Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shogun Total War 2

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Sam said:

said:
game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so).

gamespot e3 öninceleme
20 yıldır bu oyunu bekliyordum!

10 sene de o kadar üniteyi renderlayacak hardware'i bekleyeceksin :P

2007 pc'siyle 10000 birim sorun olmuyorken yeni dx11 kartları becerir bence, önümüzdeki yıl yenilersem pc'yi çok şahane olacak. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

Neyimiz eksik..

Sirf Osmanli uzerine bir oyun yapmak pek anlamli olmaz; Osmanli yapilmisken Avrupayi da katarlar mutlaka.

Japonya icin ayni durum soz konusu degil, cunku tarihlerinin buyuk bolumunde kendi iclerinde dunyadan izole bir bicimde yasamislar. Cin, Kore ve Mogollar ile bazi savaslari olmus ama cok kisa suren donemler bunlar.

Yalniz ben Creative Assembly'nin her bir Total War motorundan daha fazla oyun cikarabilecegini dusunuyorum. Oyun motorunu gelistirip tamamen yeni Total War oyunlari cikarmak yerine ayni motor ile pekcok sayida expansion/DLC tarzi senaryo yapabilirler. Ama Creative Assembly genelde bir ana oyun bir expansion stratejisini izliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
riskimsi "orduları çat diye yığdık kapına aha napacaksın şimdi" oynanış olmuyor. haçlılar geçerken askerleri sağa sola kaçırıp tekrar geri koyup o esnada boş buldu diye dalan komşuları filan hiç unutmam. rome ve m2 fersah fersah ötede şogun ve m1'den.
Sosyal ağlarda paylaş

m2 en güzeliydi serinin. ama bu serinin en büyük eksikliği savaşlar dışında yapacak fazla bişe olmaması oyunda. ufak tefek savaşları bile oyuncunun yönetmesi gerekiyor ai sağolsun. kendim yönettiğimde 100 asker kaybettiğim savaşları ai ne yapıyorsa ağır kayıplarla kaybetmeyi başarıyor.

britannia expini oynuyorum bugünlerde, 1,5 aydır ingiltere campaigni bitiremedim. bayıyor yoğun oynayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oynadığım ingiltere campaignde 1 kere yaptım o dediğini. william wallace'ın ordusunu çok kötü ettim bi savaşta. sadece guardlarıyla birlikte kaçabildi . ikinci kıstırdığımda 20'ye 15 mi ne kapıştırdım benim generalle. general dediğim de richard hehe

baya uzun kapışma oldu, onu izlemesi keyifliydi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...