Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 fin in dediği paticik grubu mu nedir ona nasıl giriyoruz baydım ya bizim wow guildi kayboldu ortadan, onlarla oynuodum hep. tek başına sarmıy bu şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Borastus said: gravesten sonra eklenen herolardan iyi büyücü var mı Shyvana- fizz-voli-ahri-seju imiş isimleri fizz oynamaası en zevkli karakterlerden biridir, candır asddsgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 deadwoll said: Lee'ye nerf gelecekmiş, kontrol etmedim ama alacaksan bir bak önce. sagol valla ya önümüzdeki patchte nerfliyolarmış abow o zmn gogo cassio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 almasaydın cassio yu bu hafta beleş olmuş. güzel champler var ya. seju var, galio var urgot var. hepsini denemek istiodum güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 urgot u ilk çıktığında oynasaydın.. karşı takımda görünce bile adamlara acıyıp çıkasım geliyo öyle rezildi. nickleri bi daha yazsak mı ya bi ohohof var patiden listede (west/east transferinde sapıtıyo friend listler ondan da olabilir ama bi tek o online patiden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Westte atıcak varsa v5 akalım hacılar.elo 1500(solo) civarında dolasıyor biz 5 kisi oynuyorduk realden tayfayla zati ama askere giden oldu üniye asılan var falan 2 kisi kaldık iyi bi takım cıkarsa oynarız kasıntı adamlar degiliz haberleselim bi sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oyun atacak varsa paticik kanalına gelsin (west) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuları ayırsam mı West-East diye? İki tarafta da yeterince oyuncu var mı? LoL'dan 3-4 aydır uzak kaldım, Pati'deki durumu çok iyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne gerek var sffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 drk geliyorums xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 West- Cuce diye ayir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 var mı 5. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 beni de ekleyin lan Jeeztro ölür müsünüz level 30 fln tankım genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ilk defa bir MobA oynayacağım çok heyecanlıyım varmı tavsiyeleriniz. not;hon kanunları topicini okudum.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 botlara karşı oyna biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 beni kitap diye biri ekledi gablettim hanginiz o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 benim. oyuna cagırcaktım da tınlamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 var mı 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 westte ranked mi atiosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu oyun bitnce gelrm o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerge başlıktan season 1 ı da kaldıralım artık istersen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 deadwoll ile lethe eklemiş, sizin oyun bitince devam edicekseniz gelirim. 30 rock izleyim bari dürtün pls ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ekleyn beni de applev0dka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar