RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 valla ben inandım çünkü bu tarz firmaların izlediği politikalar üzerine zaten şüphelerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rewendor said: Hala mutasyonlu tavuk geyiğine inanan var mıydı ya yoktu. hala galatasaraya inanan var esas (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dasaaa said: 12liralık dediğiniz aslında 13,75liralık Extreme menü mü? bir de nasıl 2kişi doyuyor onunla? diğer yandan alışveriş yapılan evde tencere yemeğinin doyma başına fiyatı haliyle 13,75yanında devede kulak kalıyor.. hani içine yemek yaparkene izlediğin tv'nin yaktığı elektriği bile koysan çoğu yemeğe, tam doyumluk 13,75 harcamazsın. (tam doyumluk dediğim, mesela iki tabak yemek + pilav falan diyin siz) 13,75lira bu ev yemeklerine göre pahallıdır. dışarıdan alacağınız yemeğe göre uygundur.. gerçi bende hep "lan yemek gelene kadar -30 ila 45dakika süre- ben zaten yemek yapardım pişmanlığı oluyor. öyle aç aç beklerken "şimdi daha da geç kalır diye bişiler koysam mı ben?" diye düşünüyorum hep.. elbette evde malzeme yoksa temini ve yapımı pahallıya geliyor.. Abi evdeki yemekle dışarıdakini bi zahmet kıyaslama? O zaman dışarıdaki her restoran ya da dükkan pahalı yani. Kimse üstüne kar koymadan senin yaptığın yemeği aynı fiyata vermez sana haliyle. Kıyaslayacaksan dışarıdaki mcdonaldsla, iskenderciyle, dürümcüyle, fast foodcuyla kıyasla, ev yemeğinle değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 goldbären said: abi yok bu sağda solda, maillerde falan dolşana KOKA KOLANIN MEYAN KÖKÜNDE FARE VAR maillerinden bir başkası. kolpa yani :) ama yine de, direk tavuk olmasa bile gıda sektörüyle ilgili bikaç belgesel izleyince (food inc. vb) hayvanlara acımadan edemiyosun. yerken güzel de, iphone üretir gibi üretiyolar tavukları abi keşke ayfon üretir gibi üretseler, bildiğin guantanamo üssü be, çılgın işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 zenci misiniz lan siz, ne KFC'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bone said: Longshanks said: KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya 12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola veriyorlar halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun. ben 12 tl yi verdikten sonra isterse içine babamı koysun ne farkeder. bi öğüne 12 tl çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 topici okuyunca karnım acıkı, eskisi gibi 4 5 liraya yemek güzeldi tabi de şu an pek düzgün yer yok o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ohannesburger yiyin izmirden, gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Eralp said: ohannesburger yiyin izmirden, gayet güzel +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adamınbiri said: etin yanına koymada bi tek türkiyede var sanırım adı üstünde bbq sos eti bularsın ona atarsın barbeküye wut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Beyler,elime toplu para geçti bugun steakhouse yedim barbekü sos da vardı teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Türkiye deki fast food menü fiyatları yurtdışına göre %10-%20 fazla. Ama yurtdışında mcdonalds, burger king, kfc temizliği, malzeme kalitesi Türkiye nin anca 3 te biri. Fiyatları kıyaslarken hizmetide göz önünde bulundurmakta fayda var. Yinede 12tl yerine 10.5tl olsaymıs o menü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Necro said: Beyler,elime toplu para geçti bugun steakhouse yedim barbekü sos da vardı teşekkürler. haha >:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 neden yasaklanmış onu biliyor muyuz? ayrıca sürekli fast food yemeyin obez olucanız AMERİKALI GİBİ Mİ OLMAK İSTİYONUZ HI? Şuursuzca "biraz da şu tarafa doğru hamburger yiyeyim" diye dolaşan pudingler topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Arkadaşın dediği gibi açık satılmasından dolayı olabilir.Belki maliye bakanlığı bile işin içinde olabilir sonuçta parayla satılıyosa ne kdr alındı satıldı bilinmiyo.Ben KFC'De çalışırken. 15'ltlik barbekü sosları vardı.ONları bi kaşık yardımı ile bildiğimiz tüplere doldururduk.Ordanda ufak paketlere sıkardık.Hala aynımı bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 güzel bir uygulama olmuş zaten adamlar paralı yapmışlardı sosları birde ayarsız koyuyorlardı bazıları az bazıları tam oluyordu. gerçi barbekü sos olmadan da tavuk yenmez ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ya keskinoğlu mu ne bi tane tavukçu var ya onların paketleri var tansaşta buffalo mu ne adı paketin içinden bbq sos da çıkıyor ve enfes harika bir ürün en sevdiğim ısıt ye etlerinden birisi bu gidip alayım hatta şimdi yumyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 LANNNN yalanmış yaw, az önce geldi kfc, dedim sizin bbq sos neden yasaklandı böyle, ne yasaklanması abi isteseydin getirirdik daha bügün istediler götürdük haber yanlış olabilir dedi.. lan pati size sebep bbq söylemedim allahhsıızllarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 mahaha adamlar merdiven altı sos işine girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bbq var ranch var bbq var racnh var istersen sarımsaklı mayonezde bulurum kardeşim yeterki iste ;););););););)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kfc tamamen yasaklansa daha isabetli olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 domuz yağı varmış bbq sosun içinde. sağlık bakanlığında çalışan arkadaşım söyledi. ayrıca polo şeker iktidarsız yapıyormuş, sulugözün üzerindeki tozlar kokainmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 keşke olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ardeth said: neden yasaklanmış onu biliyor muyuz? ayrıca sürekli fast food yemeyin obez olucanız AMERİKALI GİBİ Mİ OLMAK İSTİYONUZ HI? Şuursuzca "biraz da şu tarafa doğru hamburger yiyeyim" diye dolaşan pudingler topluluğu puding dedin de canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar