arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Sam said: said: game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so). gamespot e3 öninceleme 20 yıldır bu oyunu bekliyordum! 10 sene de o kadar üniteyi renderlayacak hardware'i bekleyeceksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 etw motorumu bu? oynamdığım icin wtsyi anlamadım valla. umarım değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi o motoru geliştirip rome 2 çıksın ya şöyle 100k lejyoner dizelim çöle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ottoman Total War: Osman's Dream Neyimiz eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 animemiz, sonymiz, nikonumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ...samuraylarımız, avrupa ve amerika'da çok tutan uzakdoğu cazibemizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 arcane said: Sam said: said: game itself will be able to render some 56,000 units onscreen at once (compared to Napoleon's 10,000 or so). gamespot e3 öninceleme 20 yıldır bu oyunu bekliyordum! 10 sene de o kadar üniteyi renderlayacak hardware'i bekleyeceksin :P 2007 pc'siyle 10000 birim sorun olmuyorken yeni dx11 kartları becerir bence, önümüzdeki yıl yenilersem pc'yi çok şahane olacak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 iyi de unit scale i huge a çekince kötü oluyordu dengesizlikler falan olyodu. large scale de ne kadar birim kullanabilecez o mühim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Redeagle said: ...samuraylarımız, avrupa ve amerika'da çok tutan uzakdoğu cazibemizde yok. ...ha bide genel olarak 30 yıllık ağır bir propagandanın sonucu olarak nefret edilen bir kültürü temsil ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 neyimiz eksik değil ; bütün dedelerini kestik ondan yapmıyolar oyunu. ccc osman reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Dragonutopia said: Neyimiz eksik.. Sirf Osmanli uzerine bir oyun yapmak pek anlamli olmaz; Osmanli yapilmisken Avrupayi da katarlar mutlaka. Japonya icin ayni durum soz konusu degil, cunku tarihlerinin buyuk bolumunde kendi iclerinde dunyadan izole bir bicimde yasamislar. Cin, Kore ve Mogollar ile bazi savaslari olmus ama cok kisa suren donemler bunlar. Yalniz ben Creative Assembly'nin her bir Total War motorundan daha fazla oyun cikarabilecegini dusunuyorum. Oyun motorunu gelistirip tamamen yeni Total War oyunlari cikarmak yerine ayni motor ile pekcok sayida expansion/DLC tarzi senaryo yapabilirler. Ama Creative Assembly genelde bir ana oyun bir expansion stratejisini izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beklerken Shogun tw1 fantazisi yapim dedim çalışmıyor yeni makinada sanırım nvidianın hedeliğiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CbMuQI0ErXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 medieval total war'ın ilk oyununu, harita üzerinde multi olarak oynayabilsek, serinin tüm oyunlarından daha muazzam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 uf ben medieval 1 i hiç sevmiyorum, tamam shogundan sonra "ohaaa avrupaa" olmuştuk ama rome kat kat basan bir oyun medieval'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 riskimsi "orduları çat diye yığdık kapına aha napacaksın şimdi" oynanış olmuyor. haçlılar geçerken askerleri sağa sola kaçırıp tekrar geri koyup o esnada boş buldu diye dalan komşuları filan hiç unutmam. rome ve m2 fersah fersah ötede şogun ve m1'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 m2 diyorsun shogun diyorsun, yahu oyunun birincisi o, m2'yi shogun'dan gelişmiş yapmasalar ayıp ederlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Arkasokak said: medieval total war'ın ilk oyununu, harita üzerinde multi olarak oynayabilsek, serinin tüm oyunlarından daha muazzam olur. burdan şeetmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 m2 en güzeliydi serinin. ama bu serinin en büyük eksikliği savaşlar dışında yapacak fazla bişe olmaması oyunda. ufak tefek savaşları bile oyuncunun yönetmesi gerekiyor ai sağolsun. kendim yönettiğimde 100 asker kaybettiğim savaşları ai ne yapıyorsa ağır kayıplarla kaybetmeyi başarıyor. britannia expini oynuyorum bugünlerde, 1,5 aydır ingiltere campaigni bitiremedim. bayıyor yoğun oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 valla ben doya doya, haftalarca her gün oynuyorum böyle bir kere başlayınca. tek tek 60 kişilik isyancıları bile elle dövüyorum filan. en keyiflisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bu oynadığım ingiltere campaignde 1 kere yaptım o dediğini. william wallace'ın ordusunu çok kötü ettim bi savaşta. sadece guardlarıyla birlikte kaçabildi . ikinci kıstırdığımda 20'ye 15 mi ne kapıştırdım benim generalle. general dediğim de richard hehe baya uzun kapışma oldu, onu izlemesi keyifliydi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 süks olmuş lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 oynadın mı shogun 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 japonları bi tek 2. dünya savaşı temalı oyunlarda seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bone said: m2 diyorsun shogun diyorsun, yahu oyunun birincisi o, m2'yi shogun'dan gelişmiş yapmasalar ayıp ederlerdi zaten. Adam haklı yalnız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar