Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Takılıyo mu sizde de stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Pati nerde oynuyor? Yüklüyorum şu anda oyunu tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 westteyiz hotshotla takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tanımadığın adamı support lamıcan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 LethE said: abi bırak sonra geliyolar karşıma 'turnuvada xxx bunu böyle oynadı ' diyo adam. adama diyorum sen omusun? sen yeteneksizsin! susuyor :D (çok yapıyo gavurlar bunu ya)hahaha ben de fena kalaylıyorum bu kafadakileri. daha önce de yazdım zaten streamde ne dönerse kutsal kitap kabul edip birebir aynısını uygulamaya çalışıyor mallar. kural kabul ettikleri şeyi uygulamazsan istersen maçı tek başına kazan yine fail olmuş oluyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ahah AD KENNEN TOO STRONG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 baya bayadır oynamıyodum, bilgisayarın fanı bozuk iş güç derken nerdeyse yıl oldu.. özlemişim de, girip bi bakıyım nasıldı oyun. var mı çok major değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dayanamadım ben de geçtim weste ^^ Nick: Züpürge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gelin gelin 5v5 atması daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @xaty, yeni herolar aynı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu turnuvalarda izleyip ad janna oynamaya çalışanlar türediydi geçenlerde :P bu arada bende westteyim nick: ismailyk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Elimde Ahri, Kog, Wukong ve Renekton var. Bir de 8k ip var. Doyumsuz olduğumdan hala başka bir champion arıyorum. Ne önerirsiniz acaba ? Hangi özellikte bir champion aradığımı bilmediğimden ne önerirseniz kafidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kratochvil, morde al sen bak beni dinle :) [hr] (haters gonna hate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Udyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 niye doyumsuz olasın yaw ,3 hero yine iyiymiş ,ben dünyayı verdim herhalde herolara da şimdi rune topluyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Morde ve Udyr ' yi hemen bir inceleyeyim. Teşekkür ederim. @Seperate doğru söylüyorsun kendime haksızlık ediyorum sanırım :) edit: İkisi de çok güzel herolara benziyor. Kararsız kaldım o piti piti'yi uygulucam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 oyun atacak yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 mordekaiser almayın aldırmayın, free win faceroll champ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Allure- said: mordekaiser almayın aldırmayın, free win faceroll champ. ahahhaa :D şimdi antisini söylesem antilersiniz boşverin ben mordeye devam edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şu oyunda hala eu westi savunan varsa bıraksın bu oyunu arkadaş zoruyla geçtim 10 maçın 9u leaver, feeder, troll tipler yüzünden bok oldu eastde 10 maçın 9u temiz geçerdi yalanlarınızı seviyim westmiş mail attım riota arkadaş ben uyurken geçirmiş diye. artık geri aldık aldık yoksa bırakırım daha da oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sdfsfss iyiki geçmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aman abi aman dayanılacak gibi değil ne kadar kötüymüş birinci elden west allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 dakika 8de 3v5 ahahah allah belanı versin west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sana patlamış bi gusul abdesti falan al be mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar