Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Moderate Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Moderate Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 patide bu kadar narsist olamsian hic sasirmadim valla :p paranoyak oldugumu bildi ama, kendi koydugum teshisi odgruladi ehueheu ama sacma yani aciklamasi "paranoyakalr doktorada guvenmez" filan, gittim bi iki kerede doktorlarda is yok lustral yazip yolliyorlar turkiyede, bakin etrafa 10 kisiden 3 u lustral kullaniyor >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende de paranoya high çıktı bi tek, zaten 6 yaşımdan beri paranoyağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 test çok başarılı ama, bende hissedilir obsesif-kompulsif hedesi var. kendi başıma bıraksalar habere çıkarım çöp ev basıldı diye. çöp atmadığımdan değil de o karikatürdeki çocuk gibi "bi işe yarar ki bu" düşüncemden lol bir de düzen ve absürd toplama takıntılarım var ki evlere şenlik. insan oyun kabının jelatinini poşette saklar mı? diablo'da yerdeki 1 cipileri tek tek toplar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: High Histrionic: High Narcissistic: Low Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low ayrıca şu çok iyi Theridone said: bi kerecik chrome translate i kullaniyim dedim olana bak. http://i46.tinypic.com/j7f77k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 milletin paso low, deli miyim lan ben felaket çıktı sonuçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sam said: test çok başarılı ama, bende hissedilir obsesif-kompulsif hedesi var. kendi başıma bıraksalar habere çıkarım çöp ev basıldı diye. çöp atmadığımdan değil de o karikatürdeki çocuk gibi "bi işe yarar ki bu" düşüncemden lol bir de düzen ve absürd toplama takıntılarım var ki evlere şenlik. insan oyun kabının jelatinini poşette saklar mı? diablo'da yerdeki 1 cipileri tek tek toplar mı? abi yapma yeni basarili sizofren dedi test bana sdf bide ciddi ciddi yaptim oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Low Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ne narsist varmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paranoid: Very High Schizoid: High Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dasaaa said: ne narsist varmış arkadaş.. insanın doğası gereği var narsistlik. herkes kendi hayatının/dünyasının başrol oyuncusu :) basit örnek, herkes her fırsatta "bu ülkede çok aptal var, yüzdebilmemkaçı aptal, aptallar tarafından yönetiliyoruz" der, ama daha bi tane bile o büyük çoğunluğun içindeki aptala rastlamadım, nedense hiçbiri kendini o çoğunluk içinde görmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Disorder Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High schizotypal ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 aranoid: Moderate Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low eh doğru gibi bayağa %70 felan doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bunun en mantıklısı aslında eşinin veya arkadaşlarının senin için doldurması olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sorular yetersiz ya mesela "Do you tend to avoid social relationships?" akaçınacağım tarzdan ilişkiler var kaçınmayacağım tarzdan ilişkiler var. Bence yes or no yerine en azından yüzde üzerinden olabilirmiş. neyse yapayım bakayım testi ama daha önce yaptım muhtemelen Disorder Rating Information Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Disorder Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Moderate Avoidant: Moderate Dependent: High Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 varmış.. baya baya varmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bana bildiğin psikolojik delisin teshisi koydu high high very high high very high... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Viktor said: patide bu kadar narsist olamsian hic sasirmadim valla :p paranoyak oldugumu bildi ama, kendi koydugum teshisi odgruladi ehueheu ama sacma yani aciklamasi "paranoyakalr doktorada guvenmez" filan, gittim bi iki kerede doktorlarda is yok lustral yazip yolliyorlar turkiyede, bakin etrafa 10 kisiden 3 u lustral kullaniyor >_< abi lustral kullanma,intihara meyillendirio ve yakınımda birininbaşına geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paranoid: Moderate Schizoid: High Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Low Avoidant: High Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High Schizoid nasil very high cikmadi onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Moderate Schizoid: Moderate Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High ne moderate adammışım lan şuna bak ahaha. niye obsesif kompulsif oldum ya. sadece sigara paketlerimden kopamıyorum bi de bazı şeyleri 5 kere yapmadan içim rahat etmiyor. parmak kütletmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar