Bittus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gevey sim nereden alinir? sahtesi filan da varmis, patlamasin simdi. kullananlardan om bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 var sahibindende veya sirkeci sahteleride gevey gibi çalışıyo sorunsuz benim bildiğim. Geveyli kullandım ben çok boktan bi iş ulan acaba çekiyo mu ya kapanırsa bide acele telefo etmen gereken yerde teli eline alıyosun bi bakmıssın kapanmıs haydaa baştan aç sinyal takip et airplane e al vs vs uzun iş özet: sat HaTiCe al bi tane tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 arabistandan 32 gb iphone aldım 770 dolara geldi. inş simlock freedir sordugum adam calısır dedi ama bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 arkasında yazıyor olabilir unlocked diye. gerci yazmıyosa da oyle, gecenlerde arkadasım aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 i telefoncular aldıgım duyumlara göre WOW yakın bir zamanda i telefonunuzda imiş. bu konuda tartısıldı mı haberiniz var mı bilmiyorum da söyleyim dedim :) gadget show twitledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şu sıralar iphone 4'e rakip bir sürü cihaz çıktı. iphone 5'in çıktıında açık ara önde olabilmesi için 720x1080 çözünürlük, 2000mAh pil, 1Ghz quad core (ya da 1.5 Ghz dual core) işlemci, 2GB Ram, SDXC desteği, 64GB hafıza, 10megapixel kamera vs gibi özelliklere sahip olması gerekiyor herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 onde olmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 DynamicK said: i telefoncular aldıgım duyumlara göre WOW yakın bir zamanda i telefonunuzda imiş. bu konuda tartısıldı mı haberiniz var mı bilmiyorum da söyleyim dedim :) gadget show twitledi Doğruluğu olduğunu sanmıyorum. 25gb boyutu var oyunun kaldı geriye 7gb. 16gb kullananların ise hiç şansı olmayacaktır :p Hadi herşeyi geçtim, ipad için falan olsa tamam diyebiliriz ama ekran boyutu sebebiyle iphoneda wow oynamak kabus gibi birşey olurdu. Bu faktörleri ele alınca doğru olma ihtimali olmadığını kolayca anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 HTC düşürmeye devam edice iphone un pazar payını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Nessaftw said: DynamicK said: i telefoncular aldıgım duyumlara göre WOW yakın bir zamanda i telefonunuzda imiş. bu konuda tartısıldı mı haberiniz var mı bilmiyorum da söyleyim dedim :) gadget show twitledi Doğruluğu olduğunu sanmıyorum. 25gb boyutu var oyunun kaldı geriye 7gb. 16gb kullananların ise hiç şansı olmayacaktır :p Hadi herşeyi geçtim, ipad için falan olsa tamam diyebiliriz ama ekran boyutu sebebiyle iphoneda wow oynamak kabus gibi birşey olurdu. Bu faktörleri ele alınca doğru olma ihtimali olmadığını kolayca anlayabiliriz. mobile version o kadar buyuk yer kaplamaz. ben pek ihtimal vermiyorum wow'un iphone'da oynanacagına yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 belki belli şeyler yapmaya izin veren bir app yaparlar craft,trade,chat fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 o tarz bişi ztn var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 AH var yanlıs hatırlamıyorsam. Ama raid falan iPhone ile eafdhdskfgdssfgsagad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bu arada adamlar ilk iphone'a wow kurup oynamışlardı. NEVER SAY NEVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Masticore said: craft,trade,chat fln. Şuna var demiştim raide değil pek tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 şimdi iphone4 alımı için bir özet geçecek olursak; turkcell de kontatsız 16gb 24x98tl=2352tl buda yaklaşık 1000eu yapıyor? hollandada %19 muş vergi oradan ucuza alma şansım olurmu yoksa ingiltere yada almanyayamı geçsem daha hesaplı olur bi söyleyin. birde bu türkcell kampanyalarında i4 aldık i5 çıktı i5'e geçme şansımız oluyormu?(olmuyordur ya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben gittigidiyor'dan alıcam. daha once gg'den alan var mı? profildeki olumlu yorumlar ne derece gercegi yansıtır? ben pek olumsuz sonuc cıkacagını sanmıyorum. dolandırıcılık olsa mutlaka bi sekilde belli olurdu diye dusunuyorum. http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPHONE-4-16GB-KAPALI-KUTU-PASAPORT-KAYITLI_W0QQidZZ41480070 sundan almayı dusunuyorum mesela. bir de diyelim ki cakma urun geldi iphone yerine. 3 gun icinde geri gonderme hedesi ile geri gondersem gg paramı geri veriyor mu kesin? adam urun elime gecmedi falan da diyebilir yani. nasıl isliyor bu sistem tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gg den daha önce elektronik eşya almışlığım var,sorun yaşamadım ama satıcıyı iyi seçmek lazım,senin seçtiğin satıcı da iyiye benziyor ama arada bir kişinin olumsuz yorumu var,onu da dikkate al,telefon geldiğinde kargo görevlisinin yanında kutusunu açıp kontrolünü yap,bir problem varsa arızalı ürün diye zabıt tuttur ve geri gönder,ürünü teslim alırsan mecbur onaylamak zorunda kalırsın,ürünü görüp kontrol etmeden kesinlikle onaylama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 he onu yapacaktım zaten. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 mecbur onaylamak zorunda değilsin lakin hemen geri göndermessen +kargo amsrafı çıkyıyor ve daha çok uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 verdim siparisi. umarım bi sakatlık cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 good luck then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yarın elimde gececek alet. kutuyu acar acmaz sunu sunu kontrol et diyebileceginiz birsey var mı? cakma olmadıgını anlarım herelde elime aldıgımda. bir de simfree oldugunu anlamak icin telefonu calıstırıp, arkadastan hattını takmasını isteyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 IMEI'sini kontrol et kayıtlı mı değil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 onun satın aldıktan sonra da kayıt ettirebilirim sanıyorum. adama mesaj attım turkcell'in sisteminden dolayı bu hafta (gecen hafta oluyor) kayıt yapamadık ama bi sorun yasanmaz dedi. sorun yasanırsa da bulurum yurtdısından yeni gelmis biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar