fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hepsiburadada 65 lira. peki şimdi ben bunu alsam steamden oynayabilicem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 aral sayesinde daha ucuz oluyor steam'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 evet oyun steamworks olduğu için nerden alırsan al steamden oynarsın steame kayıt edip. kutulu alıp napacan ya kaç günde gelir o kutu, steamden al işte 1 gecede insin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 steamde 80 lira. hepsiburada 65 lira taksit de yapıyolar. fakirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Steam üzerinden oynuyorsun gene backup falan alabiliyorsun. Baktım warezde falan yok phoneix falan uğraş dur birde save ederken falan sürekli çöküyormuş oyun gittim taksitle aldım steamden de ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BassClef Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 oynadığım en berbat oyun sakın almayın heryer bug dolu yapay zeka vasat aldığıma pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hadi sen sims başlığına basclef hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 abi zaten sims medieval varken, bu ortacağı cok sönük kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 The sims shogun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: shortta zaman yetmiyor, long campaign lazım Long'da çok yer almanı istiyor, shogun olunca herkes savaş açıyor zaten, önce haritanın olduğun yarısını ayıkladıktan sonra shogun olmak daha iyi galiba, o şekilde deneyeceğim bir dahakine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fede said: warezi kasılcak gibi değil 3 günde 50 gb çektim netten beceremedim sdkfljsklfj aynen bende o yüzden kastırmadım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ben bu seriyi hiç oynamadım, demoyu çekip bakıcam. Önceki oyunları es geçebilirim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konu olarak birbirinin devamı birşey yok. Ama Shogun önceki oyunlardan biraz daha zor gibi(Advanced tutorialde bile close victory alınca kıllanmaya başladım). Hangi dönemi seviyorsan o seriyle başla bence. Shogun'da iyi, Rome'da iyi, Medieval'da iyi. Öncelik grafik dersen en son oyun her zaman daha iyidir zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Es geçebilirsin tabi diğer oyunları oynaman sadece oyun mekanizmasını anlamanda yardımcı olur tutolara girersin halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 rtw de falan very harda bile dünyayı ele geçirmek kolaydı çok iyi olmuş ya zor olması bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 EU daki zorluğu geçebileceğini sanmıyorum sfjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 EU ne ya EB dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu ne ya oyuna girmeden daha bismillah patch çekmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ben medievaldaki tadı rome ve sonrasındaki oyunların hiçbirinde alamadım. En güzel map şekli ordaydı , detaylı map olayını pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Dvd sürücüm bozuldu lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şey çalşıyor mu düzgün, savaştan önce online birini atıyor ya karşınıza oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 multi battle atalım gençler steamden hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hile midir bug mıdır bilmiyorum, 5000 puanlık ordu kurdum, oyun başladı, hem sayıca hem de nitelik olarak en az 2 katım olan bir ordu ile geldi adam. nasıl oluyor da oluyor anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 orduyu kurarken tam 5000 puan harcarsan ordu kurma ekranında birşey demiyo fakat combata başlamadan hemen önceki ekranda ordu editleme kısmına bakarsan 5000 puan yaptığın an sınırı geçmiş sayıyo, ondandır muhtemelen bi üst seviye ordunun gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Çok acil bir cevap verir misiniz, şimdi cdden yüklemeye çalıştım ama internetten yüklemeye başladı bende kotalı netvar 16gb mı indircek ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar