Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

diğer tarafa attığım son mesajı buraya da atıyorum o zaman

"peder zickler" said:

worgen güzel ya

şu kısımlar çok ilgimi çeker


Strangely, however, worgen refuse to feed on the remains of their victims, preferring to shred and tear the corpses and then to return immediately to prowling. Rumors suggest that worgen somehow receive sustenance continually from their native dimension... as well as guidance from a distant force

The worgen hail from a dark and treacherous world, from which there is no corner which is truly safe. There, the worgen battle their unflinching enemy in a vicious war; the Lords of the Emerald Flame

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ayrica o bolgelerde level kasan low levellar icin zorluk olmiycak mi? mesela o yariklari gecmek icin 15 dakika yuruyerek kopru mu ariycak insanlar level 10'da?


Blizzard'ın böyle bir hata yapacağına inanıyor musun?

Söylendi sanırım BlizzCon'da, (örnek olarak) Barrens ikiye ayrılacak, bir taraf düşük levelli karakterler, diğer yanı ise 80+ karakterler için olacak diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şu şekilde biliorum:

Phasing falan yok, direk değişti mi expansionla tamamen değişecek. herkes öle görecek. Yani dünya değişio tamamen, sen yeni bir kahraman olarak maceraya atladığından da o şekilde bi dünyada başliosun.

çünkü questleri falan baya bi değiştireceklerdi daha akıcı bi storyline a oturtacaklardı

şimdi azerothda resmen quest yapmak işkence, ulan 40 da nereye gidim şurda nerye e gidiim bi zone a gidiosun 5 quest yapiosun devam etmio başka zone a geçiosun vs. Onları falan da değiştirecekler ona göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...