Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC barbekü sosun sağlık bakanlığı tarafından yasaklanması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

12liralık dediğiniz aslında 13,75liralık Extreme menü mü? bir de nasıl 2kişi doyuyor onunla?

diğer yandan alışveriş yapılan evde tencere yemeğinin doyma başına fiyatı haliyle 13,75yanında devede kulak kalıyor.. hani içine yemek yaparkene izlediğin tv'nin yaktığı elektriği bile koysan çoğu yemeğe, tam doyumluk 13,75 harcamazsın. (tam doyumluk dediğim, mesela iki tabak yemek + pilav falan diyin siz)

13,75lira bu ev yemeklerine göre pahallıdır. dışarıdan alacağınız yemeğe göre uygundur..

gerçi bende hep "lan yemek gelene kadar -30 ila 45dakika süre- ben zaten yemek yapardım pişmanlığı oluyor. öyle aç aç beklerken "şimdi daha da geç kalır diye bişiler koysam mı ben?" diye düşünüyorum hep..

elbette evde malzeme yoksa temini ve yapımı pahallıya geliyor..

Abi evdeki yemekle dışarıdakini bi zahmet kıyaslama? O zaman dışarıdaki her restoran ya da dükkan pahalı yani. Kimse üstüne kar koymadan senin yaptığın yemeği aynı fiyata vermez sana haliyle.

Kıyaslayacaksan dışarıdaki mcdonaldsla, iskenderciyle, dürümcüyle, fast foodcuyla kıyasla, ev yemeğinle değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

abi yok bu sağda solda, maillerde falan dolşana KOKA KOLANIN MEYAN KÖKÜNDE FARE VAR maillerinden bir başkası. kolpa yani :)

ama yine de, direk tavuk olmasa bile gıda sektörüyle ilgili bikaç belgesel izleyince (food inc. vb) hayvanlara acımadan edemiyosun. yerken güzel de, iphone üretir gibi üretiyolar tavukları

abi keşke ayfon üretir gibi üretseler, bildiğin guantanamo üssü be, çılgın işkence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Longshanks said:

KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya

12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola
veriyorlar
halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun.

ben 12 tl yi verdikten sonra isterse içine babamı koysun ne farkeder. bi öğüne 12 tl çok
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye deki fast food menü fiyatları yurtdışına göre %10-%20 fazla. Ama yurtdışında mcdonalds, burger king, kfc temizliği, malzeme kalitesi Türkiye nin anca 3 te biri.
Fiyatları kıyaslarken hizmetide göz önünde bulundurmakta fayda var.
Yinede 12tl yerine 10.5tl olsaymıs o menü:)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın dediği gibi açık satılmasından dolayı olabilir.Belki maliye bakanlığı bile işin içinde olabilir sonuçta parayla satılıyosa ne kdr alındı satıldı bilinmiyo.Ben KFC'De çalışırken.
15'ltlik barbekü sosları vardı.ONları bi kaşık yardımı ile bildiğimiz tüplere doldururduk.Ordanda ufak paketlere sıkardık.Hala aynımı bilmiyorm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...