Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.facebook.com/album.php?aid=251280&id=138011799033 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 off son hafta, heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 haha şu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tinu said: The following problems have occurred: •There has been an error processing your request. yaw satın almaya calısıyorum bu hatayı veriyor varmı bir çözümünü bilen sanal kart dışında :) Aynı problem bende de devam ediyor. Billing supporta mail attım ama kredi problemi ya da serverların boş olduğu sabaha karşı saatleri deneyinden başka cevap veremiyorlar. Bu arada sanal kart kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bi hata vermemişti wow ödemelerinde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aynı şeyi bana da dediydi isimdeki türkçe karakterleri aynen yazınca kabul etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ne adımda ne soyadımda türkçe karakter yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sanal kart süresine ve limitine dikkat et muhtemelen 2 sinden biri yüzünden olmuyordur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim limitten sorun cikarmisti alismisim aylik odemeye o yuzden pek dikkat etmemistim. bir bakin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Abi digital aldık tamam da sadece 750 mb indirdi lan bu? Haftaya oyun geliyor son 1-2 gün öküz gibi dl yi verip süründürmesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 olm oyunun herşeyi yüklü şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Asıl yeri Pvp başlığı ama Gang hala çivilemedi topici (bahane ile söylemiş oldum dasds) said: The uneasy armistice between the Horde and Alliance is steadily cracking beneath the strain of Deathwing's devastating return and the Shattering of Azeroth, heralding a new era of bloody conflict. The clash between the factions has also never been so hotly contested: Battleground brackets now match up teams more evenly. The new brackets span five levels each, except the final bracket composed of level 85 players: 10-14 30-34 50-54 70-74 15-19 35-39 55-59 75-79 20-24 40-44 60-64 80-84 25-29 45-49 65-69 85 Fighters can also join the battle in Arathi Basin, Eye of the Storm, and Alterac Valley at an earlier level than ever before: Level 10 - Arathi Basin and Warsong Gulch Level 35 - Eye of the Storm Level 45 - Alterac Valley Level 65 - Strand of the Ancients Level 75 - Isle of Conquest Level 85 - Battle for Gilneas and Twin Peaks These changes should offer players a more consistently competitive experience in the Battlegrounds as their characters level, as well as provide for more exciting PvP conflict than ever before. Are you eager to try 35-39 Eye of the Storm? How about 45-49 Alterac Valley? Perhaps you'd like to cut your teeth on a 10-14 Arathi Basin. Let us know what you think in the comments! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Digital Download olayına bende katıldım. 750 mb'ı da indirdim. gece gireriz direk inşallah sorun yaşamadan :D. Bu arada yeni sınırlamalar güzel olmuş, 67 priestim var, cataya 80lerim diyodum, av haftası geliyor ya allah :D. Priest'le cata geçiricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: tinu said: The following problems have occurred: •There has been an error processing your request. yaw satın almaya calısıyorum bu hatayı veriyor varmı bir çözümünü bilen sanal kart dışında :) Aynı problem bende de devam ediyor. Billing supporta mail attım ama kredi problemi ya da serverların boş olduğu sabaha karşı saatleri deneyinden başka cevap veremiyorlar. Bu arada sanal kart kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç bi hata vermemişti wow ödemelerinde vs. ben dün uğraşırken o kadar çok denedimki bankadan aradılar kredi kartınızla yurtdışından bir siteden bir şeymi almaya çalışıyorsunuz diye, evet ama alamıyorum dedim, meğer yurtdışında alışverişe kapalıymış kart, onu açtırdım denedim oldu! yani kredi kartının yurtdışı harcamalara açık olup olmadığını bir kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kartım sanal kart, wow ödemelerimi yapıyorum ve problem çıktıktan sonra limitini silip yeniden fazlasıyla para ekledim içine. Bilgilerinin doğru olduğunu da 1 ay uzattığım wow hesabımdan biliyorum. Arkadaşta deneticem cookieleri silmek de fayda göstermedi. Bakalım o becerebilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benim anlamdığım.. moonglade de 1-85 arası kasılaiblinecek mi? yoksa 1-85 arsı bütün lvllar rahatça girip çıkaiblir mi demek o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 BabacumMostors said: benim anlamdığım.. moonglade de 1-85 arası kasılaiblinecek mi? yoksa 1-85 arsı bütün lvllar rahatça girip çıkaiblir mi demek o.. o bölgedeki mob lvllarni gösteriyor o.. baaslangc area'larinda 1-10 sonra 11-20 fln filan.. 1 lvllık mob da 85lik elitde var demek anlamına geliyor bence.. göt kadar map 20 tane mob anca olur zaten :D lvl kasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hah evet yayani doğru algılamışım ilk olarak.. ya kafamı bulandırdı birisi "yok abi orada da her lvl için wuest oalcak fln" dendi dedim ne oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dimi 954575454 kisi farmlasin sonra 100m2 map'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Moonglade piknik yeri gibi, lvl ile falan işi olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 esasında eğlenceli olurdu.. sonuç olarak pvp açık bölge ehe kim kime dum duma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 BabacumMostors said: benim anlamdığım.. moonglade de 1-85 arası kasılaiblinecek mi? yoksa 1-85 arsı bütün lvllar rahatça girip çıkaiblir mi demek o.. Lvl80 druidi olan bi adamın bu soruyu sorması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: BabacumMostors said: benim anlamdığım.. moonglade de 1-85 arası kasılaiblinecek mi? yoksa 1-85 arsı bütün lvllar rahatça girip çıkaiblir mi demek o.. Lvl80 druidi olan bi adamın bu soruyu sorması.. oppsss overkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Cata geldi sayılır, artık sticky olmasına gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu deathwing'in zirhinin yapimina kimler yardim ediyodu? Bir de bu elemani nasi alt edebilecegimize dair teorisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 goblinler yardim ediodu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar