LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 salvage etçek kadar yapmak yetiyo. klurikona gelip prismere zımbırtılar toplayana kadar parçaları harcamamak lazım bazıları bulunmuyor, kimiside haritalardaki kamlumbağa geyik fln kesince düşüyor (crit kasıyosan mesela dried gut) bs de 5 sagecraftta en iyi shardı yapmaya yetkçek kadarı (5 mi ne oda) sonra max detect hidden. fateweaverlara gidip gelip bütün trainleri yaparsan zaten 3-4 skillde 9 kalanında 10 oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 oyun zaten gereksiz derecede basit, bs falan overkill direk. bi meteor atıyorum yarısı boşa gidiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Flawless Damaging Rivets düştü ama oyunun sonunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hacı mage güçlü gözükebilirde, klurikon civarı greatsword warriora çevirdim bildiğin duruyorum damage yok (gerçi sırf itemlarla %70 physical elemental resist civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Damage Resistance kasıyorsun zaten yüzük, vs. ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ha magein sustain skilli, armor veren, bozuk zaten 5 levelın üstünde top çıkarmayı stagger atmayı kesiyo. oyun sonu bu arada ejderi kesiyoruz ama bu alyn shin midir hala başkasına söylersen dilini keserim bıdı bıdı yapıyo hiç anlamadım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ejderin varlığını sadece biz ve o hatun biliyor; başka kimsenin bilmemesi gerekiyor (ooow) Söylersen, topunu keserim diyor hatun işte. Oyunun tüm hikayesini 2 dk'lık dialoga koymuşlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 tamamda ejderi salamura yapıyosun sonra diyor bunu tekrar. cutscenede fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kamera açısı dışında oyun gayet eğlenceli gözüktü bana.Biraz skyrim ile kıyaslanması söz konusu oldu ve doğal olarak epey gerisinde kaldı. Bu sebepten dolayı beklenen memnuniyet oluşmadı sanki. Yoksa zamanı olan için fena değil bence. Hele ki patch ile kamera açısı iyileştirilirse ayrı bir güzellik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kamera için küçük bir program var,widescreen fixer diye oyuna girmeden açıp istediğiniz açıyı ve çözünürlüğü ayarlayabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 başta güzel görünüyor ama bi oyunun ortalarına gelin bakalım o zaman nasıl görüncek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Genel anlamda ben oyunu beğendim. Skyrim'den sıkılanlara güzel bir alternatif olmuş bence. Hatta Skyrim rüzgarı yüzünden biraz outa çıkmış gibi geldi. Benzer bir hissiyatı ES4: Oblivion furyasında çoğu kişi tarafından pas geçilen Dark Messiah of Might & Magic oyununda yaşamıştım. Ben pek hikaye bazlı oynamıyorum, yan questler de fena değil. Mağaralar detaylı çalışılmış. NPC sayısı bana göre az mağaralarda. Oyunu hard oynuyorum ve beni zorlayan pek bir şey çıkmadı karşıma. Oyun biraz daha zor ve npc sayısı fazlaca yapılabilirdi. Grafikler biraz fazla renkli olsa da havayı yaşatabiliyor. Mağaraların ve görev yapılan kapalı mekanların (Dungeonlar) görselliği ise mis. Crafting'i fena değil, beğendim. Skill kullanımı biraz az geldi bana. Benim char sadece rogue. Dümdüz, daggerlı, stealthlı bir rogue. Lvl 13 oldum sadece 2 skill kullanıyorum savaşlarda. 2 tane de silah enchant skilli var kullandığım. Belki büyücü ve warrior kısmı daha cafcaflıdır, bilemeyeceğim. Kontrollere ve kamera açısında alışmak başta olmak üzere, zıplayamamak ve istediğimiz her yere gidememek ise can sıkıcı. Bu arada bir soru: Oyunda zevk aldığım kısımların başında loot çeşitliliği yer alıyor. Peki bu oyunda item farming var mı? Yani görev için daha önce girdiğim bir mağarayı/zindanı farma bağlayabilyor muyuz item için? Yoksa bir kere girince bitiyor mu oranın işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Valla az ya da çok skill kullanmak senin insafına kalmış bence, ben de rogue oynuyorum stealth yemedikleri zaman okla başlıyorum uzaktan koymaya, backwardda okları bitirince bir tane lightining patlatıyorum sonra daggerları çekip dalıyorum aralarına, uzağa kaçıp ok atanı scorpion'un oku gibi olan büyü ile kendime çekiyorum ağzına patlatıyorum vs. ha tabi daha çok mob olsa, daha fazla kombinasyon olsa elbette iyi olur da, net 2 tuş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sen çünkü jack of all trades oynuyorsun :p ben magede 2 tuş oynadım bütün oyunu, mark of flame ve meteor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Aslında demek istediğimi tam belirtememişim skill konusunda, haklısın. 2 skill derken yeterli olandan bahsediyordum. Yoksa Rogue için şu anda (lvl13) 4-5 tane aktif skill kullanılabilir şu an. Mesela Frost Trap'i denedim bi ara pek işlevsel gelmedi. Fateweaver'dan sildirdim dün gece. Okçu olmayı kendim istemedim hiç. Hiç uzaktan saldırmıyorum. Stealth yiyorsa güzelce temizlik, yemiyorsa da kendi bilir, cort diye dalıyorum ortalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mage de o büyüler de optional sayılır. chakram feci imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 +1 chakramla damage yemeden bütün oyunu geçersiniz, bi trollere stun koymak için lightning gerekir o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya işte büyülerde op olabiliyordur mage'de, oynamadım bilemiyorum. zaten hard yeterince zor değil, keşke ekstra bir zorluk ya da mod vs gelse daha çok mob, daha zor bir oyun olsa ama en azından melee oynayınca fıldır fıldır kombolarla zevkli oluyor oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 iş yerindeyim dl etmek istiyorum ama aratamıyorum yasaklı :D torrent olmayan link verebilecek olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yasaksız link yokh burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 buyur seç beğen dl et http://store.steampowered.com/app/102500/ http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.232511600 lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 salvatore un dunyasi demisler ortada dunya yok. mcfarlane in adini yazmislar, oyle ahim sahim bi art yok ortada... projeyi yoneten becerememis sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hakkaten salvatore ve farlane reyislerin adlarını lisans ettirmişler herhalde, bu heriflerin milyon tane projesi var oyunla öyle uzun uzun uğraştıklarını sanmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oynamadım ama anlamadım iyi mi kötü mü 1 saat falan takılıp çıktım. konusu falan hiç sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 başladım yer altından çıktım 2. şehre geldim anlatın bi mage rogue warr nasıl kim ezer kimde hangi skiller iyi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar