HellHound Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahah ben bw defense force olsam direkt kovulurdum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kaede said: moar day 1 dlcs http://www.gametrailers.com/video/exclusive-exiled-dragon-age/711040 Exiled prince i daha evvel signature edition adı altında pre-order edenlere bedava verdi. Zaten orada söylediler bu DLC olacak ona göre alan alsın bu tarihten önce diye. Special edition zaten şu ana kadar verilen tüm bonusları aldı sanırım =p Steam 'de olsa bende almıştım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 demoyu oynayanlar bi yorumlarını görüşlerini yazsın lütfen buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 demo konusunda söylenecek bşy yok sanırım, bioware in me2 den beri devam edegelen rpg msi action game üslübunu başarılı bi şekilde sürdüyor. da2 yede aynı me2 gibi diolog sistemi koymuşlar, hatta me2 de arada combat ortasında gelen cutscene olayı da2 de daha bol kullanılmış, hurlocklar saçma görünüyor ve aynı derecede gülünç koşuyolar erkek karakteri seslendiren tam bi kütük, demo feedback topiğine de baktım bioware forumlarındaki, genel olarak beğenilmiş, zannımca bizde sorun var dwarf 2. kısımdada kekliyo olmasın sakın mom:your brother died 1:he died bravely 2: ok lets go 3:pull yourself together! şu 3 cevap verme olayında bide her cevabın başına işaretinide koymuşlar hero cvp işareti mavili olan jerk cvp işareti kırmızılı olan yanlış tıklamayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben bu oyuna bir türlü alışamadım rpg sevmeme rağmen DA değişik geldi ve 2-3 saat gameplayden sonra hep silmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bioware forumlarinda begenen adamlar karaktere alternatif giysi veren dlc'leri satin alan adamlar. zaten begenmeyenlerin derdi oyunun kotu olmasi degil, rpg'den aksiyona cevrilmesi. ha boyle olunca rpg sevenlerin sesi "aksiyoncu" agalarin sesinin altinda kalmasi. zaten oyun iyi olunca da kimsenin umrunda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hacı awakeningden belliydi. resmen ToB gibi olmuştu awakening, labadalubada salrıd ona buna, eşya topla level atla büyü yap lol diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çaktırmadan tob a laf atmadın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 arkimod said: demo konusunda söylenecek bşy yok sanırım, bioware in me2 den beri devam edegelen rpg msi action game üslübunu başarılı bi şekilde sürdüyor. da2 yede aynı me2 gibi diolog sistemi koymuşlar, hatta me2 de arada combat ortasında gelen cutscene olayı da2 de daha bol kullanılmış, hurlocklar saçma görünüyor ve aynı derecede gülünç koşuyolar erkek karakteri seslendiren tam bi kütük, demo feedback topiğine de baktım bioware forumlarındaki, genel olarak beğenilmiş, zannımca bizde sorun var dwarf 2. kısımdada kekliyo olmasın sakın mom:your brother died 1:he died bravely 2: ok lets go 3:pull yourself together! şu 3 cevap verme olayında bide her cevabın başına işaretinide koymuşlar hero cvp işareti mavili olan jerk cvp işareti kırmızılı olan yanlış tıklamayın sdf ben he died bravely'i seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ok let's go'yu seçeceğim ben. ne yazık ki oyunda psikopat katil seçeneği yapamıyoruz, "joker" kıvamında gideceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 birkaç güne bizde başlarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kavatlik namina onceden bitirip sen ve batuya spoiler yagdiracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://i52.tinypic.com/2yyv1hv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 asyali kardesimle ayni sendromu yasiyorum her steami acip Da2 banneri gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sayfa değişssinde şu skindirip gifi yüklicem diye kendinden geçiyo net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aman dbl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 peseüç içinde ilaçlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 belli konularda duyuru yapmıyoruz arkadaşlar. sadece hatırlatma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bioware bi oyununu da internete sızdırmadan çıkarmayı başarsan artık valla yaw, konsol versiyonları sızmış hep bu seferde. kesin pcciler yapmıştır bak sdf. bide: March 5 at 1pm PST, Dragon Age 2 Lead Designer Mike Laidlaw canlı gameplay ve q&a yapıcakmış şurdan: http://dragonage.bioware.com/x/webcast/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 steam preload baslamıs bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 5,2 GB pre-load, ben daha büyük olur diye bekliyordum iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 high res texture pack oyundan ayri patch olarak cikacakmis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 high res texture pack ne ya? demodakinden daha high res de mi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 HellHound said: high res texture pack oyundan ayri patch olarak cikacakmis bu arada :S nası yani oyun demodaki gibi medium ayarda mı olucak çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar