Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 napoleon total warda osmanlıyla oynamayı başaramadım. olmaz olsun öyle oyun. altın çağımızı yaşatmadılar adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bone said: oynadın mı shogun 2? Bilmiyorum böle süks olmuş gibi bi his geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QVLj_4dV7ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oh oh ne ala, bunun üzerine bir de rome 2 patlatırlarsa http://images.encyclopediadramatica.com/images/8/81/Jizz-in-my-pants.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 victoria oynayana kadar baya bayıla bayıla oynuyodum total war serisini ama shogunda büyük değişimler olmazsa oynamam. çok da umurlarındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Total War oyunlarında en önem verdiğim kısım strateji kısmıydı shogun o konuda müthiş zevkliydi 2. oyunda da böyleyse dadından yenmez ama sırf battle kısmına odaklanı bu kısmı es geçmişlerse üzülürüm. Battle'ı beceremiyorum napam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gamespot hands on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 lan bütün oyunlar marta çıkıyor üstüste, of mindfux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 TW serisinin en önemli handigapı daima kolaylığı olmuştur. Very Hard açarsan ise gerçekçilik ile hiçbir alakası kalmıyordu, Elit ünitelere neredeyse denk köylüler ile tüm dünyanın size karşı olması da atmosferi sıfıra indiriyor açıkçası. Buna bir çözüm bulabilmişler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ona karşı cözüm europa barbararum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.bolumsonucanavari.com/OnIncelemeler-Total_War_Shogun_2-310.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 atlı birlikler çıkana kadar, "eki eki dayı naber?" atlı birlikler çıktıktan sonra, demir yumrukla yönlendirilen binlerce süvari önünde kaçışan minik japonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 araldan nefret ediyorum ama limited edition fiyatı baya iyi ön siparişimi verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 evet aral ın fiyatı benimde gözümden kaçmadı, bende önsipariş vereceğim yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aral'a o konuda ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=QVLj_4dV7ns çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 arka sayfaya düşmesin, heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 japon temasını ozledımdı müzikler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Askerlerin geometrik şekillerle formasyonda yürüdüğü tarih dilimi kalmayınca başa döndük tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 serinin olayı meydan savaşı, meydan savaşı denen olay da 20. yüzyıla gelindiğinde bitmişti. age of empires gibi başarısız olacağı dönemlere girmeye çalışmak yerine en doğrusunu yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 demo 22 şubat'ta steam'de gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Trailer manyak olmuş, gaza gelmemek mümkün değil. Gameplay ilerlediyse oyun da öyle olacak gibi. Müzikleri edinmek lazım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EJudNDla4RY&feature=player_embedded müzikler cokiyi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Abi ilk Shogun için, hayatımın oyunu bile diyebilirim o derece sevmiştim. Bu 2.si inanılmaz güzel görünüyor, ellerim fena kaşındı beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hala Rome 2'yi yapmaları gerektiğini savunuyorum, ama Shogun2'yi de deli gibi bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar