunu aliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar